110

Анонимен

преди 3 години

Това би трябвало да важи тогава и за всеки офис, предприятие, министерство - изолатор и ако се установи, че идваш болен на работа - 1000 лв. глоба. Защо третират училищата по някакъв по-особен начин?

109

Анонимен

преди 3 години

Я стига с тези безумни глоби, не стига че излагате на риск от смърт децата, родителите и вс.им роднини с това присъствено училище, ами и ви се ще мазнинка-глоби. Да печелите от нещастието на деца. СРАМ нямате ненормални, алчни чиновници, безумни същества. А защо продължаваме да търпим тези гаври с децата, изолатор за кихване-нямам думи за това безумство!

108

коко

преди 3 години

Трябва да се помисли и за учителите.В един момент,може да са болни и да не могат да преподават в час.Ако се мине на дистанционно обучение,за първи и втори клас ще е истинско наказание.Учителиите нама да могат да изкарат дълго с он лайн обучение.Трябва и един родител да стой с детето у дома.Става много тежко за всички.

107

Родител

преди 3 години

Имам и предпочитам да уча детето си на отговорност към другите.

106

Анонимен

преди 3 години

А ако ми умре детето, каква парична комоенсация мога да очаквам.П.П. - Не, не го обичам и май не е юле.

105

Анонимен

преди 3 години

До Бял святПредпочитам да плащам 40% върху 80 лева на час, вместо 20% на мизернуте 15 лева на час, ама върви обянсявях на загубените псевдопатриоти.

104

анонимен

преди 3 години

До РодителТи имаш деца?! Или така изотвътре ти идва да тръгваш на бургия!

103

Анонимен

преди 3 години

А не може ли да отнемат права? В смисъл, от гат майка му пукна, не ми се занимава с малкия нешастник. Да го рподам било незаконно, инапе до ся да го бях дал на некой. Не мога и да го харизам (баааахти тапите закони бре)....

102

до 108

преди 3 години

еми да ти сега ли го разбра???

101

Родител

преди 3 години

Именно - не се знае. Приемате ли риска чуждото дете което има шанс да е ковидно да зарази вашето или не. Защото такива случаи ще има. И то много.

100

Анонимен

преди 3 години

До Родител 106От къде се знае предварително, че ако едно дете го боли гърло, е болно от ковид?

99

Родител

преди 3 години

До всички тука дето реват имам въпрос: Ако чуждо дете е болно от ковид какво ще предпочитате - да зарази вашето или родителите му да си го приберат?

98

Бял свят

преди 3 години

В белия свят те пускат да си прибереш болното дете. Не се дърлят за боничните ти. Е данъците са им високи, но на кой му дреме - всичко е уредено. А тук - всеки се спасява поединично и на дребно, а данъците в голямата си част се крадат или не се внасят. Затова сме на това дередже.

97

Анонимен

преди 3 години

Да... ако детето се оплаче от болки в гърлото, го вкарват в изолатора и ви глобяват, ако до един час не сте го взели!! Тези наясно ли са, че има родители, които работят в друго нас. място, пътуват всеки ден, или детето пътува до друг град - че закриха училища и детски градини навсякъде........

96

Анонимен

преди 3 години

Аз пък предлагам направо гилотина!

95

123

преди 3 години

Синдикатите що не се хванат за работа, да видят как се изкарва 1 лв. за хляб, а само папат на готово!?

94

Анонимен

преди 3 години

Защо трябва да слушам всеки ненормалник решил да ме глобява за каквото му скимне.

93

Анонимен

преди 3 години

Янка Такева е на 75 години ,*** има къща в Щатите. Бозае яко ,продавайки интересите на учителите, които работят във феодална система....

92

ъъъ

преди 3 години

Абе оная кукумявка от синдиката не натрупа ли най-после стаж за пенсия, ще й се не види..

91

8

преди 3 години

До средата на октомври училищата ще пламнат и учебната година провалена кот миналата .Защото се опитват " с трици маймуни да хващат " т. е. нещо , но без пари ! Нямада сатне ! А трябваше да се направи само едно нещо , освен нормалните хигиенни изисквания -трите / , да се намали броят на децата в клас до 12-15 , за да има необходимата дистанция ! нищо повече .А иначе милиони левове народна пара се харчат да се потуши протеста и за куп още глупости !Търпете ги !