24

Анонимен

преди 3 години

Италианците са ***.Винаги са били в сянката на Франция ВБ и Германия.

23

АНАТЕМА

преди 3 години

"Страшния удар, който коронавирусът нанесе"-ТОВА СА ГЛУПОСТИ КОИТО НЕ МИ СЕ СЛУШАТ ЗАЩОТО УДАРА НА ХОРАТА Е НАНЕСЕН ОТ ПРАВИТЕЛСТВАТА И МАФИЯТА НО ВЯРВАМ ЧЕ И ТЕХНИЯ ЧАС НА РАЗПЛАТА ЩЕ НАСТЪПИ И ТЕ ЩЕ ГОРЯТ В АДА ЗА ЗЛОТО КОЕТО НИ ПРИЧИНЯВАТ

22

Анонимен

преди 3 години

Свикнаха и те с на хляба мекото и на работата лекото, ама други ветрове повяха.Скоро ще си спомнят от коя страна се хваща мотиката.

21

Анонимен

преди 3 години

Да си запретват ръкавите и да бачкат или да си изкопаят сами трапа, писна им на всички от мързеливи жабари с претенции.

20

Абе

преди 3 години

Кой ги пише тези статии? Лятото в продължение на 3 месеца не можеш да намериш къде да паркираш по 20 км.плажна ивица, хората излизат с препълнени колички от супермаркета, опашки по бензиностанциите, за нова кола в момента се чака над 6 месеца, зимата идвала, никой не е чул за алпийските курорти на Италия, ужас туризЪма умря. Нямало фабрики, двоен ужас. За цяло лято канали два самолета с туристи и то по погрешка. Радвай се ***, и тия не са "прокопсали"- злобен народ сме българите

19

славянин

преди 3 години

Ами няма как хем да затваряш и хора, и отрасли, и хем да си във икономически възход, големият глад и голямата мизерия тепърва предстоят в тандем с насилствената ваксинация тогава да видитe какъв екшън ще бъде!

18

до 20

преди 3 години

Недей да забравяш, че в капитализма пропуснатите печалби се водят загуба!

17

Хемус

преди 3 години

Преди два месеца се запознах във Варна с двама италианци 50+!Не ми приличаха на уплашени,а и си поръчаха *** за хотела!Явно не четат нашите клюкарници

16

Смях в залата

преди 3 години

Точно пък Италия да разчита само на туризма..........само автомобилостроенето им генерира печалби колкото половината ни БВП за година.

15

Аааабе...

преди 3 години

И те големи капиталисти и робовладелци се извъдиха. Искат като родните капиталисти да въртят синджира и кинтите да валят от небето, ама умря то теле.Ние не можем вече да работим, понеже разпиляха всички заводи и стопанства, а те не могат да работят, да не се оцапат.Кат' не мо'а работят, да стоят гладни и да ми ядат цъpвyлитe.

14

Анонимен

преди 3 години

Като нямаш заводи ще чакаш да ти наливат пари глупави туристи, даващи по 20 евро за чиния със спагети....

13

Анонимен

преди 3 години

Ами още да слушат *** глупости и да се маскират, да се лъжат и да им обикалят линейките вечерно време празни, но с виещи буркани.Питайте по-добре близки и познати, живеещи в Италия. Те ще ви разкажат по-вярно какво е истинското положение.

12

Анонимен

преди 3 години

Новата Гърция :) Само че 10 пъти по-голяма. Дойчо да затяга ръкави, отиде му и съботата. Бая пари ще трябва да се изсипят за да се погасят дълговете на Италия!

11

Анонимен

преди 3 години

Който не работи, няма да яде. Само от туризъм можеш да живееш, ако си швейцарец и си събрал парите на еареите от цял свят в своите банки.

10

колбасар

преди 3 години

До Анонимен 6 - като стана дума - суджукът също . . . . .

9

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

Удри, бай Ххоронас .. удри тия дърти, алчни и мързеливи жабари

8

Т.Шак

преди 3 години

Всяко нещо си има и край.В случая на коронаистерията - краят на здравия разум

7

Анонимен

преди 3 години

Абе те на"ръба"ама интересно ние къде сме?

6

Анонимен

преди 3 години

всяко нещо си има среда

5

Анонимен

преди 3 години

Нищо им няма на италянците, тази мацка е останала без доходи заради американските клиенти и е оревала орталъка. Туризмът поомекна малко, но Италия не живее само от туризъм. Те обичат драмите. Гладни няма да умрат, пък и зимата в туристическите места е мека , няма да замръзнат.