37

Mr . STARBUCKS

преди 3 години

Приказката свърши,но все пак трябва да признаем,че трудно се играе срещу мъж,облечен в женски дрехи !

36

Анонимен

преди 3 години

Стига сте писали и сте се драли за глупости, зарадвайте се на успеха на Цвети и я поздранете!!!

35

ПроСоТо

преди 3 години

м/у другото,дано да не бъда грешно разбран:-Аз харесвам и поддържам Цветито!!!!..За което се подписвам...обаче като гледам какви големибозки е отпрала,..май наистина има проблеми с пъргавината ....На снимката виждам една ПРЕКРАСНА ЖЕНА, по-скоро..А оная коообила,..е,тя е дори противна за гледане..

34

Анонимен

преди 3 години

Като пирон я набиха и забиха надолу.Жалка слабачка.

33

Гост

преди 3 години

До ОТПАДЪКАЩе те уча, понеже траките, както и славяните НЕ са (пра) -българи.... Българският народ е съставен именно от тези три племена/етноса. И не се обиждай, моля.

32

Леле до 3

преди 3 години

Друг път й е пуснала сета!.. Не спря да реве като едно животно, на което гледам правилно я оприличават в коментарите, то бяха истерия, то беше чудо! Нашето момиче показа техника и истинска класа! Бях много горда с нея как аристократично се справяше с ревящото нещо!.. Да не говорим че СЕРена не пропусна и този път да демонстрира лошо възпитание и агресия, така типични за нея. Айде Цвети да няма травми, онова да спре анаболите и пак да гледаме мач между тях, то ще се види! Адмирации за Цвети!!!

31

Гост

преди 3 години

До ОТПАДЪКАКой нормален европеец и българин ще отрече че Бялата раса е най- добрата и най- Хубавата? Няма такива, така че излишно с епритесняваш и излишно оплюваш Комунизма, който допринесе за добрата демография на България ( 9 милиона българи и български граждани). Уви, след комунизма, България затъва и страда от демографската катастрофа! И сега, България е на последните показатели по бяла раждаемост!

30

Гост

преди 3 години

До Комунист завинагиКолко си прав, човече. Подкрепям мнението ти. По отношение на Цвети Пиронкова, нужно й е подкрепа, тя се стара, постигнала е и успехи въпреки тази загуба, успехи и в други спортни и житейски отношения. Вчера тя се справи добре. Да е жива и здрава.

29

Гост

преди 3 години

До ОтпадъкаБългарите се състоят от тези племена- славяни , които са мнозинство и които дават и говоримия език и писменост на България, прабългари - малцинство, които основават България и държавността й, и траките- древно племе и малцинство, което се смесва с другите два етноса. И недей да делиш България по исторически области, понеже и свети император Иустиниан Велики се е родил в близост до Сердика.

28

Комунист завинаги

преди 3 години

Не се напъвайте, българчета. Все по-зле ще ставате не само в спорта, а във всичко.В Народна Република България населението беше 9 милиона. Имаше спортни школи, клубове, работеше се сериозно, амбициозно, постоянно. Спортът беше приоритет за държавата, затова имахме шампиони на световно ниво.Днес - трагични сте, и вие и демокрацията ви. Освен да емигрирате и да бачкате на западните ви господари, за друго не ставате.Слава на БКП, слава на Тодор Живков.Да живее 9-ти септември!

27

Хах

преди 3 години

Нашата показа, че е 2 пъти по-грамотна технически. Не е нормално "жена" да бие сервис със 193км в час. Само с яко блъскане я победи.

26

Анонимен

преди 3 години

Има съмнения ,че Серинка е мъж.Послекраварите не ги проверяват за дрога.Знаем от Фелпс, до високия скок,детоподминаха летвата от анаболи и...т.н.Трето тенис мафията разиграва еднисложни схеми,разбира се добре платении носещи добри печалби.Гришо в най-добрата форма го бият хора с винетка.А когато би Федерер,едва удряше топката.Все пак ,Честито.Да и пожелаем наЦвети повече спечелени точки и щомплащат,добра заработка.Краварите узорпират простоти,,jta си.Малограмотници сър.

25

Анонимен

преди 3 години

Цвъцито беше безидейна. Трагична през целия мач, сервисът й кекав и яллов.Няма спортни училища, които да бъдат люпилня на таланти.Няма го спортният дух на НРБ, в която комунистите изграждаха спортисти гиганти. Да казвам ли? Щанги, лека атлетика, художествена гимнастика - четете да видите каква сила сме били навремето. В Олимпиадата в Сеул сме на 7-мо място в света, бе демократи. Ами златните момичета на Нешка? Ами рекордът на Стефка - непобедим.Всичко това ние комунистите направихме.

24

Анонимен

преди 3 години

Ами тия са докарали горила от Африка как ще стане,браво Цвети,другия път и подхвърляй банани да я объркаш!

23

Анонимен

преди 3 години

Айде всички тъмни балканци обратно по родните места. За Дришy и Джокович говоря.

22

Гост

преди 3 години

До до аманЕЕЕЕ, оля се! Какво общо имат омразните ти комунисти с тая горила СЕРИна? Нищо общо! Иначе само *** биха предпочели чер.нилката СЕРИна пред бялата хубава европейска жена като българката Цветелина Пиронкова и други европейски тенисистки!

21

Анонимен

преди 3 години

Направо я опукаха като куцо пиле домат.Нашата не знаеше къде се намира.Жалка история.

20

ПроСоТо

преди 3 години

е,трудно е на всеки нормален човек да се справи със стероиднатакобила..

19

дедо Ташунко

преди 3 години

Да е жива и здрава Пиронкова, пожелавам й много успех!

18

Анонимен

преди 3 години

Съвсем се обърка света,преди белите биеха черните сега обратно,не върви на добре!