13

Благодарни, а...

преди 3 години

И на зима пак на границата.С тракторите, пардон, скарите...

12

Анонимен

преди 3 години

До 13Ти не си умен, а крайно ***, като си си купил имот, стой си там и не се връщай предателю.И следващия път пиши на гръцки идилия та да е пълна. *** тия пари къде ги изкара робе. Нямам жал към ей такива като вас, който уж милеят за родината пък грам не им пука за нея. Родолюбци били, айде в ***.

11

Анонимен

преди 3 години

По точно на българските роми,и румънците

10

До 13

преди 3 години

Не познавам никой с имот в Гърция, но факт е, че къща близо до Кавала струва колкото къща в едно от най-глупавите провинциални градчета у нас. И е много по-красиво място, и си до море. Тъй че, да, умните хора така биха постъпили.

9

МНОГО УМЕН

преди 3 години

Дреме ми на мене за гръцките хотелиери. Всички умни българи отдавна си напазарувахме имоти на Бяло море и се чувстваме отлично като собственици в тези стари български земи. Северна Гърция вече не съществува. Това е Южна БългАРИЯ!

8

Анонимен

преди 3 години

*** ходите да тупате гушата на тия гърци, а тук това лято колко хора останаха гладни и затвориха хотели. А нашето море е толкова красиво. После реват, че чакат на Кулата, да чакат.

7

До 8

преди 3 години

Хората отиват там, където им харесва и не за да "хранят" някого. Не ми пука за морските хитреци, дето очакват от 3 месеца да бичат айляк цяла година.

6

Българин

преди 3 години

И ние благодарим за доброто обслужване и примамливите цени. Пак ще дойдем.

5

Пилето

преди 3 години

За радиацията в Беломорието дори не коментират.

4

Глупаци

преди 3 години

Предателите по време на криза се познават. Спасяват бизнеса на гърците избили дедите им и прогонили семействата им, вместо да спасят българския бизнес хранещ българските семейства. ***!

3

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАбе къде ги видяхте тези работи,аз ходя предимно на южното Черноморие и никога не сме хапвали в хотела лоша храна? Проблем са само скъпите чадъри с шезлонги и високата музика нощем,сега спряха и децибелите

2

Анонимен

преди 3 години

Ясо малакас,да сте живи и здрави!

1

Барбаронос-плажос

преди 3 години

Изменници !!-- Предатели!!!