140

Русофил+

преди 3 години

Днес, който иска да се "сложи" на Атлантиците, трябва да "***" срещу Русия. Конюнктура!..... Интересно е все пак, че срещу Китай за сега не смеят да го правят така масово......Бизнес!

139

Анонимен

преди 3 години

С изгонването на руските дипломати ДАНС изпълнява поръчка. Публична тайна е,че руският й отдел е обзаведен и оборудван от САЩ. Както виждаме тя за нищо друго не е способна. Да сте чули за разкрита от нея далавера на ГЕРБ- няма и да чуете. Да сте чули за разкрита агентура на САЩ- пак няма. Историята често си прави гадни шеги. Ами ако след 10-тина години се наложи да поискаме значителна за нас помощ от Русия?

138

Ужас

преди 3 години

Задигнали са чертежите на кануто ни и са подкупили гребците!

137

Анонимен

преди 3 години

То" сичкуту" БСП агенти на империята на злото.Тях къде да ги изгоним?

136

А. Петров

преди 3 години

Всеки един служител в Руското посолство включително и последната чистачка са агенти на някоя от многобройните им секретни служби. Дори и жената на посланника го следи и докладва в Москва. Русия е едно общество обхванато от параноя, много е подтискащо.

135

Анонимен

преди 3 години

Бях чел статистика, че руските агенти по времето на Путин били няколко пъти повече от агентите по времето на СССР. Русия е много опасна страна и ни възприема като вражеска държава, така че да не ви заблуждават с лигавщини за братство. Няма братство в голямата политика, особено руснаците възприемат братството по много различен начин.

134

Анонимен

преди 3 години

До ОНЗИ"ЦИВИЛНАТА ИКОНОМИКА, СЕ ИЗГРАЖДА МНОГО БЪРЗО, АКО Е НЕОБХОДИМ"Явно вече 100 години не е необходимо щото нищо не са изградили.Що?Ако се шегуваме, кво?Атомна бомба ли ще ни пуснат или ще ни тровят с новичок.

133

реакция

преди 3 години

Русия нямя да ни връща Кирил и Методи защото са били македонци.

132

ОНЗИ

преди 3 години

АБЕ ОНЕЗИ, С РУСИЯ ШЕГА НЕ БИВА !!!! ТОВА Е ДЪРЖАВАТА С ПЕРФЕКТНА ИНФРАСТРУКТУРА НА ВОЕННАТА ИКОНОМИКА - ВСИЧКО ОСТНАЛО, В ТОВА ЧИСЛО И ЦИВИЛНАТА ИКОНОМИКА, СЕ ИЗГРАЖДА МНОГО БЪРЗО, АКО Е НЕОБХОДИМО. ТОВА НАШТО ПАРВЕНЮ ДЕТО ЛИЖЕ ЗАДНИЦИТЕ НА ОНЕЗИ ОТ БРЮКСЕЛ И АМЕРИКА ЩЕ РАЗБЕРЕ КАКВИ ГИ Е ИЗ.. ***!!!

131

Чебурашка

преди 3 години

До До 120 да видим.... Фашистка България и Русия не са били в война през.... Болшевишка Русия и нацистка Германия сключиха съюз много преди България да влезе в Тристранният пакт. И си разделиха не само Полша, но и половин Европа а Русия снабдяваше нацистите със стратегически суровини. И такова понатие като "фашистка България" съществува единствено в зомбираните мозъци на руските роби.

130

Анонимен

преди 3 години

Егати европейския съюз, държава-членка е потънала от руска агентура като болно дърво от термити, а ония се правят на разсеяни, cакън да не си развалят рахатлъка с Русия, СП2-това онова, а че през ден някой руски опозиционер е отровен, убит е нищо. Ако в България наистина се преследваха руски агенти трябва целия парламент да бъде изринат, руската агентура в България е пуснала толкова дълбоки корени, че агентите идват тук да отмaрят и да се подготвят. Куpица не птица, Бoлгария не заграница.

129

Анонимен

преди 3 години

Щатът на дипломатите в посолството и безтуй е доста раздут.Ние гоним двама, те гонят двама и спестяваме 2 заплати.Едва ли някой ще забележи, че двама ги няма.

128

Чебурашка

преди 3 години

Русия винаги е лъгала, лъже и ще продължава да лъже. И отново се превърна в Империята на злото, която иска да унищожи нормалният свят.

127

А. Петров

преди 3 години

Има връзка между изгонването на руските шпиони и осуетения опит за преврат. Помнете ми думата.

126

Анонимен

преди 3 години

С Русия само бизнес отношения....всичко друго да е вън от България На кой не му изнася,ВИЗА и в Русия

125

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/137"*** имат една родина...това е Русия, мечтаят си за СССР и всекидневно забиват нож в гърба на България. Ще си платят!" - прав си!Гледайки комунистите плевнелиев, цветанов, борисов, кандидаткомуниста костов, помагачите на луканов - соломон паси и леа коен, не мога да не се съглася с теб.

124

крокодила гена

преди 3 години

Нашите са си едни безмозъчни слагачи,и това си е!Някакви руснаци били събирали сведения за армията,така ли!?Ми хубаво,привикайте ги във военното министерство и им дайте нужните сведения!Чудо голямо!И кво ще стане?Ми нищо!Това,че руснаците ги тресе див копнеж по "великия Съветски съюз" си е техен проблем!Днес Русия е една третостепенна държава,въоръжена до зъби,и нищо повече!Мераците им по "славното минало" ще си останат само мераци!Времената вече са други!

123

Анонимен

преди 3 години

Оня потник Радев кога ше го гонят?

122

Анонимен

преди 3 години

143 Waw! Опасен си ей, мислиш, че всичко ти е известно, но не е.

121

Русофил

преди 3 години

Да, Русия никога не греши, най-вероятно нашата Прокуратура е в грешка. Как е възможно руски агент в Бълагария, това никога не се е случвало в история на планетата Земя. Когато мненията на Русия и България се различават по определен въпрос винаги вземам страната на Русия като истински Патриот!