19

Анонимен

преди 3 години

никъде по света няма еднакви заплати в икономическия център и прованса. Защо и тук да не е така?

18

Таню

преди 3 години

До ДаНо, инак, се на избори ше се нагиздят и ше одат да пуснат булетина за местниа дерибей... Объркани сеуяци... После - Софеа=спаситеуен вареант...

17

баба мара

преди 3 години

в люлин е ужасно презастроено каруци кучета чалга денонощно и никаквогражданско общество никои не се обажда в полицията за нищо а наркоманитевилнеят по нощите няма спокоиствие ни денем ни нощем

16

Да

преди 3 години

Проблемът е че няма работа в провинцията!!!Мислите ли че на някой му е кеф да си сменя града или селото въобще?Но хората са принудени да се местят или в големите градове или извън страната!

15

Професор Тръц

преди 3 години

САМИТЕ СОФИЯНЦИ СА СИ ВИНОВНИ- АКО ПРОТЕТСИРАХА ЗА СПРАВЕДЛИВИ ЗАПЛАТИ НАВСЯКЪДЕ В БЪЛГАРИЯ -НИКОЙ НЯМАШЕ ДА ОТИДЕ ДА ЖИВЕЕ В ТАЗИ КО-ЧИ-НА СОФИЯ!!

14

Таню

преди 3 години

До селяциИ аз... :)

13

селяци

преди 3 години

ЧЕ София е 2.5 милиона е отдавна известно. Второ, не е проблемът, че е столица. И да напарвите столицата на Марс, пак всички селяци искат да дойдат тука, просто защото тук живеят интелигентни хора и всички драпат насам. Проблемът е, че като станете 50%+ и си го правите като същото село, от което сте дошли - Пловдив, Варна или където и да е. И пак някой друг ви е виновен. Иначе всичко давам да се разкарате, не само столица да е някъде другаде.

12

Doncho

преди 3 години

София беше много хубав град, когато дойдох да уча тук преди 16-17 години.Сега вече е нужник. И не, не са виновни хората, които дойдоха от провинцията да търсят поминък, а калпавото отношение на държавата и от там и на бизнеса.Да живееш в общежитие, което ти струва 25-30 години от живота, да дишаш мръсния въздух, да няма къде да си паркираш колата, да няма детски градини за детето и висиш по задръствания като гламав...не мерси. Горд "Софиянец", а? Тъжноооооо.........

11

Мноо рев...

преди 3 години

...да разкопаете природата и да я застелите с още бетон и нискокачествени блокове ( по-зле и от ЕПК дори ). Няма да се спрете, докато не понятие всичко в смог , ГМО и отровена вода и почва. После дори и на 5 километра да дупчите за подпочвени води, чиста вода НЯМА да извадите вече. Осъзнаят се овреме...

10

Анонимен

преди 3 години

Нали кметицата на Младост опита да ограничи колосалното застрояване на квартала. И мутроолигархичната управляваща върхушка я поставиха на място. Строи се защото се дават разрешения за строеж. А се дават разрешения защото хора с пари си плащат на мутроолигархичната управляваща върхушка.

9

Анонимен

преди 3 години

Глупости. В София има 575 хиляди жилища. От тях една четвърт са празни(данни на Световната банка).Т.е обитаеми са 430 хиляди.При 2 милиона население средно в жилище би трябвало да живеят по 5 човека.Това са пълни глупости.

8

Ха-ха

преди 3 години

Софийският проблем има само едно решение-преместване на столицата другаде,най-добре на съвсем ново място.Няма да е прецедент нито в световната,нито в българската история.Едно скъсване с миналото ще се отрази добре.

7

Ха-ха-ха...

преди 3 години

6-7 милиона население в България? Кой измисли това. В момента в България има не повече от 4-5 милиона постоянно живеещи. Неспособността на мутренско-разбойническото правителство, последвало правителствата на крадците, да управлява умело и правилно да осъществява преразпределението превърнаха София в подобие на бунище. Всякакви *** е установиха тук.

6

Дачо

преди 3 години

Аз от София отидох на село.Нека някой друг от провинцията да се бие в гърдите,че е кореняк софиянец след 5 години.

5

БКП

преди 3 години

А нашата политика с жителството беше перфектна.

4

-

преди 3 години

Заличихте държавата от алчност и бизхаберие ***!

3

анонимен

преди 3 години

Вдигане на данъците на необитаваните жилища ще обезсмисли инвестирането в празни апартаменти в София.

2

Анонимен

преди 3 години

А,цената на такива удоволствия архитекта не я споменава.На Запад в крайните райони ,в къщи живеят само богатите,бедните са в апартаменти.

1

Анонимен

преди 3 години

Посредственяците дойдоха в Шополенд и си мислят, че живеят добре.