54

Анонимен

преди 3 години

комунистите потриват алчно ръчички -мислят ,че пак ще лапат апартаменти,пари и плюскане от държавната софра та и до днес !Хора,Внимавайте ! 1944г Помнете - тея Ограбиха Народа и днес искат пак !

53

Избирател

преди 3 години

Доколкото си спомням, Весела Чернева беше говорител на МВнР по време на костовото правителство, така че щях да се учудя, ако беше казала нещо положително за ГЕРБ и Борисов. С това злорадство в думите ѝ влиза в групата на редовните плювачи на България радев, йончева, радан кънев и т.н. За съжаление списъкът е дълъг.

52

Анонимен

преди 3 години

Аре чао, бай чекмедже.

51

Анонимен

преди 3 години

Хунтата в бегето беснее. Личи си по коментарите.

50

Пено

преди 3 години

Мда, баце ще си оди. Който много рипа, така става.

49

Анонимен

преди 3 години

А в Ес знаят ли като дойдат БКП !!! на власт какво ще стане - те са Много "Демократични" пази Боже пак комунистите ! знят ли в Ес , че Платени проруски мекерета искат власта в Бг с преврат и кървища по площадите ? -това демократично ли е ?

48

Анонимен

преди 3 години

Предлагам ви да обърнете особено внимание на два малки абзаца, които съм си позволил да съединя в едно цяло: - Проблемът на ЕС с недемократичните режими вътре в него, ще трябва да бъде оправен през многогодишната бюджетна рамка.Дали госпожата не иска да ни предупреди, че ЕС ще се бори с недемократичния български режим, чрез бюджетни рестрикции срещу българския народ?

47

Дърт комунист

преди 3 години

Вечна власт нема.

46

Karamanko

преди 3 години

Пълен фейк нюз. От Европа подкрепят Борисов. Протестиращите - не, защото са болшевики и последователи на Демократическата партия в САЩ, Блак лайф метърс (терористи), както и Бабикянчета и червенотиквениковчета от Дубай, които са с руските служби....

45

Пено

преди 3 години

Ми, баце требе да си оди.

44

Анонимен

преди 3 години

Според нея проблемът на ЕС с недемократичните режими в бегето.

43

Анонимен

преди 3 години

До да е само ГербОфициално сме признати като държава през далчната 681 г., но тогава хан Аспарух е победил Византия (Източно Римската империя), били са принудени да ни изплащат репарации, та затова този договор е официалното възникване на БГ-то :)) Корупцията не сме я измислили ние, южните държави са майстори в това :)))Гърците и турците отдавна са майстори в подкупването, та и ние сме прихванали с плам това нещо :)))

42

Активист на БСП

преди 3 години

Досега какво чакаха ???

41

Анонимен

преди 3 години

Значи за да се харесаме на ЕС да си напълним държавата с бежанци, така ли? Защо, ние сме изключително толерантни към мюсюлманите. Единствено ние имаме партия с предимно мюсюлмани, които са били няколко пъти в управлението на страната! Германия, Франция, Белгия да допуснат до управление такива партии и тогава да ни учат колко сме демократични. Особено германците, които ако са демократи, трябваше отдавна да са с нещо като ДПС в Бундестага!

40

да е само Герб

преди 3 години

До Анонимен 36Българина е закърмен с корупция!Още от времето на траките е останала приказката,че при големец вратата се отваря с крак,щото ръцете носят дарове!Изобщо корупцията е полезна,с нея нещата се уреждат далеч по-бързо от бюрокрацията!Старите траки са знаели !Ние-също!

39

Анонимен

преди 3 години

Колкото повече търпите Боко Тиквата на власт, толкова по-зле за вас самите. Да не милите, че ще плашите европейската демокрация с такъв *** и загубен диктатор?

38

Анонимен

преди 3 години

Съгласен германският помвиар трябва да се рита в зъбите за да му се напомня че е никой.

37

Анонимен

преди 3 години

Германия трябва да се държи бедна и срината.Само тогава човечеството ще прогресира

36

Анонимен

преди 3 години

Беше удобен Бойко, но дори тези които ги кара с 200 не могат да си затварят очите :)България може да е най бедната страна в ЕС, но геополитически сме важни, това никой не може да го оспори :)Бойко трябва да преосмисли какво е направил досега, както и да не се превърне в най мразената личност в българската история.

35

вечна дружба

преди 3 години

До Анонимен 27Ти скоро ходил ли си на чичо доктор?Ако да трябва да го смениш,не ти помага!