65

До Ханибал

преди 3 години

На теб никой наклон на нищо не може да ти даде, просто, защото си ударил дъното! Е заради такива като тебе п.р.о.с.ти и неуправляеми индивиди винаги ще си останем една затънтена държавица на опашката на ЕС!

64

Добре, докторе,

преди 3 години

Ще се научим да живеем с вируса, като спазваме трите П - послушание, подчинение, потисничество. Ще носим маски и няма виждаме лицата на околните, ще избягваме контакти с хората, ще ограничим пътуванията... Но как да научим имунната ни система да живее с вируса, ако случайно го срещне?

63

ФИн

преди 3 години

Дори когато на власт е някой като Пиночет, Хитлер и Сталин, нали номер 64? Маските ще осакатят имунитета на човека и горчивите плодове ще ги ядат дисциплинираните мАскари. Маски долуууууууу! Всички мАскари ги чакат много болести, вкл туберколоза.

62

До Ханибал

преди 3 години

Хич не ми пука за теб, дали си с корона,ХИВ или срамни въшkи. Искам като влизаш в кварталното магазинче да си купиш патрончето с водка да си с маска, точно както са разпоредбите и ако не си да бъдеш глобен.

61

Сделано в Китае

преди 3 години

Тази нация е Заразена с Китайска Комунистическа Чума!!

60

Анонимен

преди 3 години

Подкрепям мнението на доктора. Посещавам 3 градчета в провинцията и в магазините там съм само аз с маска. Включително и в кварталния магазин в София пак съм само аз с маска. За съжаление хората не разбират,че това е бомба със закъснител,която скоро ще бумне и с нашата здравна с-*** ЕООД ще стане страшно.

59

Ханибал

преди 3 години

До маско-любителите: Слагайте си маски на устата, на главата, на г.ъ.за ако щете! И най-вече като ви е страх от вирусчето,стойте си у вас!!!! Какво излизате навън да изисквате от нормалните хора: да носят п.а.р.ц.али на устните, шлемове на главите,ръкавици на ръцете, памперси на за.д.н.ика....Гледайте си вас и не ни давайте наклон на уйя как да живеем!!

58

Анонимен

преди 3 години

До МАЙТАПЧИЙСКИНе си длъжен да вярваш, а просто да спазваш мерките, които се препоръчват.Но вероятно не знаеш смисъла на понятията дисциплина ,отговорност и хигиена.

57

МАЙТАПЧИЙСКИ

преди 3 години

КОГА ВЗЕМАТ ЯКО ДА ИЗМИРАТ ОТ КОВИД 19 МИЛИАРДЕРИТЕ,БАНКЕРИТЕ НАЧЕЛО С РОДШИЛД,СОРОС,РОКФЕЛЕР И БИЛ ГЕЙТС И КОГА ОБСЛУЖВАЩИЯ ГИ ПЕРСОНАЛ НАЗНАЧЕН ОТ ГОРЕСПОМЕНАТИТЕ ЗА УПРАВНИЦИ В БЪЛГАРИЯ,САЩ И ЕС ,ТОГАВА ЩЕ ПОВЯРВАМЕ В ТАЗИ (ПАНДЕМИЯ)

56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 60Когато вече не си част от едно общество...имаш пълното право да правиш каквото си поискаш...,но дотогава ще се съобразяваш с правилата и нормите в него..Това не ти детската градина и да се тръшкаш по килима и някой друг да ти бършеСополите.

55

Анонимен

преди 3 години

След като има *** и дето вярват ,че един *** на сурата и стоене в къщи може да ги предпази от някакъв грип ,то предлагам същите вместо да си пробутват хипохондрията и параноята на останалите нормални и мислещи хора да вземат тези ковид психари да си сложат на суратите ако щат и 100парцала- наморника ,да си нахлузят на ръцете по 3 чифта гумени ръкавици,да се самоизолират за 100 дена по къщята си и да си мият ръцете и задниците по 100 пъти на ден и да оставят останалите хора на мира

54

Анонимен

преди 3 години

Аз имам частична дислексия - извинявам се - много ми е трудно да пиша - но е приятно да чета коментаритеРадвам се, че всеки има мнение. В спора се ражда истината. Четете-коментирайте и уважавайте мнението на всеки-независимо, че то е различно от вашето.

53

Анонимен

преди 3 години

До АхаАми примерно може бабата вече да го е прекарала вируса преди месец и вече да не е вирусоразпространител.Иначе е много добре хората да са много дисциплинирани.Да слушат, да се подчиняват, да маршируват в строй, да викат УРА когато трябва, да викат УУУУ пак когато трябва.Тогава овчарят ще е много доволен.

52

Анонимен

преди 3 години

*** всъщност обикновенитеИдиоти с които се сблъсква всеки нормален човек. Те просто нямат достатъчно гънки по мозъчната *** за да проумеят и най-простите неща в живота.

51

Златена

преди 3 години

До само да попитамА ти какъв си им на българите, че се интересуваш от тях?Що не си гледаш в твоето си канче?

50

Анонимен

преди 3 години

От ЕК обявиха,че започва преразпределението на милиардите евра за най-засегнатите страни от коронавируса в ЕС и веднага крадливите мутри от правителството на Тулупа и придворните му медии като този сайт започнаха да раздуват отново истерията с измамата Ковид-19

49

Аха

преди 3 години

Преди малко се връщам от покупки в Лидл. Зад мен на опашката при касата стоеше баба с внуче на 5- 6 години. Беше без маска. Касиерът, младо момче й направи забележка, че няма да я обслужи ако няма маска. Бабата извади от чантата си маска и я сложи, но преди това сигурно е била поне 10 -15 минути в магазина без маска.Не виждам какво усилие е пазаруваш с маска, но трудно се дисциплинират хора, които от малки знаят, че закона е врата у поле и само б.удал.те минават през нея.

48

Анонимен

преди 3 години

Абе не разбирам тия дето не си мият ръцете щото било вредно и им изсушавало кожата, що не вземат направо да спрат и да се къпят! То и това е същото, пак сапуни някакви пълни с химия, дето им изсушават кожата, пък и докато се къпят ще вземат случайно да си измият и ръцете и да отмият свещенната мръсотия, която толкова си обичат... Направо да приключват с къпането и това е!

47

Анонимен

преди 3 години

Някои си правят шега с вируса, но нека да ч.укат на дърво вместо да се присмиват както Радев направи това на 3 март на Шипка!Не се подигварайте на вируса-той е реален.В Испания където брат ми работи в една болница-два месеца след излекуване някои от пациентите са получили много странични ефекти от заболяването.Има случаи на хора със запушени кръвоности съдове и пръстите на ръцете и краката вече са ампутирани.Положението не е никак розово.Пазете се!Не мислете конспиративно!Мозъка също се уврежда.

46

само да попитам

преди 3 години

До Златенаа умните и мноооого интелигентни българи,които по всичко са най най най и тяхната територия била центъра на вселената особено столицата им,те били откривателите топлата вода и около тях се въртял светът?!?!?....тааааа същото това иначе толкова Ентелегентно стадо дали ще схванат иронията и срказъма дали поне мааалко разбират значението на тези две думи!!!....:)))))))))))))