27

Цецо Ухото-ШЕСТАКА

преди 3 години

Чист като сълза...със шест апартамента.

26

Анонимен

преди 3 години

Днес управляващите и олигархията вършат същите неща, като БКП преди 89-та. Едни и същи комунисти бяха на върха преди 89-та, същите останаха на върха и след това.Днес ГЕРБ, БСП, ДПС, ВМРО инДемократична България се ползват от същите привилегии и по същият начин усвояват държавни и европейски пари, както комунистическите веломожи някога са използвали национализацията/одържавяването. Същото е и поведението и на свободните творци, наричани някога интелигенция...нищо не се е променило.

25

Оффф

преди 3 години

Как всичките бе, как всичките един дол дренки не се ли усещате бе, ужас!

24

хаха

преди 3 години

Физкултурника Цвъцко не спира да цвъка последните дни. Откакто се взе насериозно като собственик на партия, не спира да ни се натрапва.

23

Анонимен

преди 3 години

А евтино апартаментче ще има ли?

22

Анонимен

преди 3 години

Зависими са от задчекмеджетието и задкюлчеето.

21

Избирател

преди 3 години

Не вярвам, че цветанов е успял да произнесе такива дълги думи! За смисъл в изказването му е излишно да се говори.

20

Анонимен

преди 3 години

Най-смешното е, че Цвък ще дръпне от гербавите гласове, но те няма да му стигнат да влезе в депутатника. Това което тулупа кроеше на БСП да ги разцепи чрез Гергов и сие се случи на гербавите чрез Цвък.

19

L.

преди 3 години

Прекръстих се като прочетох заглавията. *** Цецо жив светец бе!

18

Анонимен

преди 3 години

Не обединяване, а обедняване на политици чрез конфиксация и затвор.Всички да се обеднят!

17

Странно

преди 3 години

Само на мен ли не ми е ясно какъв е проблемът, че Цвък имал 6 апартамента? Ми то това е нищо на фона на повечето български политици. А в чужбина да не говорим. Златният петел отвъд океана има милиарди, цял паркинг от лично негови супер коли и лично негов самолет, а цялата му рода е назначена на ключови постове в управлението на страната.

16

Интеграл от Хикс 2

преди 3 години

Ало, Пъпеш.......Ти като Милиционер си индиввид с ниско ниво на интелигентност, фалшива образователна степен.............и можеше да Узакониш Проституцията.

15

Анонимен

преди 3 години

Само обединяването на политиците води до задкулисие...

14

О хо хо

преди 3 години

Само не разбирам каква е тая пробита петолъчка?? Това дупка от куршум ли е??

13

Анонимен

преди 3 години

ПОЛИТИЦИ ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ ЗА ДА СЕ ГУИКАТЕ ХАХАХАХА

12

РЕАЛНОСТТА

преди 3 години

Успех Цвъчкo в раздробяването на герб!!

11

Анонимен

преди 3 години

Цецо Американеца лесно ще отговори на въпросите, за които е пратен и финансиран:В кой край на родината ще дупчи за шистов газ?Кога ще внесе първите ГМО храни от САЩ и Канада?Кога ще затвори 5 и 6 блок на Козлодуй?Кога ще продаде на скрап 1 и 2 блок на АЕЦ Белене?Кога ще предаде на скрап Балкански поток?

10

Анонимен

преди 3 години

Абе някой знае ли Цветанов дали дава апартамент под наем от тези 6-те в София дето има че търся квартира ? Благодаря предварително.

9

тулупче

преди 3 години

"републиканци" ахаххахахаха тоя много филми гледа горкия, няма да види парламент тоя караконджул(напишете в гугъл изображения "караконджул" и ще ви излезе лика прилика)

8

Анонимен

преди 3 години

Как чист, апартаментът ли му е чист, един физкултурник да придобие апартамент с асансьор. Какво допринесе за благото на народа, че да си помислиш, че го заслужаваш. Обясни как подписа против Златен век, сдоби се с апартамент и се внесе поправка в закона. Да не съди по себе си, за другите.