103

Десняк

преди 3 години

Долу леващината!

102

пфу

преди 3 години

Това е леващина по американси образец. Фирмите са за бачкане, не за дундуркане. Майките да си гледат децата, не да се чудят къде да ги разкарат. Феминистките го прокараха това в америка и не е помогнало на раждаемостта, само на лакомията.

101

Анонимен

преди 3 години

Никакви кътове в детските градини няма да спасят системата която рухва от само себе си. И като капак на всичко един руснак на 87 години - Херберт Ефремов - който все още работи активно, промени цялата ситуация в света. Детски кътове, намордници маски, изолация - това са само отчаяни опити.

100

Анонимен

преди 3 години

Фирмите ако отворят занимални-те няма да са болници. Майките на болни деца да не разчитат на кътовете!"Две малки деца и професия на пълен работен ден. Едното понякога е за сметка на другото"казва Гергана Статкова. Много често се случва например детето да вдигне температура и трябва да тичам от работа. И става неудобно - от работата не винаги можеш да отсъстваш, коментира тя.Кътовете са решение само за ваканциите и за по 2 часа най- много на ден.Ако няма педагози-не ги отваряйте изобщо!

99

Анонимен

преди 3 години

103- ОТВОРИ ВЪНШЕН ДЪЛГ НА ДЪРЖАВИ В ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ И НАПРАВИ СПРАВКА - БЪЛГАРИЯ Е С НАЙ НИСЪК ВЪНШЕН ДЪЛГ СЛЕД ЕСТОНИЯ СПРЯМО ВЪТРЕШЕН БРУТЕН ПРОДУКТ- КЕРВАНЪТ СИ ВЪРВИ А ТИ ХРАЧИ, МОЖЕШ ДА ХОДИШ ДА ЛЕГНИШ НА НЯКОЕ КРЪСТОВИЩЕ И ДА КРЕЩИШ ОСТАВКА- МАРТ ПАК ЩЕ ИЗБЕРЕМ ГЕРБ- В ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ВЛЯЗОХМЕ С МИН ЗАПЛАТА 160ЛВ.

98

Патриот

преди 3 години

Оставка бе тикво ,какво не разбра пак!Оставка-съд -затвор с каскета да сте съкилийници!Герб са чумаа

97

Имаме новина

преди 3 години

Жената нащракала спящия сред пачки и кюлчета хипопотам е Христина Бобокова.

96

мед сестра

преди 3 години

А бе на тоя ..... само глупости и тъпотии му ражда простата тиква! Така ли за 61г през нея не мина една умна и прагматична мисъл не мина?

95

До Тонката

преди 3 години

Не само оставка а и пандиза ще има педроти!

94

Анонимен

преди 3 години

ДЕТСКИТЕ КЪТОВЕ С ДЕТЕГЛЕДАЧКА ОРГАНИЗИРАНИ И ФИНАНСИРАНИ ОТ ДЪРЖАВАТА СА МНОГО ДОБРО РЕШЕНИЕ- ТОВА ГО ИМА ВЪВ ВСИЧКИ РАЗВИТИ ДЪРЖАВИ, КОИТО МОГАТ ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯТ И КЪМ КОИТО СЕ ДВИЖИ БЪЛГАРИЯ. ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ ВЛЯЗОХМЕ В ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ СЪС 160ЛВ- СПРАВКА КИК МИН. РАБОТНИ ЗАПЛАТИ ПО ГОДИНИ.

93

Анонимен

преди 3 години

Г-н Борисов, Вие говорите за детски кътове във фирмите.Фирмите говорят, че ще правят занимални във фирмите.Някой пак нещо не Ви е разбрал идеите.Тези от фирмите се гласят да отворят занимални.Родителите пък с цяло гърло скандират в нета, че това било отлична идея,защото така когато детето им вдигнело температура-нямало да им се налага да излизат от работа.Нямам символи да цитирам имена.Но факт е,че родителите се надяват да не тичат от работа ако детето им е болно.Трябва с МОН да се съобрази!

92

Анонимен

преди 3 години

До Анонимензабрави да добавиш ромите,които с ваучерите на красимир каракачанов и валери симеонов от нашите данъци бяха изпратени на почивка в петзвездни хотели.

91

Анонимен

преди 3 години

"детски кътове във фирмите". Смях!

90

Тонката

преди 3 години

Кат Русия няма вторатъй могъща на света;тя е нашата подпора,тя е нашта висота! Руска сила, руска воля,руска кръв и руский потще избавят от неволянаший падналий народ.

89

Анонимен

преди 3 години

В Белорус защо няма епидемия от ковид?

88

Анонимен

преди 3 години

В Русия се дава еднократната парична помощ при раждане на второ дете до 616 хиляди рубли (близо 18 000 лв.). При това решението ще се прилага със задна дата от 1 януари 2020 г. Еднократна помощ вече ще се дава и за първо дете тя ще е в размер на 466 хиляди рубли (над 13 000 лв.).

87

Тонката

преди 3 години

Ше има ли "неизбежна"оставка бе Фигуранти?:):):):)

86

Анонимен

преди 3 години

В ония диктаторски и бананови държавици из света където вождовете им категорично отричат съществуването на COVID19 и въвеждане на ограничения да не би да са измрели до сега? Мислете реално.Най-правилното решение е отменянето на всички COVID мерки. Така или иначе грипове винаги е имало, има и ще има. Да въвеждаш безумни мерки срещу нещо което така или иначе е лечимо е престъпление срещу човечеството.

85

Анонимен

преди 3 години

Само Белорусия която остана с Рисия си запази стандарта на живот от соца. В останалите бивши днес е мизерия, а Прибалтийските и България мизерията е трагична. В Белорус всички заводи работят и няма никакви детски кътове, има детски градини. Белорусите могат практически да пътуват навсякъде на Запад, да сте чули за *** или черноработници от Белорус? Предпочитат да си работят в родината и пътуват на Запад на екскурзии.

84

Анонимен

преди 3 години

Бандита бе опоскал страната като термит! Държавната хазна бе опразнена като изтупан брашнян чувал! За да спечели време и да отложи изправянето му пред правосъдието раздаде последните остатъци от валутния резерв на компактни групи като пенсионери, кръчмари, хотелиери , полицаи , учители и държавни служители. Сега вече изправен пред опоскана държавна хазна тегли 5-милиарден заем за да докрета до редовните избори които се надява той да проведе. Българина е натоварен с нови милиарди които ще връща с робско тегло. Но бандита това не го интересува. В името на собственото си спасение и оцеляване е го