310

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "Господин" *** кой е този господин освен ако това не му е малкото име. Ми той си е едно другарче от всякъде и винаги е бил такъв а какво остава сега след като е стигнал явно благоденствието и се подиграва на работническата класа условно казано....

309

Анонимен

преди 3 години

Този човек ме потресе до дъното на душата ми. До каква степен някой може да се отдалечи от народа си меко казано....Никога не е късно човек да се омаскари особено като се изказва неподготвен по политически идеологеми.

308

Анонимен

преди 3 години

Как "младите да поемат кормилото на държавата?" като младите са опростачени от чалгарите на Слави, от порното по някои тв канали?Как като науката беше обругана и изгонена от България?Заради коронакризата се върнаха сдлугините и проститутките от Испания, но не се върнаха професорите от Хумболдския университет и от Харвард, не се върнаха лекарите от цяла Европа, не се върнаха високоплатените инженери.Не се оправдавайте с младите, българите са опростачени и удобни за манипулиране!!!

307

Анонимен

преди 3 години

До цензори Колко да е *** след като тя е на върха дори е кандидат за премиерски мандат а самия мутраген си вкара автогол с тия епитети и сега тя му стъпи на врата както и на целия народ ми що не вземеш да видиш колко е важна и колко маловажни са хората останали без каквито ида е права особено от ковиистерията но дори и от това тя се възползва като надменно не носи маска да покаже високомерие и двоен стандарт пък и което си е истина управниците по света вируса не ги лови те са имунизирани.

306

Робеспиер

преди 3 години

Интелектуалци , АНАЛлизачи на всяка власт !!! Къде беше се покрил този мишок когато полицаите биеха народа ???? Къде му е будната съвест като вижда как "простият" народ бърка по кофите за *** ??? Къде беше когато стачкуваха майките на децата с увреждания и медицинските сестри ??? Беше зает да облизва дирниците на власт имащите От такива " интелигенти " на народа му се повръща и му идва още повече сила !!!!

305

Анонимен

преди 3 години

Хиляди български младежи работеха в северна Италия като болногледачки на възрастни хора. Много от тях се върнаха у нас през лятото по обясними причини и сега се бият в гърдите че са се върнали от чужбина и викат по протестите. Това е едно от обяснението защото интелекта на протеста е нисък

304

65

преди 3 години

За каква нова лява партия говориш бе Цанев?Знаеш много добре,че децата и внуците на върли комунисти направиха БСП.Са ну мислиш,че някой друг ще направи нова партия.Смешен си.Не пускат кокала,още искат да гризат и бленуват.А това за тормоза с влизането в ТКЗС-то е точно така.Има и по лоши сценарии по онова време.Потърпевши са сегашните реститути, които треперят дог страх да не им вземат имането отново

303

Анонимен

преди 3 години

истината боли

302

Анонимен

преди 3 години

Господин Цанев е голям писател и човек.Но е трудно да се разбере какво очаква от народ състоящ се от 80% де би ли.Какво Народно Събрание да избере такъв народ?!

301

цензори

преди 3 години

Въведох името на Караянчева- онова с Тъ Къ Пъ... казано от нейният любим водач, а днес бг го цензурира---, ало цензорите-ще се оплача на Боко Тиквата, че го цензурирате...

300

българин

преди 3 години

Не те ли е срам,бе господине.А как де се бориз с шлаката на обществото,завзела с престъпление властта от 11 г.Яйцата са най-меката и правилна форма на недоволство.Не те е срам.Преди 2-3 г пак ти направиха едночасов филм,и заедно със съпругага ти,го "въртяха" по нелевизиите.Зашо теб и жената"Нима няма други интелектуалци.Не те уважавам господине.Така защитаваш най-прастата,най-арогантната,най-престъпната част от обществото.

299

Анонимен

преди 3 години

И мен ме отблъсква

298

тъжно

преди 3 години

Тъжен е слугинажът. Дори и протестиращите да не са интелектуално извисени ,като Боко Тиквата, Шкембе войводата, ***..и все други изтъкнати интелектуалци---докога бе, Цанев ще ги търпим? Докога?

297

ДО ЛИЦЕТО ОТ СНИМКАТ

преди 3 години

ТИ ЛИ ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦА БЕ БЕЗРОДНИКО?ПРОДАЖНА ДУШИЦЕ!

296

Анонимен

преди 3 години

Простотията на Бойко Борисов е ясна, но като се протестира трябва да се предлага нещо. Иначе утре друг *** ще го замести. Това е, това не се харесва от протестите. Те се представят като алтернатива, но само на думи!

295

Анонимен

преди 3 години

А Тиквата може би привлича интелектуалците с простотията си, а?

294

БайХ

преди 3 години

Не знам какъв точно е Стефан Цанев, какви са кирливите му ризи, но съм съгласен с това което казва. Изкуството е много по-силна форма на протест от мятънето на яйца и разпъването на палатки по улиците. Боренето на простащина с простащина за съжаление не вдъхва доверие.

293

До ФАЛШИВ герб

преди 3 години

Ти, Стефан Цанев не го мисли.Някакакво безгръбначни мекотело да дава оценки за човек ,като Цанев.Господи,прибери си вересиите.

292

Анонимен

преди 3 години

Тоя човечец все се изтипоса, но винаги встрани от нещата. Никога не взема позиция, а само анализира - и преди, и след 10 ноември. Говори като изпечен политик - нито подкрепя, нито отхвърля протестите, за по-сигурно негово бъдеще! Най-лоши са слугите, г-н Цанев!

291

Така е

преди 3 години

Яз съм интеуектуауец и сам отблъснат от протеста. Член сам на греб и усфоявам евро фондо. Сакам да си остане така