129

Анонимен

преди 3 години

То ,протеста не е лошо нещо и коригира властта, но сегашния има неизпълними условия. Гешев не е избран и няма как народа да му иска оставката.Другото неизпълнимо условие е да се даде цялата власт на зеления чорап да прави служебно правителство.И не на последно място всичките кандидати да управляват са все стари че рве ни номенклатури, които са по зле и от Боко.

128

СНИМКА, LIVE, ВИДЕО

преди 3 години

Снимайте всичко утре. ВСЕКИ жандармерист, ВСЕКИ полицай, ВСЕКИ маскиран протестиращ. ИЗОБЛИЧЕТЕ ГИ СЪС СНИМКИ! ТЕ НЕ ИСКАТ ТОВА!

127

Анонимен

преди 3 години

Ситите на гладните не верват

126

БАЦО С КАСКА

преди 3 години

136 Психиатрия БОРИСОФ ШО СЕ КРИЕШ ?

125

СНИМАМ ЗЕНИЦИ

преди 3 години

Утре идвам с тежка техника - професионалния фотоапарат. ВСЕКИ ШЕВ ЩЕ ИЗОБЛИЧА

124

SHEFA

преди 3 години

ПРИЗИВ ДО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ-РАБОТЕТЕ СПОРЕД ЗАПЛАЩАНЕТО-ТОВА Е ИЗХОДЪТ.500ЛВ???????-САМО ДОБЪР ДЕН.

123

пияница мистик

преди 3 години

Първо Велико Народно Въстание - 1000 човека. Утре Второто Велико сигурно ще е 500 човека, че Черепа нещо май спря парите

122

ДО ПРОТЕСТИРАЩИТЕ

преди 3 години

СНИМАЙТЕ ВСИЧКО! СНИМАЙТЕ В БЛИЗЪК ПЛАН! ЕТИКЕТИ, ЗЕНИЦИ, МАРКИРОВКИ, НОМЕРА, НОМЕРА НА КОЛИ, НОМЕРА НА ЕВРОПРОЕКТИ!ДА СЕ ЗНАЕ СЛЕД ТОВА! СНИМАЙТЕ ИМ ВСИЧКО!

121

Жандармерия

преди 3 години

ХОДЕТЕ С МАСКИ! ЩЕ ВИ СНИМАМ ЗЕНИЦИТЕ! МИШКИ С МАСКИ! СТРАХЛИВЦИ! НАРОДА ЩЕ ВИ НАБИЕ ШАМАРИТЕ! ДА ГО ЗНАЕТЕ! ОТВОРКОВЦИ!

120

Гербаджия

преди 3 години

Краде ми се, долу протестите!

119

bestgore. com

преди 3 години

ВадетИ камерите. Започва купоня.Бацони е психопат. Той ще се разправя ЛИЧНО с всеки, който не го уважава - разбирайте ще го "смаЖЖе" :DTъп диктатор ха-ха. Вижда му се края.Дори не е диктатор като хората. ***. ПЪЛЕН!

118

Анонимен

преди 3 години

Протеста е параван. Те не искат оставки. Това е с цел да се събере гняв в хората и Радев да събере електорат за нова партия. Тези оставки за Гешев и Борисов са несъвместими. Така, че колкото и да викат - нищо няма да се промени. 1. Защото хората не са 150 000 - 200 000, а максимум 6 000 на 2септ/ 2. Защото Гешев не може да подава оставка - той не е избран от избори като Борисов. 3. Борисов няма да попаде оставка - Радев развали протеста. Излезе с юмрука и хората се осъзнаха-след това се спихна

117

Репетиция

преди 3 години

Тази вечер се провежда репетиция за "Велико Народно Въстание" 2 част след фиаското на първа част. Утре отново тотален провал ,а след почва пак подготовка, репетиция и пак провал и така до редовните избори през 2021. Жалка картинка са протестърите, а още по жалко е, че са тотални загубе нация и не разбират ,че само бял шум за милиони българи.

116

Анонимен

преди 3 години

Протестът няма преобладаваща масова подкрепа от народа !Понеже народът се усеща, какво го очаква ако вождовете му дойдат на власт...

115

Психиатрия

преди 3 години

До (вика ) БАЦО С КАСКА.Абе нали знаеш ,че не ти се полага интернет връзка.

114

Анонимен

преди 3 години

Слоган

113

Анонимен

преди 3 години

Протестът има хубав публичен сложна, обаче двулични и нечисти цели и генезис !

112

Анонимен

преди 3 години

До До 127Ако вождът ти пише това,което ломоти,не ми се мисли за какъв ментален проблем става въпрос!

111

До 127

преди 3 години

Добре ли си?! Писанието ти е признак за огромен ментален проблем. Потърси помощ.

110

SHEFA

преди 3 години

ДНЕС ЕДИН ГРЪК ВИ ГО КАЗА В ЕФИР-РАБОТИТЕ ЗА БЕЗ ПАРИ-СТРАХ ВИ Е -АМА ОТ КАКВО??????-ВИЕ СТЕ НАЙ БЕДНАТА ДЪРЖАВА В ЕС-ГРЪК ДА ВЕЕ БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ И ДА ЗАЩИТАВА БЪЛГАРИТЕ!?!?!?-ЕВАЛА-