39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 37Защо да е била неизбежна? Хитлер е нападнал руснаците без причина.Да де измислил си е там някаква глупост Финландия Какво значение има тъпата Финландия е голямата игра където залогът е бил половината ако не и целият свят?

38

Анонимен

преди 3 години

И как е било организирано това благосъстояние на Хитлеристка Германия.Чрез грабене на другите народи и експлоатация.Е сори ама са дошли англичаните и американците и са им набили канчетата.И до ден днешен е така в Германия.2000 евро средна заплата.

37

Анонимен

преди 3 години

Взеха да копнеят за фюрера ама късно Германия се напълни с измети ние ще ревем *** ще е късно когато един етнос у нас станат мнозкнство

36

Анонимен

преди 3 години

Петър Москов е фашист!

35

Анонимен

преди 3 години

Хитлер избива милиони еврей ама друг път. Доказателства? Кости, гробове? Оооо не ако питаш затвор ако разкопаваш затвор. Не съм чул и видял истината да се охранява със закони заплахи и затвор. Аре не в България тия глупости. Болшевиките и те ли са Руснаци или кво?

34

Анонимен

преди 3 години

До: номер 381. Не знаех, че по времето на Хитлер и преди него в Германия е имало гей клубове.Те били много демократични бе???!!!За сведение, в демократична Англия хомосексуализмът е бил смятан за криминално престъпление и се е наказвал дори след края на Втората Световна Война.Пък Германия колко била по-демократична, ти да видиш!2. Още когато е бил младеж в Австрия и се е изявявал като млад художник, Хитлер е имал много приятели евреи, които са продавали картините му.

33

Анонимен

преди 3 години

До: номер 11Не знаех, че в България имало артефакти още от преди потопа, в библейски времена!Това как да е. Наясно съм, че Хитлер само е плагиатствал много неща, в това число и свастиката, естествено не я е измислил той.Аз пък ще ти кажа, че в най-старите синагоги при разкопки също са открити свастики.Това не променя факта, че Хитлер е избил милиони евреи.И това, че Евa Браун също се оказа еврейка, не променя този факт.Престъпникът си е престъпник, дори да си сложи лимба на главата!

32

Анонимен

преди 3 години

Първите 2 закона които Хитлер приема преди Националната Социалистическа партия да взема власт.1. Премахване на ге.й клубовете. Собственост на еврей. 2. Премахване на всички лихви от банките и вземането на лихви в Германия. Лихварството е управлявано от евреййййй.

31

Анонимен

преди 3 години

И защо да не се радват на фюрера? Хитлериска Германия е икономическо чудо, каквото световната история не познава. Справяне с хиперинфлация, годишен ръст на икономиката с 25% на година, има работа за всеки, безлихвени заеми за дом за младите семейства, спокойствие и сигурност по улиците. А WWII е била неизбежна заради неразрешените спорове от WWI.

30

Хемус

преди 3 години

Върнете се назад в годините,гледайте речите на чичо,и ми отговорете,дали не беше прав!?Предсказа ли бъдещето,на Европа и заробването и от еврейските банки!?

29

Анонимен

преди 3 години

Да им дадем работа?

28

Анонимен

преди 3 години

Където е текло, пак ще тече....

27

Анонимен

преди 3 години

Що непрекъснато ни занимавате с изцепките на тая прослойка на обществото?Когато тълпи озверели бежанци биеха и ръгаха хората по улиците,те избягаха и се скриха нали?Сега си разменят снимчици на фюрера им и се пипат от вълнение.

26

Анонимен

преди 3 години

Гермянците просто не се научиха да губят.Нищо ще се научат защото те освен това друго не могат.

25

Анонимен

преди 3 години

Не националистите, а неолибералите превръщат Хитлер в герой ! С безумните си политики и управления...

24

Анонимен

преди 3 години

'Фашизмът е забранен, защото е довел до смъртта на 20 млн'Що оръжията не са забранени също?Те убиват хора!

23

Анонимен

преди 3 години

26,българин и европеец...

22

До 24

преди 3 години

Прав е. В градовете почти не се чува немска реч . Да си ислвмист имаш повече предимства и облаги от това да си европеец, било българин, поляк, румънец и т. Н..А ти недей се прави на умен пред компа в скапана София.

21

Хитлер 2.0

преди 3 години

Очаквайте много скоро не само по кината...

20

Анонимен

преди 3 години

Не са малко, а със сигурност са много повече. Така че тоя да се замисли, рано или късно безобразията от Ерата на Меркел ще отминат. В Германия като отидеш все едно си в Пакистан...