8

Анонимен

преди 3 години

Тия и до днес са с комунистически *** в главите.Преди 70 години, ако ни бяха оставили на мира нито един българин никога нямаше да иска комунисти да ни управляват.Затова ни натресоха тука Червената армия, която стоя 3 години/а не 6 месеца както беше по договор/, за да уредт под.логите на Сталин да вземат властта.НИКОГА никаква бюлетина за тези продажници!

7

Анонимен

преди 3 години

Поредният милионер - капиталист с мераци за пролетарски вожд... ?!

6

До 5

преди 3 години

Интересува ни това, че бсп + дпс+ славчо се готвят да управляват под руска шапка. Следва референдум за излизане от Нато и Ес и честито на изиграните нормални пиленца!!!!!!

5

Анонимен

преди 3 години

А какво ни интересува това нас, нормалните хора ?

4

ЗНАЙТЕ, ЧЕ

преди 3 години

НИНОВА Е НЕВЪЗМОЖНО ДА БЪДЕ СВАЛЕНА НИТО ОТ БСП, НИТО ОТ КОЙТО И ДА Е ДРУГ, ЗАЩОТО ТЯ СЕ ПОДКРЕПЯ ОТ ПУТИН, ТОЧНО КАКТО И РЕЗИДЕНТЪТ. ЩЕ ИМА ЯКО МАЧКАНЕ ОТКЪМ ДЪЛГАТА РЪКА НА ФСС. ВСЯКАКВИ ГАДОСТИ ОЧАКВАЙТЕ. БОРЕТЕ СЕ ЗА РОДИНАТА НИ!!!

3

Нонсенс

преди 3 години

Кандидат за комунистически вожд, да прави негативно сравнение-пример с друг комунистически вожд... !? ..опортюнизъм, дрогаре !

2

Анонимен

преди 3 години

Толкова са жалки.Да вземат да се разформироват както направиха всички компартии от Източна Европа преди 30 години /а не си смениха само имената, мижи да те лажем/ и да решат кой какъв е - комунис ли социалест ли.И го правт за пореден път, защото всеки от тях иска електората на цялата БСП.

1

БАЦО С КАСКА

преди 3 години

БАБЕСА БЕКАПЕСА РОДИ ТИКВАТА ! НА 120 ГОДИ ТЯ АРЕСА КОНЯРКАТА ЗА ЛЕЗБИКЯ !ТУРИ И РАДЕФ ЗА ГЛАВЕН ДРОН !ФАНА ЗА КАСКЕТА ГЕШЕФ !РАДВА СЕ НА 9 9 СЕЕДНО Е ВЕЛИКДЕН !И БОЯДИСФА ЯИЦАТА НА БОРИСОФ !