66

Анонимен

преди 3 години

Хахахаха! Много си е обяснима агресията срещу полицията. Поне 70 % от народа мрази ченгетата.

65

Писна ми от мафия

преди 3 години

И аз не.мога да си обяснят откъде такава неоправдана агресия .Народа щастлив демокрация се вихри необезпокоявана навсякъде .Който и телевизор да пуснеш все за успехите се говори. И магистралите и сараите . За някакви джуджета 8 наброй. Хиполенд и

64

Анонимен

преди 3 години

До 65Пич, полицаи бяха, абсолютно пасивни. Ако на половин софиянци бяха дали дрехи на жандармерията и палки -- нямаше да можете да си намерите главите!

63

Анонимен

преди 3 години

Лъжци! В редиците на т.нар."полицаи" на протеста имаше частни охранители от провинцията. Познават някои от тях. Дали са им предимно дрехи на жандармерията! Ако има разследващи журналисти може да се докаже това...друг е въпросът, че няма пред кого...прокуратурата е с мутрите!

62

Анонимен

преди 3 години

Обяснима е.Обяснима е .И Радеф Нинова 4 години нагнетяват напрежението. Йончева също изигра много *** роля.Прюенето е тяхна запазена марка. Когато повтаряш една лъжа хиляди пъти тя започва да изглежда като истина.И накрая Радеф дигна юмрук и изломоти каквото трябваше.Сега да си бере плодовете на деянията. Лошото е, че от това страда цяла България.

61

Чебурашка

преди 3 години

Напълно обяснима е агресията. Два месеца я надъхват и култивират фигуранта Радев и Отровното трио. Готови са да подпалят България само и само да се докопат до властта!

60

не разбрах

преди 3 години

Полицията ли е била някой или някой е бил полицията?!Доколкото се разбра от новините около 100 полицая са потърсили здравна помощ,а от другата страна Фигуранта на всички *** отиде на свиждане на ЕДИН пострадал от нещо на площада?!Оставам с впечатлението,че полицаите са се били помежду си за да има толкова пострадали от тях след като в сайта твърдят,че никой с пръст,с бомба или със спрей не ги е докосвал!Пръскали са ги само с МИРО за здраве от името на Фигурант решетников!!

59

Анонимен

преди 3 години

Питайте Радеф?

58

Анонимен

преди 3 години

Дават им пари за униформи те отиват си купуват китайски фанелки за 2 лв и със другите пари ходят да се татуират туй ако e полиция здраве му кажи.

57

Анонимен

преди 3 години

До ФактиА ти си купи правописен речник, преди да си позволяваш да даваш оценки. Марш в първи клас. С такова ниво на работната сила само за далечните руски степи ставаме, не сме за цивилизования свят.

56

Анонимен

преди 3 години

Полицията прояви мекушавост и слаба реакция...В нормалните държави тези "протестиращи" с павета... щяха да бъдат смачкани за нула време...

55

Божил

преди 3 години

Тия не са протестиращи- тия са превратаджии,които имат задача от мафията да катурнат правителството и да я върнат на власт! Агент Гоце бе водач на тази мафия ако не сте забравили,сега водач й е Агент Фиги (Фигуранта) !!!

54

Анонимен

преди 3 години

Полицията учтиво моли да се махате и да търпите режима, а вие твърдоглави балканджии - 'не, пра-пра-дедо ми умря за свободата!'.

53

Анонимен

преди 3 години

Полицаите да си регулират трафика щом не могат да се справят с безредиците. Властта да приеме предложението на ВМРО и да основе Национална Гвардия от патриоти доброволци. Да им развърже ръцете. Безредиците приключват. Тормоза на възрастни хора по селата приключва!

52

Анонимен

преди 3 години

Свободния човех е длъжен да се отнася агресивно срещу всичко произтичащо от групировката Бокохарам

51

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 32Явно и ти си от тях, ако по грешките се познава.

50

Анонимен

преди 3 години

Ушевите от престараване към зеленчука, нали са много умни, та взели бийнали и арестували някво журнилисче франсе и някъв представител на ЮНЕСКО, та са ги разнасят по западната преса кви са професионалисти..

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13"които не са били там заради протестите..." А какви са ги дирили там в 1 ч. през нощта? След като от дни биваха предупредени да избягват тази част на града, ако не са протестиращи?

48

ББ

преди 3 години

Щом не ви харесват старите окови, ще ви напишем нови!

47

Анонимен

преди 3 години

Стари номерца....вече и децата знаят