163

Анонимен

преди 3 години

На кой му пука за тия глупости?Еврейте кво казват за турското робство? Присъствали са хората. И така и те -присъствали са в лагерите били са на диета,а добрите германци са се грижели са тяхната физическа подготовка и да не затлъстеят.Нали така обясняваха за еврейте за техните приятели турците.Присъствали са в България и са се грижели българите да не забогатеят.

162

Анонимен

преди 3 години

"Шокиращо безразличие - 2/3 от американците не знаят нищо за Холокоста"Това, кеото им е необходимо да знаят е, че така нареченият "холокост" по официални документи е взел няколко хиляди живота, чиито брой с десетилетията бива изкуствено раздут от дългоносите разказвачи на басни до "милиони жертви".

161

ФХ

преди 3 години

А колко европейци знаят за китайската инвация в Тибет и региона? Или за япоските издевателства в Азия? И колко европейци знаят или са чували за гладомора в Украйна? Много малко. Нормално е, когато не се акцентира на тези събития и не се учат пропагандно в училище. Американците са много далеч от Европа. Както ние сме много далеч от Азия.

160

Анонимен

преди 3 години

и извода е че колкото по малко занимаваш населението с военна пропаганда от втората световна война толкова повече просперираш

159

селЯнин

преди 3 години

Няма по велики от Щатите.

158

Анонимен

преди 3 години

Аве стига с тези жалки истории как другите не знаят щот тук в БГ сичкити знаят особено в маалата учат история чак ушите им плющят от знания ...жалкарска работа..присмял се хърбел на щърбел не сме си изчистили оборите ама се радваме на мръсотията при другите

157

Да наложат

преди 3 години

нови санкции на Германия заради Холокауста. И на Русия, че са се забавили да освободят Германия от фашизма.

156

Анонимен

преди 3 години

И какво от това? Те си имат "демокрация".

155

ДДРОнег

преди 3 години

Шокиращото е и , че въпреки големите си проблеми у тях си, сащистанците се опитват да учат всички други на демокрация и човешки права ?!?!?!?

154

ДДРОнег

преди 3 години

Санкции до дупка за сащ и затвор за младите американци :):):)

153

HeinrichHimmler

преди 3 години

Голям праз. Вие пък от тази платена медия не знаете нищо за протестиращите и за мафията диктатура в България, но продължавате да пишете и да взимате прички от властта за всякакви новини, само не и за актуалните български протести, които удобно за властта покривате с такива измислени статии! Халал да са ви парите , ама ше свършат, както ще свърши и лицето БМБ , след което и вашата редакция отива на среща с коктейли ***, а зла**ти , вашата псевдо мутра шеф, който даже е цензурирал името си

152

Анонимен

преди 3 години

Шокиращо безразличие Е МОДЕРНОТО МИСЛЕНЕ В ДНЕШНИЯ СВЯТ - ВСЕКИ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ОНОВА КОЕТО ПРЯКО ГО ЗАСЯГААЙ НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ВЕЛИКИ ХУМАНИСТИ

151

Анонимен

преди 3 години

ВИЕ ДА НЕ СИ МИСЛИТЕ ЧЕ БЪЛГАРИТЕ МНОГО ЗНАЯТ

150

хохахохахахаха

преди 3 години

До Анонимен 285 Когато фактите говорят,гробарските *** предатели се пенявят и обиждат много,боли ги много!И като не знят какво да кажат им режат от сребърниците и пробитите долари на ЮДА.

149

Анонимен

преди 3 години

До 279...експерт по темата ВСВ...:))) Уча се предимно от западни историци с реноме !! ...Едностранен експерт! Сети се защо в кавички! Един голям и дебел български политик беше казал да им го набия .. та и на тебе! Когато си умствено ограничен поне не го демонстрирай публично! Не ни досаждай с дефицитите си! Приятен ден!

148

хахахахаха

преди 3 години

До Анонимен281 Колкото и да е такъв,дето го наричаш,тебе не може да те стигне!!!А затова че американците не знаят за холокоста ще попитам-А ТРЯБВА ЛИ ДА ЗНАЯТ?

147

хахахаха

преди 3 години

До Анонимен 279-Това е истината,колкото и троловете да плачат.САЩ толкова години не можаха да победят Япония,и да я изтласкат даже от островите,камо ли от континеталната част на Азия.След капитулацията на чичо Ади,баче Стали прехвърля няколко дивизии от Източния фронт и за 20 дни ЕЛИТНАТА И НЕПОБЕДИМА Квантунгска армия е вкарана в морето.А Атомнатите бомби хвэрлени над Хирошима и Нагасаки,избили безчет МИРНИ жители-основно жени и деца,е предупреждение към Баче Стали,че имат нещо повече.

146

Анонимен

преди 3 години

Още по шокиращи са познанията на българите към собствената им история!Колко от младите знаят подробно за римляните освен, че модерните римляни правят страхотни пици и сглобяват фиат!Тъй, че нищо ново!

145

Анонимен

преди 3 години

Нормално е да не им пука на хората за евреите. Те сега сърдят ли се че не ги помнят.

144

Анонимен

преди 3 години

Смея да твърдя, че съм експерт по темата ВСВ...:))) Уча се предимно от западни историци с реноме !! Та те казват, 85% от силите на Вермахта, са се стажавали на Източния фронт, това разбира се не пречи на американците да кажат, че те са спечелили войната :))) Другото което не знаете е, че Япония капитулира не заради атомните бомби в Хирошима и Нагасаки, ами признават капитулацията си, от страх от съветските войски, които са им дишали във врата :)))