72

diana21

преди 3 години

До пост 66Този пост не е мой! Отново "приятелите" ми модератори ме апострофират - пишете от свое име, уважаеми! Само се излагате като се криете зад моето име - всеки ще ви разпознае, значи...

71

Анонимен

преди 3 години

Свестен китаец смях пълен то и свестен японец няма просто азиатци.Само абсолютен наивник може да им се доверява.

70

А бе

преди 3 години

До АнонименИнтересно как Запада ще накаже Китай,след като вече няма потенциал?Белите хора бяха умишлено смачкани във всички западни държави и започна масиран внос на лош материал отвсякъде.С него ли смятат да бият Китай,който е етнически хомогенен и напредва бързо???Ще бъде истинско чудо,ако успеят да накарат не*гр*ата и латиносите и арабите да работят дори наполовина на китайците...

69

Анонимен

преди 3 години

До ХмКак да не те признават за човек бе моме. Ти знаеш ли, че Америка е единствената страна в която като отидеш там гледат какво можеш да им предложиш и какви качества имаш и не се интересуват българин ли си, ескимос ли си. Докато в други страни можеш да си супер подготвен, но завинаги ще си останеш българин, а не един от тях. Помисли над това.

68

Патриот

преди 3 години

Ултимативното спасение за всеки американец винаги може да е да си пръсне празната краварска гмо кратуна с един американски пищак смит енд уесън чисто америкаснко производство едно от малкото останли ,така или инче :)

67

diana21

преди 3 години

До ХмЗащо смяташ, че Америка ни презира и не ни смята за хора? Това е въпрос на опознаване - те не ни познават, а и ние загубихме студената война, изпаднахме в такава жестока всеобхватна 30 годишна криза от прехода на БСП...За какво да ни уважават?

66

Анонимен

преди 3 години

Щото стратегията на Китай е да превземат Света те са 1.5 млрд а и вече имат пари да се разселват а запада обедня и се обезлюди запада е застаряващ те просто използват отворилият се вакуум

65

Анонимен

преди 3 години

Защо пожълтя Запада? И в България е пълно с китайци. Като са велики защо бягат, ами не си седят в мърлявия китай и не ядът ориз. Никой не бяга от хубавото.

64

Диана21

преди 3 години

Е на 12 години. Познава живота и политиката по добре и от Грета.

63

diana21

преди 3 години

До Анонимен 57Имам някакви спомени от детството, че Япония откри този път за икономически просперитет и американците имаха същите проблеми с нея както сега с Китай...Американците се справиха, не си спомням как, но Япония повече не е конкурент на САЩ...Ще видим сега какво ще направи САЩ с Китай. Китай не е Япония - там всичко отдавна е планирано и въведено в действие...Това са мръсни хора и от тях всичко можеш да очакваш - особено комунист и китаец! Много свестни китайци бягат от Китай!

62

Хм

преди 3 години

До АнонименПризоваваш да сме с Америка срещу Китай?Ами добре,обаче как да подкрепяш някого,който те презира и не те смята за човек?Ами няма да стане!

61

Анонимен

преди 3 години

Запада няма да прости на Китай това което им причиниха. Запада се усети какво им готвят дръпнатите. От сега нататък ще има само набиване по канчетата. Да питам какво стана с пътя на коприната? Ами нищо. Поредния корупционен червен проект, а страните-участници нищо не спечелиха.

60

Анонимен

преди 3 години

Англия между другото е пожълтяла.По елитните им университети само китайци.Цяло градове са вече жълти.

59

Ха-ха

преди 3 години

Казват,че когато Господ иска да накаже някого,първо му взема ума.Не знам дали е вярно и дали Господ е такъв,за какъвто го представят,но определено американците яко изтрещяват в последните години...

58

diana21

преди 3 години

До Анонимен 48Не съм привърженичка на ГЕРБ! Просто смятам, че трябва да бъдем справедливи хора! БСП очерня ГЕРБ не защото ГЕРБ управляват лошо, а защото тя иска да обсеби властта. Не че ГЕРБ са безгрешни, но БСП няма никакво основание да иска оставката на ББ! Според мен, БСП трябва да излезне от политиката, да се саморазпусне заради този ужасен преход, който ни стовари на главите и от който не можем да се оправим вече 30 години - тези хора не са политици изобщо! Докараха ни най-голямата криза!

57

Анонимен

преди 3 години

Скоро Китай ще изпраща по Щъркели и деца на Американците :))))

56

земеделец

преди 3 години

не им знам семето какво е, но ако не е Китай , стоки ше видят през кривия макарон. щото нали 99% от индустриалната стока по магазините е китайска.

55

Анонимен

преди 3 години

Не съм с никаква Америка и нямам общо с тях.Америка отдавна не е бяла държава а е пълна и с жълтури между другото.А и не знам как ще ги сгъне Китай имат и АО и подводници и всичко това бе е Садам или Милошевич.

54

Анонимен

преди 3 години

До diana21Светът не е назад, през 1947 г над Розуел американците свалят нещо. Кенеди е искал да разкрие истината, убиват го, по-точно инсценират убийството му. След тази дата американците почват да дърпат технологично напреде и то много, а светът си остава същият. Защо американците наливат трилиони във НАСА и искат на Марс ?

53

Анонимен

преди 3 години

А Англия кво са направили големи усти след индустриалната революция къде са нема ги.Оксфорд Кеймбридж дрън дрън правеха едни коли Бритиш Лейлънд пълни бклуци и фалираха двуетажните им автобуси бклуци и фалираха лондонските таксита никой не ги ще и фалираха купиха ги китайци.Танковете им Чалънджър никъде не се търсят кораби самолети.Оня ден дори откриха дефекти в самолетни двигатели на Ролс Ройс.Само едно самочувствие имат и нищо друго пияни наркомани.