353

Изборите са изход

преди 3 години

Изходът от политическата криза са изборите. А икономическата криза Бойко и некадърната му дружинка вече са я приготвили. Но Бойко знае, че няма да спечели избори с машинно гласуване, организирани от временно правителство. Вече не, и това ще му е краят. Затова шикалкави.

352

Така е ..

преди 3 години

И най лошия мир е по добър от добрата война.Явно Радев не го знае.А бил генерал.....

351

Я па ти..

преди 3 години

До Анонимен 384 И избора на Радев за президент ли е фалшифициран ?

350

Анонимен

преди 3 години

Проблема е че не се яви нито един достоен Българин и в прав текст да заяви готовност да посредничи в името на България всички плъхове са заели позата на сеирджии и коментатори

349

анализатор(истински)

преди 3 години

"Радев и Борисов да се разберат"ПО-OЛИГOФPEHСKИ социологически коментар не съм чувал.АЗ ЕДИНСТВЕН ЛИ СИ МИСЛЯ, ЧЕ РАДЕФ Е ОБИКНОВЕН #***

348

Т.Живков

преди 3 години

Ха-ха-ха-.... Как може да се разбереш с човек, който освен коремното в началото на мандата си нищо полезно не е направил! А бе само яде от държавния комат, дрънка празни приказки ( не остави празник без очерняне) и ПЪР ДИ!!!!! ***!!!

347

Анонимен

преди 3 години

Ти Кауне Хасковски, кажи нещо да си направил досега, освен критика, критика? Нещо конкретно да си предложил, с което да подобриш състоянието на българския народ?НИЩО! Само нарушаваш Конституцията! Какво прави Конституционния съд, та не предприема нишо ?

346

Alex2

преди 3 години

Да се разбереш с човек който иска цялата власт през задния вход а нема нужда !

345

Припомням

преди 3 години

През 2014 г. омразното комунистическо правителство на Орешарски беше свалено на 404-ия ден от непрекъснатите ежедневни протести...

344

Анонимен

преди 3 години

Нали уж щяхте да махате мутрите от властта? Хайде махнете ги, ако ще ги махате или се махнете от улиците. Такъв заспал бунт не е в полза на никого, не виждате ли?

343

Радев-матрьошка

преди 3 години

Радев е като руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача ***. Отваряш ***, а от вътре изскача Путин...

342

Анонимен

преди 3 години

КАКВО ИМА ДА СЕ РАЗБИРАТ? БОРИСОВ СИ ОТИВА.

341

Радефф-импичмънт

преди 3 години

Първо Радев в затвора за държавна измяна на Родината по сегашната Конституция и тогава лустрация и ВНС !

340

Шефа

преди 3 години

Как военен генерал , мъж на честта ще се разбере с престъпна мутра?Изключено е !Единствения правилен ход е Борисов , с наведена виновно глава , с дълбок поклон , да се оттегли назад от властта!Няма друг начин!

339

Анонимен

преди 3 години

Избори проведени от мутрите се фалшифицират и мутрите печелят. Затова се искат предсрочни избори, за да са честни. Толкова ли е сложно?

338

До Вълканов

преди 3 години

Няма "основен спор за принципита на управление" след като няма страна с която да се спори. Искащите искат "оставка" и отказват разговор за каквито и да било принципи на управление. Те искат "стани за да седна", буквално месеци преди изборите, в разрез с всякакв принципи на управление. Това положение се пренася и във форумите.

337

Анонимен

преди 3 години

Как може един честен човек да се разбере със селски тарикат(за неразбралите Боко). Ами не може.

336

Анонимен

преди 3 години

парашутист някой ни го натреси и сега го действа като марионетка

335

До 374

преди 3 години

Странно как СЪДЪТ никога никого не осъжда и все прокуратурата виновна! Даже когато "всеки знае" какви се творят, както сам отбелязвате, все не им стигат доказателствата.... Май съдът е проблем?О, ама съдът е единствената институция срещу която н НЕ се протестира, там бяха "наши" хора, нали така? Хитро!

334

Вълканов

преди 3 години

По-голямата част от изказващите се във форума търсят междуличностния, а не основният спор за принципите на управлението. Сипят се хули и обиди, ей така безгрижно. С плюнки и омаскаряване на кой да е от спорещите е показател на неинформираност и прекалени симпатии към изпълнителната власт по възможна причина, че са презадоволени.