79

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАко Русия не е виновна за Катин значи германците са виновни. Има логика. Няма да се учудя. Германците ги бива в избиването на старци и деца, а след това измръзнаха при Сталинград. 25% от Беларус измира от ръцете на германците, предимно жени и деца. Това трудно се забравя.

78

Анонимен

преди 3 години

В Белорусия не са въвеждали мерки срещу грипа и не са принуждавали населението да носи намордници-лигавничета.

77

Белорусия

преди 3 години

Здравеопазването пази здравето на хората без париОбразованието образова на световно ниво без пари

76

Анонимен

преди 3 години

В Белорусия няма приватизирани заводи и фабрики. Работа има за всички, дори и за тези които не желаят да работят.

75

Анонимен

преди 3 години

Безработицата в САЩ минава 40%.

74

Анонимен

преди 3 години

През 2007 и 2009 г. роднини на полски офицери, разстреляни в Катин, по "заповед на Сталин" сезират Европейският съд по правата на човека. На 18 юни 2012 г. съдът в Страсбург се произнася, че предоставените по времето на Горбачов и Елцин "документи", които сочат, че в разстрела на десетките хиляди полски офицери край Катин е виновен Сталин и съветската държава, се оказали фалшиви. Русия не носи отговорност за масовия разстрел на полски офицери в Катин това e решението на съда.

73

Анонимен

преди 3 години

В Полша вече втора година има икономически спад и тази есен ще се засили рязко.

72

Чичо Сам

преди 3 години

Така че вие си гледайте Беларус да не го загубите като Украйна, а за Полша забравете. Не само мразят Русия в чeрвата, но плащат на САЩ да ги пазят от нея. Полша е най-важната страна в Европа. Тя е врата към Европа и стои като преграда между Русия и Германия.

71

Чичо Сам

преди 3 години

Попе, Полша дава 2% за отбрана и Тръмп им ходи лично на крака да ги уважи. В Полша сега се строят американски бази и има хиляди американски войници. Полша купува гaз от САЩ. Пентагона счита Полша за много важна за стратегеските си интереси и въоръжава Полша до зъби. Поляци са участвали в американската революция и двата народа имат връзки. Ако Русия тръгне да прави нов Катин ще полетят ядрените бомби. Не подценявай американците, те са военнолюбив народ и вaнгнеровците го усетиха.

70

Мизерстват в Белорус

преди 3 години

Мин. работна заплата в Белорусия е 375 б.рубли = 238 лева !Мин.работна заплата в България е 610 лева !

69

Анонимен

преди 3 години

Кви глупости дрънкат някои "разбирачи"тук. Що протестирали,били са си много добре. Средната им заплата е около 700 лв. Стандарта е по-нисък от нашия. Живеят в клетка. Тук ревете,че преди 89 било мн хубаво. Той човек забравя лошото. Опашки за коли,жилища,техника. Сега ревете ако ви спрат интернета за 2 часа. А ако въобще ви го спрат ще сте като болни. Ходите по целия свят. А преди само сте си мечтали за това. Много мрънкат за предишното време,но ако им кажат да избират ще изберат сегашното.

68

Анонимен

преди 3 години

Всеки има право на мирен протест.Но навсякъде има хора, които в мътни води искат риба да ловят.Покрай мирно протестиращите хора се промъкват не случайно и по-агресивни.Мирните са за параван.Наивни и реално недоволни-понеже все ще има недоволни, който и да е на власт.Та тези, които се промъкват-агресивните-те са изпратени от хората, които искат по-бързо да има ефект от протеста.Има цели структури от олигарси и клиенти на прокуратурата, които нямат време да чакат с мирни протести.Те пращат бунтари

67

до 66

преди 3 години

Там ако има едно отровно трио - първо ще ги накарат да си изкопаят дупките сами и после ще ги заровят живи.Това е диктатура. Също ако някой тръгне да изкара прашка за стрелба като Хаджиге.йчо - директо ще стрел.ят от упо.р. Прашката е оръжие. Там ако някой тръгне да кърти павета-директно отива при техния бай Ставри. Ако някой посмее да пали сено в краката на полицаите-доживот ще се гър.чи в панделата.Там ако тръгнат да целя.въоръжени-директно ще ги минират и няма да се занимават.В Берлин също.

66

Христо Христов

преди 3 години

Беларус е демократична държава и всеки има право на мирен протест.Провокаторите и подстрекателите от ес трябва да бъдат арестувани и съдени.

65

Поп Грую

преди 3 години

До 300 бойци"Велика" Полша???Хахахахахахахахахаахааааа!!!Нали се сещаш, че ако *** направи едно грешно движение и ще има Катин-2,0?

64

Pen

преди 3 години

Защо протестират тези хора ? Щото Лукашенко не им сложи маски и ги пуска да ходят свободно ли? Баси ***....

63

Анонимен

преди 3 години

тяхното отровно трио дали се разкарва спокойно на площада и да хвърля яйца от кори, за арменеца Роман Лакапин питам

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Стара снимка ,много стара . Айде нещо ново де !

61

Анонимен

преди 3 години

До 300 бойци Накои ,ще стоите с хванати палци .

60

300 бойци

преди 3 години

Вовата (по план от преди няколко години) праща 300 бойци на учение в Беларус. Пак по план ще има планови жертви. Разумно количество. И Велика Полша си връща територията.Батько ще постъпи разумно, ако си остане в Сочи. Че се не знае дали няма да се повтори Букурещ 90-та.Тънки са нещата, не са до един АК...