23

Анонимен

преди 3 години

Човек трябва да е много наивен, за да си мисли, че всички тези мерки които продължават вече месици наред са заради един грип.

22

Анонимен

преди 3 години

Бързият крах на либералния демократичен глобален ред травмира много от бившите му жители, оставяйки ги политически бездомници, залитащи през сегашния разрушен пейзаж в състояние на объркана скръб и надежда, че по някакъв начин старата реалност може да бъде възстановена. Както удавник се хваща за сламка, така сега се правят опити за запазване на статуквото с всяване на страх от вируси, въвеждане на изънредни мерки принуждаване на населението да носи намордници.

21

Анонимен

преди 3 години

Т'ъпаците са навсякъде включително и тук.И сами си гоНачукват, защото скочи ли бройката и веднага ще има нови мерки и ограничения. Сядайте си на пcpaнитеЗаднициИдиоти... Вируса не е опасен за всеки, но мерките са за всички и ще ви разкатаят фамилията.

20

Анонимен

преди 3 години

Путин отново ги изненада в речта си пред ООН. Вместо да критикува, и да настоява Запада да спазва правата на Русия, речта на Путин беше спокойна, умерена и изпълнена с оптимизъм. Путин говори от позицията на силата, като президент на страната която превъзхожда военно всички останали и притежава най-модернитите военни технологии с които никой засега не разполага. Така че мерките ще продължат още много дълго време.

19

Анонимен

преди 3 години

Абе, къде изчезнаха болните от пневмония?

18

Анонимен

преди 3 години

Вярно, че от цялата статия само плаката от снимката си заслужава четенето.

17

Контрольор

преди 3 години

Да се вземат мерки да се постави природата и природните стихии и активността на слънцето под контрол!

16

Анонимен

преди 3 години

Една година вече не могат да го сложат под контрол. Впрочем до сега нито една болест не са могли да сложат под контрол, напротив - болестите и болните се увеличават колкото и да се мъчат да ги лекуват. Защо си мислят, че ще могат да поставят под контрол вируса.

15

АнонимеН

преди 3 години

До БауДА УМИРАТ КАТО НЕ МОГАТ ЕДНА НАСТИНКА ДА ИЗКАРАТ!!БАБЕТА НАД 100 ГОДИНИ ДОРИ НЕ РАЗБРАЛИ , ЧЕ СА БОЛНИ ОТ КОВИД!!! ЕЙ ТОЛКОВА Е ОПАСЕН КОВИД КАТО ЦЯЛО ЗА НАСЕЛЕНИЕТО!!!УМРЕЛИ БИЛИ ПУШАЧИТЕ ,АМИ ДА УМИРАТ КАТО СА СИ НАПРАВИЛИ БЕЛИЯ ДРОБ ЧЕРЕН!

14

Българин европеец

преди 3 години

Г-ца Урсула фон дер Лайен заяви в речта си пред Европейския парламент, че ЕС трябва да заеме по-твърда позиция срещу Русия и да затегне санкциите, и че сега в този критичен момент всеки трябва да пожертва личната си свобода в името на спасяването на човешки животи.

13

Анонимен

преди 3 години

Ухан откога се изчисти. Да се поучат от Китай.

12

АнонимеН

преди 3 години

СМЪРТОНОСНА ПАНДЕМИЯ ЗНАЧИ ПОВЕЧЕТО ХОРА ДА УМИРАТ ОТ НЕЯ А ТАКОВА НЕЩО ТУК НЯМА!!!!

11

Анонимен

преди 3 години

До БауЗаслужаваме си свободата, вярно е.

10

Н

преди 3 години

До БауА дали са пропорционални на нивото на заплаха? На година по света умират милиони при катастрофи и десетки милиони остават сакати за цял живот, но всички поемаме риска на пътуване с автомобил, нали така? И никой никога не е споменавал за ограничаване на автомобилния транспорт? Или дори за увеличаване на контрола по пътищата (глобално)? Сега изведнъж се реши, че ресурсите на цялата планета трябва да се хвърлят в така наречения ковид, и той е най-страшното нещо на света. Нещо мирише...

9

Анонимен

преди 3 години

Херберт Ефремов е на 87 години и още работи. Заради него ще се носят маски и ще има мерки още много дълго време. Те си мислеха, че като падне СССР и Русия им е в кърпа вързана, дай първо да опоскаме изчочна Европа докато рухне Русия, и после Русия ще ни бъде Конго, и на Запад ще живеем нашироко. Уви, не се получи. Сега ще има маски , намордници и ограничения, иначе ще стане хаос и мизерия както в САЩ тълпите ще плячкосват магазините.

8

Бау

преди 3 години

какво се опитвам да убедя егоисти ... Заслужавате си всичко ...

7

Анонимен

преди 3 години

Какъв вирус?

6

Бау

преди 3 години

До До 3Предполагам този 1 милион починал задушавайки се не са важни ...

5

До 3

преди 3 години

Каква опастност за живота те гони,като болшинството го прекарват точно като обикновена настинка?

4

АнонимеН

преди 3 години

ПОДКРЕПЯМ ВСИЧКО НАПИСАНО НА БЯЛО-ЧЕРНИЯ ПЛАКАТ В СРЕДАТА НА СНИМКАТА!!!!!