216

ало 225

преди 3 години

Никой няма право да клалифицира и обижда хората в Днес Бг.

215

Анонимен

преди 3 години

Защо няма развитие по повод на записите? Защо няма наказани, ако са фаалшиви? А има ли вариант да са истински?

214

Чук и Гек

преди 3 години

Виждам, Карастанчева! Чувствата Ви с комсомолеца Радев са взаимни!

213

още един

преди 3 години

Прочетете днешното интервю на Лозан Панов пред "Шпигел" и пак да си говорим.Или и той е комунист като президента.

212

Време разделно

преди 3 години

*** решила да каже нещо по опорната точка.Президентът Радев не е избран за да обединява българският народ с крадливата и некадърна гербаджийска дружинка. Време разделно. Когато се оттървем от тях тогава ще се отлепим от дъното.

211

ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

Караянчева-интелект, блестяща риторика и здрав пуритански морал ! Традиция и съвременност в едно ! Ще заеме достойно място в ана,,лите световната история!!!

210

Лена

преди 3 години

за 208, 209На приема за чужденци, шефът на фирмата така се беше напил че не успявах да преведа тирадите му. Той ми кресна и ме нарече пред всички "студено кафе". А там работех като преводачка преди още той да вземе фирмата. На сутринта мъжа ми взема бележниците, в които си водех бележки по време на разговори. И са разговаряли на четери очи.Никой не знае повече от един преводач! След 24 часа шефът дойде лично и ми донесе документите за освобождаване, с всички бонуси. Цвета няма достойнство

209

До 213

преди 3 години

Хората обичали Бойко?Само неук и откровено пр0ст човек може да харесва...камо ли да обича една необразована и цинична мутра.

208

Минаващ

преди 3 години

Караянчева, гневът и злобата на Вожда Тиквуний що ги не коментираш, ***?! Нямаш ли поне малко чест и достойнство?! За пари и власт лижеш *** на тоя, който те унизи, наричайки те "проста кърджалийска п...а". И , моля те, не се вземай насериозно, защото си председател на НС! Нямаш грам авторитет пред народа, разбери го! Върни историята на НС и виж какви достойни председатели е имало. Никой няма да те помни като председател на НС, а като "Простата кърджалийска п...а". Ужас!

207

Пенсионер

преди 3 години

Много точно казано. Браво !

206

Анонимен

преди 3 години

тази ЙОТОВА защо получава заплата една дума не е казала или само го ръчка ръжена

205

до 211

преди 3 години

Каква измислица, бе 211?Аз да не съм ваза Рачева да си измислям? Има го в историята. Може да се провери всичко. Аз не съм седнал тука да лъжа или да мажа.Млади сте- образовайте се. Учете се от историята! Има и видео документирано е. Това е началото на прехода. Питайте вашите родители, роднини. Те знаят! Аз нямам време да ви уча сега. Който иска сам да търси-с фуния политология и знания не се наливат.

204

215

преди 3 години

Пред вратите на Сталинград - голям филм. Зайцев уникален образ. Пред вратите на София - такъв филм няма да има.

203

Анонимен

преди 3 години

До Радев-матрьошкаХайде стига! И двете страни имат вина,да не говорим пък,че герберите първи започнаха конфликта с Радев,а той им се върза и им отговори.

202

Анонимен

преди 3 години

Ти Кауне Хасковски, кажи нещо да си направил досега, освен критика, критика? Нещо конкретно да си предложил, с което да подобриш състоянието на българския народ?НИЩО! Само нарушаваш Конституцията! Какво прави Конституционния съд, та не предприема нишо ?

201

Радев-матрьошка

преди 3 години

Радев е като руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача ***. Отваряш ***, а от вътре изскача Путин...

200

Тенджера

преди 3 години

До ФигурантаРадев е виновен и за наднорменото ти тегло предполагам.

199

Фигуранта

преди 3 години

Космите му пречат.Вместо да направи нещо добро за България, той е започнал да си отмъщава на Бойко, защото хората го обичат.Спомняте ли си един филм от 2002 Пред вратите на Сталинград, мисля се казваше. Там снайпериста беше уважаван даже от германците които убиваше със смазваща прецизност, а ЗКПЧ умираше от завист . . .

198

Ф.С.В.

преди 3 години

Истината е--- че ГЕРБ вече е толкова Необразован - че СТАНА НАПРАВО ОЧЕВАДНО -ДОРИ ПИАРКИТЕ НА ГЕРБ СА ПО НИСКОИНТЕЛИГЕНТНИ ОТ 99% ОТ ФОРУМЦИТЕ ТУК!!!!!!!!!!!!!!!!

197

Az

преди 3 години

На кой му пука за президента ? Вие, партия ГЕРБ вече 11 години крадете и си нагаждате закони както ви е угодно, ерозирате държавата и тормозите гражданите умишлено, или неумишлено ( с безкрайна некадърност ) . Президентът ли не събра милиарди ДДС ? Президентът ли не събра 700млн данък от хазарта ? Президентът ли си увеличи заплатата с обещание че ще я дарява ? Я ни кажи , кържалийски ***, колко лева дари от заплатата си ?