33

Питам

преди 3 години

Къде са проправителствените ***? Платете им малко извънредни, че стана много очевидно.

32

Наблюдател

преди 3 години

Гърбавите имат една единствена опорна точка - Радев. Абсолютно всички мои познати, които са на протест, никога не са гласували за Радев и не са симпатизанти на лява формация. Опорна точка е празна, като тиквата на Тиквата

31

Анонимен

преди 3 години

Дебела и посредствена

30

Анонимен

преди 3 години

За държавна измяна закона е ясен. В случоя с Радев Бавния трябва да се произнесе военен съд. След някоя и друга година ще прочетем по веснтиците че е починал Румен Радев временно изпълнявал длъжността президент. Дълго време е бил в тежка депресия и сутринта при проверката се е оказало че е починал ........

29

Анонимен

преди 3 години

До закономернокога влизаш в затвора? глу пец

28

закономерно

преди 3 години

Радев не може да изкара армията защото тя няма да се подчини.Просто ще дойдат няколко човека от специалните части и ще го помолят да върви пред тях. Няма къде да избяга. Раираната униформа вече е ушита.

27

Тато из Правец

преди 3 години

Впрочем къде е другарят Борисов???!!!

26

Анонимен

преди 3 години

Само да питам, с колко ще се оскъпят изборите след като ще се купят машини и ще се напечатат бюлетини? За какво е това дублиране, заради електорта ви ли?Колкото до Радев, не сте на нивото му, че до го коментирате.Хората ги разделихте вие.

25

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Президента никога няма да може да раздели хората, попростата причина, че те са отдавна разделени от ГЕРБ на правоимащи и данъкоплатци! Президента обедини хората в желанието им да премахнат тумора ГЕРБ !

24

Мумий Трол

преди 3 години

Не мога да разбера,кои са по-прости -представителите на Герб или хората които се оставят да бъдат манипулирани от тях!

23

ГРОБ-слузест охлюв

преди 3 години

Че аз далеч преди Радев духовно не живея в гербастачната държава. Докосването да гербераст е като нацапване от слузест ***.

22

Анонимен

преди 3 години

Тоталитарната партия ГЕРБ не е подходяща за Европейския съюз. Меркел е създала чудовище, което тя трябва да изтегли от политическия живот на България.

21

Анонимен

преди 3 години

Безочието на гербаджиите е космическо. Просто се махайте!!!

20

Прецедента

преди 3 години

От най-мракобесните времена на комунизма не е имало президент, който да мрази България и българите, да желае да посее кръв между братя! Подобни президенти напускат страната си с позорно бягство с помощта на чужди военни сили. Радев ще останеш в историята като национален предател и метежник!

19

Вярно

преди 3 години

Президента иска да раздели хората на крадци и почтени. На почтените това не им пречи.

18

БГ

преди 3 години

Съд за мутрите управляващи държават ни от 1944 до сега. Връщане на монархията и пълна ревизия на Комунизъм+ Преход!

17

Енгелс

преди 3 години

Смешки

16

православен патриот

преди 3 години

Вие разделихте хората , алчни фашисти!!!!

15

Анонимен

преди 3 години

До Случаен минувачТи ли ще дойдеш да го импийчнеш, гледам по улиците няма никой от добрите и мъдри управляващи и пълзят като партизани по задните улички със по 10 000 ушеви охрана, Що ли ?

14

Sichtpunkt

преди 3 години

То това е ясно, че фашкиев разделя хората. Гледайте какво става на площадите, по форумите в обществото.... Вместо да ги обединява...