16

Анонимен

преди 3 години

За банкерите, за лихварите, за политиците, за Хампарцумян, за Шиши не сте такива акули, както за лекарите, дето като видиш истински лекар, изглежда като вампир дето не е ял и спал от 100 години и кара само вече на воля и инат.Пускат ви доктори от частни клинкики и айде всички са в Бали на купон.После що толкова леснл ви лъжат. Щото сте балами!

15

Анонимен

преди 3 години

"Държавните обаче са длъжни да лекуват хората дори и когато не са здравноосигурени."Ами ето откъде се трупат дългове. Реторичен въпрос- кой плаща за лечението на тези, които не са здравноосигурени?

14

Анонимен

преди 3 години

Кой ги управлява тия болници? Докторите, със стотици хиляди годишна заплата ли? Защо не ги държим тях отговорни?

13

Анонимен

преди 3 години

slojete patientite v bankovite trezori, a bankovite trezori premestete v bolnicite. :-)

12

Анонимен

преди 3 години

До Реформа веднагачудесна идея за реформа!аз съм от самоков.населението на община самоков е около 30 000 души,а само градът е около 24-25 хиляди души...явно град самоков е под 30 000 население и трябва да ликвидираме поликлиниката и стационара.поликлиниката е с 3 огромни крила на 3 етажа с над 100 кабинета и лаборатории.отделно стационарът е на 9 етажа с две огромни крила и отделения за всякакви болести.дайте идея какво правим с тези огромни сгради,които ще останат празни след вашата реформа.

11

Анонимен

преди 3 години

Не знам КАК е, ама не е ТЪЙ! Тази пословична народна реакция е синоним на медицината ни!Милиарди,клинични пътеки,огромни дългове..непонятни неща за осъзнаване,къде е проблема?А иначе житейския стандарт на лекари,джипита,специалисти е невероятен!Всички са яхнали лимузини и джипове, специализации тук и там,курорти и екскурзии по Египет,Дубай и Тайланд,вследствие на съвместната работа с аптеки и дистрибутори на лекарства!? А после - ПАРИТЕ не стигат!!! Никога няма да стигат,най-дълбоко е ОКОТО

10

пепе

преди 3 години

Крайно време е неадекватните болници да бъдат затворени!

9

Анонимен

преди 3 години

Не всеки вълк иска да ви изяде.

8

Анонимен

преди 3 години

'много се краде от тия с белите престилки'МОЛЯ НЕ ОБОБЩАВАЙТЕ99.9999% НЕ Е ВСИЧКИ!!!

7

Анонимен

преди 3 години

Абе чухте ли чорбарите от вмро искат на керемида кмет.А за фелдшери среден пръст за народа, да ходят да търсят по селата осигурени безработни.

6

Анонимен

преди 3 години

Точим от касата, болниците, обществените поръчки, търговете и директно си бошунираме бизнеса с рекет. Запълваме дупките като изстискваме данъкоплатците. После лъжем всички, че нещата са добре и питаме кой ще е по-подготвен от нас да управлява с престорено възмущение. Слабо, много слабо.

5

Анонимен

преди 3 години

ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ДА НЕ Е ЕООД. Всичко друго фалшименто.ПримерШеф на оделение практикува частно на гьрба на болницата кьде го има това, това не е ли МАФИЯ по определение за мафията.

4

Реформа веднага

преди 3 години

В Австрия 10 млн и Швейцария 10 млн има под 200 болници, тук са 370!!!!! Болници само в областните градове и такива с над 30 хил население, купуват се линейки и поне 50 хеликоптера. Така е в белия свят.... Празни от към съдържание на специалисти и техника сгради с надпос болница е като магазин с празни рафтове но с наем.....герб оставиха областни градове с по една болница което е абсурд!!!!концентрация трябва на специалисти

3

Анонимен

преди 3 години

a bankite kakvo trupat?da si razmeniat mestata...:-))))

2

кръпел

преди 3 години

много се краде от тия с белите престилки

1

Анонимен

преди 3 години

Фактът, че не може да се откаже лечение на здравно неосигурен?