62

При

преди 3 години

евентуален служебен кабинет назначен от Радев, тук ще потекат реки от мед и мляко. Швейцарците ще се натискат за българско гражданство, а американците ще са гастарбайтери.

61

Анонимен

преди 3 години

До 66 - 123Е ти нали бачкаш. На теб ще ти намалят заплатата, защото все на някой трябва! Ти ще разбереш, Ковид време е!А това че се намираме във време на дефлация с мега увеличени цени е друго. Ти си богат. Работи!

60

Ф.С.В.

преди 3 години

Хунтата радава пари -само и само да "издрапа' до МАРТ!!! Че нали до вчера ревяхте че нямало пари за болни деца -нямало пари за пенсии- нямало пари за увеличение на заплати-АМА КАТО СТЕ НА ЗОР -ПОЧНАХТЕ ДА РАЗДАВАТЕ- ДАЙТЕ ПАРИ ОТ ШКАФЧЕТАТА- НЕ ОТ ХАЗНАТА!!

59

Анонимен

преди 3 години

Бойкошенко, заповядай на полицаите да срелят срещу протестиращите.Само това не си опитал.

58

Анонимен

преди 3 години

Има предложение доСТАвките на пенсии да са до края на 2020 г.

57

123

преди 3 години

Ами на мен що не дадат 50лв отгоре?Пенсионерите се купуват евтино и затова Боко залага на тях. Същото е и с kафявите. Държавните служители също гласуват за Боко щото при тях криза няма и им вдигат заплатите. Ако народа не излезе масово да гласува Тиквата ще спечели отново.

56

Каренин от Петербург

преди 3 години

Вагината на синият кит побира 5-6 човека и е втората по големина след *** от ГЕРБ Сачева,Караянчева и Дариткова ...Дорогие друзья ,поздравляю Вас с праздником !

55

ууу

преди 3 години

До АнонименКолкото и да ни дава чакам момента, когато ще му палят свещи. Честните пенсионери не се продаваме. Оставка и затвор!

54

дедо Риц

преди 3 години

До Нова година ГЕРБ ще сте само неприятен спомен ,просто Вождът влезе ли в затвора се разпадате ! Но дори и да хартисате НИКОГА няма да гласувам за партия от бивши комунисти/Бойко Борисов,Цецка Цачева,Спас Гърневски,Лиляна Павлова/ и настоящи мутри !!!Не за 50 ,за 500 няма да гласувам за Хунтата ГЕРБ-Суджук !!!

53

Анонимен

преди 3 години

Ако не е Караянчева , ще е Сачева или Дариткова ! Няма как да не загубиш властта с тези мили дами , работят за протестите е ежедневно !С такива кадри врагове не ти трябват !

52

Интелектуалец

преди 3 години

Да живее Генерал Борисов!

51

Анонимен

преди 3 години

Мерешки днес няма ли да излее малко мъдрост?Или е зает да крои планове за унищожението на България срещу рушвет 2 чадъра и шезлонг за новия му плаж?

50

Анонимен

преди 3 години

БЪЛГАРИЯ е държавата с най-много чиновници и полицаи на глава от населението.Докога ГЕРБ ще раздува държавната администрация и ще харчи пари на данъкоплатците за да си купува изборите.ДОКОГА ?

49

Анонимен

преди 3 години

След 10 годишната дефлация на ГЕрб,да сам и хаалал тия 50 лв на пенсионерите!

48

Анонимен

преди 3 години

Има предложение от утре да ви няма ! Оставка , съд , ЗАТВОР !

47

Анонимен

преди 3 години

Eдинствените ,които не пострадаха от Коронавируса са пенсионерите. Нито им спаднаха пенсиите, нито им секна бизнеса. Какъв е смисъла от добавката от 50 лв заради пандемията ? Купуване на гласове !

46

Анонимен

преди 3 години

Ако си назад с месец с плащажнията към бюджета - което е МАСОВА практика не само за момента - забрави за 60/40 или за каквито и да е други мерки.Просто ти посочват вратата, таварищ Деница, така че айде, да не се правиш на улава.А е и доста нагло на този фон да казваш, че има за хотелите ви и обслужващите ги бармани, келнери, камериерки и пр. "безценнин" с квалификацията си кадри.

45

Зоро

преди 3 години

До ОставкаТочно така, оставка. Докарайте Корнелия и тя ще ви кърми гладните дечица, докато ти и жена/мъжа ти си цъкате на телефоните за по два бона на плажа в Гърция.

44

Анонимен

преди 3 години

На 5-то място в ЕС по чиновници на глава от населението!В челните места по полиция на глава от населението!В челните места по депутати на глава от населението!Е нормално в Германия да дават по 300 евро на всички безвъзмездно, а при нас по 16 лв за децата и по 50 за пенсионерите!От къде да останат пари при толкова бюрокрация и полиция, която не върши нищо.Извинявам се полицията вършат - защитават национални предатели и грабители на народа, с насилие срещу мирните граждани!

43

Анонимен

преди 3 години

Чудесна пропаганда от комунистите на ГЕРБ. Само, че прислугата на Борисов първо да каже за 10 години с колко се увеличи заплатата в Румъния която беше зад нас когато дойде Сикаджията и с колко тук. Сметката е проста 913лв срещу мизерните 610лв в държавата ръководена от един мафиот и неговата клика.