228

Анонимен

преди 3 години

Кървавият диктатор Борисов е готов да мачка деца с увреждания само и само да се радва още няколко на месеца на властта!

227

Тез

преди 3 години

Тлъстюги коя система ги е създала. Мазни безделници. Работещите ще припаднат на 30 градуса, на тия им нема нищо, претъпкани от плюскане и искат да задръстват клозетите.

226

Анонимен

преди 3 години

Маята хептен изпличка легена от простотия... Те от НСО ги изхвърлиха, ама тая по навик си плещи за полицейско насилие...което се заключава в..... отказ за ползване на клозет!!!!!!!

225

Мая

преди 3 години

Се търкаля за Боко.

224

До255

преди 3 години

255Анонименпреди 27 минути 2 1Що!? Мая да не би да е по проста от ТГП, че да стои на стълбите, а ТГП да е председател на парламента##########във всички случаи е по неграмотна. Щом не е избрана.

223

малииии

преди 3 години

Маямата като се е затъркаляла що некой не я о.....

222

Някой

преди 3 години

Интересно, че майката която реши да мине с колата си през протестиращите бе наречена убийца, застрашила живота на децата си и искаха да и отнемат родителските права. А майката решила да рискува комфорта на детето си, използвайки ги за политически цели и да го държи цял ден без тоалетна, каква е? Изобщо какво прави това дете там?!

221

маймунски

преди 3 години

Номера. Аман от тия повлекани.

220

Анонимен

преди 3 години

Боко Борисов е абсолютно същия като Лукашенко.. Само дето Лукашенко звъни и се вижда с Путин, нашия толуп само Ердоган ходи да целува и само него слуша

219

Отвратен

преди 3 години

Боко Тиквата със всички средства и едни ***, продали се като УРВИ ще пази власта - иска той да "прави" избори. Права е Манолова, така спечелиха в София и предишните избори - машинации, ментета бюлетини и лъжи. А Европа гледа и потрива ръчички - още 4 години на власт ще е Винету (лесен за манипулиране *** нарцисист, готов на всичко да каже "ДА" само и само за власт).

218

Анонимен

преди 3 години

Срам не срам РАДЕВ Е ДАЛ ЗАПОВЕДТА ЗА ИЗВЛИЧАНЕ НА МАЙКИТЕ! ПАЛКИ БУТАНЕ ТЕГЛЕНЕ С БОЙ БЕЗ БОЙ ТОВА Е ДЕЛО НА РАДЕВ!

217

Анонимен

преди 3 години

Пълен цирк! В целия район само в НС има тоалетна! В ЦУМ има на всеки етаж, в президентството също, в подлеза на Ларгото, халите... Нахалност до безобразие!

216

Анонимен

преди 3 години

До 239Казваш ,ЧЕ ББ Е УБИЕЦ ,ЗАЩО НЕ СЕ ОПЛАЧЕШ НА ШЕФА НА НСО,НАЛИ Е КОМАНДВАН ОТ ЛЪЧЕЗАРНИЯ ЧОВЕКОЛЮБЕЦ РАДЕВ! ИЗЛИЗА, ЧЕ РАДЕВ Е УБИЕМ ,ББ НЯМА НИЩО ОБЩО С ТЕЗИ КОИТО ИЗНЕСОХА МАЙКИТЕ ТЕ СА ПОД ЗАПОВЕДИ НА РАДЕВ

215

Анонимен

преди 3 години

Що!? Мая да не би да е по проста от ТГП, че да стои на стълбите, а ТГП да е председател на парламента? ТОВА Е ВЪЗМОЖНО САМО В ДЕМОКРАЦИЯ УПРАЖНЯВАНА ОТ ХОРА, ПРОЧЕЛИ НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 1 *** КНИГА!

214

помнещ

преди 3 години

до 247 А др БОРИСОВ БОРЧЕТО " ПО ГОРЕН ЛИ Е" според теб ГЕРБЕРСКИ ***?

213

Анонимен

преди 3 години

Изверги!!На 22 септември ще ги изметем. То вече не се търпи това

212

Анонимен

преди 3 години

Безобидни хора, що да не ги изхвърлят! Друго е да ти се обади Ердоган по среднощ, няма да смееш да гъкнеш! Изправяш се прав до шкафа с парите и пищова и докладваш! - Да, г-н Реджеп! Слушам, началник! Ваш покорен слуга съм, ефенди падишах! Евет, г-н президент Ердог...!

211

Анонимен

преди 3 години

Детето е гласоподавател и за това е откарано в парламента-това поясни една от майките!

210

До БСП

преди 3 години

244БСПпреди 4 минути 2 2Срам срам. България пак влезе в световните новини, като държавата чийто власти бият и влачат майки и деца с увреждания само защото са поискали да ползват тоалетната!!Уникална държава!! Уникално правителството!!############Срама ,този път е за президента.Неговите хора от НСО изхвърлиха жените и детето от парламента.Срам за БСП и другаря,който ги ръководи.

209

Анонимен

преди 3 години

НСО пак се изложи! ЗА нищо не става! КАК ще се справят, ако има терористи! МОЖЕ ДА ХОДЯТЗА ПОРЪЧКА НА РОКЛИЧКИ И ДА КУПУВАТ БАНИЧКИ! ЗА 1 ГОДИНА ДВА ПЪТИ БЕЗОБРАЗИЯ В ПАРЛАМЕНТА И ПОГАЗВАНЕ НА БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ С ЦИРКОВИ НОМЕРА И СЛАБА РЕЖИСУРА НЕ СЕ УПРАВЛЯВА НСО,другарю РАДЕВ