28

Сандо

преди 3 години

и в България някои са за смътно наказание

27

Анонимен

преди 3 години

То всеки престъпник вика че е невинен.

26

И те като Тръмпи

преди 3 години

Той преди малко обеща "бърз съд и смъртна присъда" на престъпника, който рани двама полицаи в Комтън - едно от средищата на "най-прогресивната в света" цветнокожа престъпност в Щатите. Казвате, значи, че в символа на демокрацията ръководителят на държавата може да обещава от нейно име такава саморазправа, а в теокрацията Иран убийците трябваво да ги галят с перце? Това не се ли наричаше лицемерие някога?

25

Анонимен

преди 3 години

Абе и аз съм в шок, че в USA хора ритат други в главите по улицата, пък на свой ред ония ги стрелят с автомат, ама какво да направя сега, освен да си го преместя в другия джоб?

24

Анонимен

преди 3 години

Ауу какви лоши иранци. Защо не оставят някакви избрани люде да си ръчкат с ножове по улицата.

23

Десен

преди 3 години

Води се световна политическа и социална война между десни и леви, между консерватори и глобалисти. Левите подкрепят исляма и искат да приемаме мюсюлмани. За мен всички мюсюлмански страни са едни и същи, както всички разлчни видове леви идеологии (глобалисти, социалисти, анархисти, антифа, LGBTQ) имат един общ баща - комунизма. Евала на Тръмп, че разбомби ислямския генерал. Това заслужават всичски които се опитват да унищожат бялата раса.

22

Демократ

преди 3 години

"е намушкал смъртоносно с нож охранител."Бил е демократ, ако демократ намушка някой с нож, той е невинен, защото е демократ и това не е убийство, а само някакъв си инцидент.

21

Exe cute

преди 3 години

Ако публикувате статия за екзекуции на корумпирани държавни служители и чиновници в Северна Корея и Китай, ще е много по-интересно и поучително.

20

ГАДОРЯН

преди 3 години

Представяте ли си ако китайците бяха мюсюлмани. Ислямо - комунизъм. Хаха щеше да е върха. Апотеоз на човешкото безумие. По *** сме от животните. Факт. Но Китай е номер едно вече. Америка не може да спре похода на Поднебесната. Китайците пипат с кадифени ръкавици, а краварите се държат като слон в стъкларски магазин. Особено в Бл Изток

19

Анонимен

преди 3 години

Гледайте Иран и си мислете за Турция. А след 200 години Европа ще е същата. Докато Русия и САЩ се делят, исляма ще превземе всичко.

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13Иран е теокрация. Убили са го по бързата процедура със скалъпени обвинения, като преди това са го изтезавали до пълни самопризнания. И на теб като ти пуснат ток в гюлетата ще си признаеш че си виновен за 9/11. Убили са го без съд и присъда защото така е поискала Ходжата (духовния лидер и върховен водач на Иран). И това не е някакъв изолиран случай. Това става редовно. Иран е като Северна Корея. Едните са ислямисти, а другите комунисти. Побратими идеологии.

17

Ф.С.В.

преди 3 години

Може и да е убиец- всичко може -Фактът че всички Циониски и Джендърджедаи медии почнаха да вият- значи има нещо скрито -Някъде "там е заровено кучето" най вероятно е Убиец- но неумишлено (по БГ Съдебно тълкуване)--- умишлено е -ако е отишъл на Протест с НОЖ!

16

Анонимен

преди 3 години

И в САЩ е независимо колкото и у нас.Ако се вдигне много шум може и да горе долу обективно иначе е като в шериата.САЩ е най полицейската държава и забравете за социални придобивки. Законите на джунглата са там,, по силния и богат печели.

15

Гробокопач

преди 3 години

В България също имаше смъртна присъда - ай на камионетката, на гарнизонното стрелбище и аде, минало-бешело. Дойдоха демократите и казаха, че да убиеш е подсъдно, но да убиеш убилият е нехуманно! А, сега де;))) Ценности!

14

Анонимен

преди 3 години

Не обиждайте Иран защото е съюзник на Русия и се сърдят другарите.

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12А доказано ли е, че ходжата е казал нещо? От къде го знаеш, ако не е тайна?

12

Анонимен

преди 3 години

А доказано ли е че е убиец? Или така каза ходжата? Една баба каза, една ходжа каза.

11

Анонимен

преди 3 години

Саудитска Арабия и Иран са най-голямото зло и представляват огромна опасност за нормалния свят.

10

Анонимен

преди 3 години

Няма никакво значение какъв е борец ли или светец, убиеца си е убиец и заслужава същото.

9

Ако някой се...

преди 3 години

...чуди защо в Иран няма бригади от борчета, вилнеещи с тежки джипове по пътища, магазини и заведения - нека прочете статията. Ще спре да се чуди.