17

Totenkopf

преди 3 години

"Близо 40 хил. руснаци ще бъдат ваксинирани в Третата фаза на тестовете." Хем трета фаза на ТЕСТОВЕ, хем била вече на ПАЗАРА. Ей ако на това не му се вика фейкнюз не знам на кое.

16

Анонимен

преди 3 години

A за американската ваксина какво може да се каже?

15

СТОЙО

преди 3 години

хора КУПУВАЙТЕ Я пък може да се окаже успешна ако не се окаже че е неуспешна ще сме на далавера с е на ПРОМОЦИЯ

14

Анонимен

преди 3 години

Руска ваксина няма. Това не е ваксина, а смешка. Все едно да инжектираж плазма от излекуван от Ковид и да кажеш "ето, на третираните с ваксината антителата са със 150% повече от тези на нетретираните". Абе, тъжна пропаганда на руския голтак. Ваксина руска няма, няма и да има. Нямат умове, богатите нации ги изкупиха. Русия е бедна развалина, в която хората се бият за парче месо. Толкова. А, да не забравяме и летящите Москвич-и Су 5-то поколение, от което няма и един работещ и всеки се отказа.

13

Анонимен

преди 3 години

Нито руска, нито американска, нито английска, нито каквато и да е ваксина може да се каже, че е успешна преди поне 10-15 години изпитания и изследвания. Това е науката. Остналото е политика и пари от уплашения народ. Дотогава - отслабване, витамини, прополис, спорт и активен живот, пък каквото ще да става после.

12

Анонимен

преди 3 години

РУСКАТА ВАКСИНА Е ЗА РУСОФИЛИТЕ У БЪЛГАРИЯ!ЗА ДА ИМ СИ НАМАЛИ БРОЙКАТА!ТЯ Е , ЕДНА ДОБРА ВАКСИНА ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ!

11

не може да бъде!

преди 3 години

Рано е да се каже разбира се!Дали ще бъде успешна ,ще се разбере след масовото ваксиниране!Това ,което не е рано да се каже е,че в създаването на ваксината против коронавируса Русия изпревари всички ,в т.ч. и Китай и има всички изгледи руската ваксина да се окаже добра!Някой може да създаде още по-добра -но в момента руската показва най-оптимистични резултати!

10

1

преди 3 години

""Това е мой дълг. Не само заради самата мен, но и заради народа на Русия", казва началната учителка Катерина, която въпреки рисковете, също става доброволец."На тия чипа им е сбъркан. Как да си обясним, че УЧИТЕЛКА смята, че е неин ДЪЛГ да стане морско свинче. Нейния дълг е да преподава качествено, но когато мозъка им е промит ако ги помолят да скачат от мостове в името на родината и това ще правят. Безнадеждни са, затова НИКОГА няма да се оправят. Тия си живеят още в СССР.

9

Анонимен

преди 3 години

Пак имагинерни разкази от CNN с "очевидци"...

8

Анонимен

преди 3 години

Не смее, не смее. Първо на Шойгу нареди да се пробва.

7

Джо

преди 3 години

Трябва да си луд за да им вярваш на руските алкохолици!

6

Анонимен

преди 3 години

Нашите политици ще кажат че е неуспешна и въобще не им дреме за народа

5

62613

преди 3 години

Руският министър на отбраната Шойгу се е ваксинирал. ТСамият Путин е извън възрастовият диапазон, защото е на 68, а препаратът е за хора до 60 години. но пък едната му дъщеря беше сред първите. Това озачава, че руската ваксина дава обнадеждаващи резултати. Дано човечеството отново заживее свободно...

4

Кадъноразклащач

преди 3 години

всичко 6 с ваксината, бачка яко

3

Не е рано да се каже

преди 3 години

установено е,че никой от имунизираните не е умрял от Ковид.Умрелите саот препиване,цироза,скандали и сбивания породени от алкохола във ваксината,токсични и алергични реакции,но от Ковид няма.

2

Анонимен

преди 3 години

Докато Волен и Костя не се боцнат публично, не вервам!

1

Анонимен

преди 3 години

Слава на КПСС и Великият СССР ! Нали това е целта на статията ?