40

Дарвин

преди 3 години

Природата атакува човечеството, което иска да надвие естествения подбор.Нищо лично.

39

Анонимен

преди 3 години

Директорът на програмата за спешни случаи в областта на здравеопазването в СЗО - д-р Майкъл Райън, заяви, че е абсолютно убеден в предаването на вируса от безсимптомни хора, въпросът е колко души могат да заразят и за какъв период от време.Според лекари 20% от хората на планетата не знаят, че са болни или са преболедували COVID-19.Признаците и симптомите за безсимптомен Covid19 са конюктивит, липса на мирис, стомашни болки и непрестанно усещане за умора.Деца от ДГ не могат да посочат признаците.

38

Хомосексуалист

преди 3 години

Носенето на маски е като хомосексуализма, това е новата нормалност. Хората трябва да свикват, и с други неща ще свикнат като осиновяването на деца от хомосексуалисти, което вече е нормално на Запада в цивилизованите демократични държави.

37

Адда

преди 3 години

В статиите за Ковид манипулацията, 95% коментират само ***. Измрете бе *** ми цата ви про ста

36

Анонимен

преди 3 години

Струва ми се, че умират само слаби, стари и грозни. Светът ще стане по-добър след короната, т.е. след 100 години.

35

Анонимен

преди 3 години

Мерките трябва да се спазват дори и 10 години ако е необходимо за да се спасим от страшния вирус. Хората трябва да изпълняват нарежданията на правителството. Г-жа Урсула фон дер Лайен каза в последната си реч пред европарламента, че е дошло време всеки да жертва личната си свобода за спасението на живота на другите, мерките трябва да останат.

34

Анонимен

преди 3 години

Абе вируса не е толкова опасен за здрави хора, опасен е за хора на които им остава малко

33

Анонимен

преди 3 години

На Запад хората имат съзнание и доносничат на полицията за съседи които не носят маски, в Германия дори да паркираш неправилно и съседа ще се обади в полицията да съобщи номера и къде си паркирал и идва веднага полиция, само в България хората са невъзпитани и нямат съзнание и не се интересуват дали другите носят маски.

32

Анонимен

преди 3 години

Някой в коментарите се изказва с искане да преминем към стаден имунитет?!?Какъв стаден имунитет ви гони, като има резаразяване и след 6 месеца може да се зарази човек повторно?

31

до СатаНато

преди 3 години

Те училителите на повечето от децата в детските градини са на възрастта на тeхните баби, а в училищата на възрастта на дядовците им и бабите. Така, че дали живеят с баба и дядо или са в училище и в ДГ с хора на възраст-къде е разликата?

30

Ямболски цървул

преди 3 години

Поредната фурнаджийска лопата.

29

Вичо

преди 3 години

Баба ми ме изпращаше на училище винаги с шал вързан през устата през зимите между 1965 и 1968г. Аз пък след три минути го махах....Правих се на голям...

28

Анонимен

преди 3 години

Къде беше бе, Симидчиев, пред 6 месеца, когато епидемията се задаваше с невиждана ярост? Защо тогава не каза, че няма нищо драматично? Сега проблемът бил само за "рисковите за боледуване". И така да е, животът на хронично болните също ИМА ЗНАЧЕНИЕ! Само заради това изказване трябва да отнемат лекарските права! Да не говорим колко още пpocтотии изръси за 2 дни!

27

Сата НАТО

преди 3 години

Едва ли има и 10% от семействата с деца, които живеят с баба и дядо. Тия времена бяха преди 40-50 години.

26

Анонимен

преди 3 години

Ами проблем е заразяването в училищата и в детската градина, защото докато хората са на работа, детето го наглеждат баба и дядо. Ако няма какво да кажете докторите в тези ежедневни интервюта с едни и същи досадни въпроси, по-добре си трайте, че ставате смешни!

25

Сата НАТО

преди 3 години

Абе, Симидчиев, щом *** т месеца вече няма увеличение на дневна база, това какво значи? Или имаме плато, тоест надвили сме вируса, или всичко е фалш и манипулация.

24

Анонимен

преди 3 години

"Бесимптомен човек НЕ ЗАРАЗЯВА ДРУГИТЕ"В голяма грешка си.------Може ли да обясниш защо съм в грешка?Така ти казаха от телевизора ли?

23

Прав си,

преди 3 години

докторе, заразяването не е проблем, особено в училищата. Проблемите идват после, когато детето пренесе заразата у дома. Но няма да са твои проблеми. Наглец!

22

Анонимен

преди 3 години

До сега, съвсем случайно и в разговори по други поводи, хора ваксинирали се срещу грип са ми казвали, че всяко зими,въпреки ваксинате си се разболяват.Аз не съм си слагала такава ваксина никога и за повече от 20 години грип ме хвана миналата зима. Лекувах се със най-простите прахчета, много чай лимони и джинджифил и мед. За 3 дни ми мина. Та какъв е смисълът от ваксината-финансов?-

21

Анонимен

преди 3 години

Експериментират децата колко учители и родители ще заразят.