788

Анонимен

преди 3 години

Тук явно Борисов е раздал едни пари и на троловете на ГЕРБ. Непрекъснато го възхваляват и цекат минусчета щом стане дума за президента Радев, Нинова, за корупцията, еврата, краденето - усвояването, за полицейското насилие на мирни демостранти на 02-09.2020.

787

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 846 Да точно така БМБ е позор за 1300 годишната история на държавата България макар , че държава няма остана ни само Родината България.

786

Анонимен

преди 3 години

До никога повече ГРОБОт както е ГЕРБ и сестра ми от северозапада започна да ходи на море. Преди го бе забравила. Миналата година още ноември бихме рекоркорда от 39-та г.по износ на ПРОМИШЛЕНА продукция за Западна Европа. Кога се е строило толкова много и имало излишък на бюджета? Защо като ГЕРБ са на власт ЕС ни пускат парите? Като дойдат други ни ги спират?Та кой е по-крадливи? Заментиките,фотоволтиците,Топли дол,Батко и братко,2 пъти увеличението на Южен поток,участъка Ст.Загора-Карнобат и т.

785

Анонимен

преди 3 години

Президентът Радев е ГОРДОСТТА на нацията,а пожарникарят Борисов нейният ПОЗОР

784

Анонимен

преди 3 години

РАДЕВ ДА ДАДЕ ЛИЧЕН ПРИМЕР НА "МУТРИ ВЪН"

783

Резил Радев

преди 3 години

Не го знам какво пилотче е, ама за президент не става - президента трябва да е дипломат. Да постига своето, чрез харизма, такт, възпитание, интелект!!! Тоя излиза пред камерите и декламира глуп*сти и обиди, като все едно селския поп се е напил и хули съселяните си!!! ТРАГЕДИЯ! ТОЯ Е СРАМ ЗА НАРОДА НИ! НО ЯВНО *** и Ганка това чуч*ло са си заслужили!

782

никога повече ГРОБ

преди 3 години

Ето защо сме по-бедни и от африканските държави...защото шкафчетата на герберастите са пълни...следващият път гласувайте за тях да си напълнят и гардеробите...

781

Анонимен

преди 3 години

Ами сега? Черепа и Цв. Василев не са доволни! Техният фигурант не върши работа. Почти 2 месеца след юмрука, а оставки няма. И дпс-то не са доволни и искат пък те фигурантската оставка. Мирише на контрапуч!радеф- *** си с мир, докато е време! Започваш да се излагаш и то много сериозно!

780

Анонимен

преди 3 години

Кремълските зависимости на Фигуранта го правят най-опасният за националната сигурност.Получи ли той цялата власт и НАТО няма да може да ни спаси от поКРИМчване.Бог да пази България от рускотурската империя и предателите на Татковината ни !

779

Анонимен

преди 3 години

Радев е позор.Може да говори само със слушалка.Кой ле е кукловодът?

778

Народна

преди 3 години

Защо протестите са само за Бойко и Гешев не трябва ли да са и за Нинова и сие за Радев значи едни крадци да си отидат за да дойдат по големи. Какъв е смисъла

777

Анонимен

преди 3 години

радеф, няма да ти мине метежа май! Какво ще правиш сега а? Само с насаждане на омраза не става. Как не си разбрал още бе човек- ТИ НЕ СТАВАШ ЗА ПРЕЗИДЕНТ!

776

Анонимен

преди 3 години

Радев подай си оставката! Баща ти на времето ти каза, че не ставаш!

775

Mda

преди 3 години

Метежът на Радев, Мая, Боец и Да, България претърпя пълен крах и позор !!! Вече и един преврат са некадърни да организират като хората.

774

Полк. Николай Русев

преди 3 години

До 830 пилотМного си прав !Служили сме заедно, за съжаление мога да го потвърдя.Това е самата истина !

773

Анонимен

преди 3 години

Този руски агент до кога ще го търпим?

772

Гумен Крадеф

преди 3 години

Ай си ходи бе, ко остава. Изложи се вече. Бойко пак ще е ТутиКапо. Той е ***, ние сме прости, тва е. Пасваме си. МалкотоНеудачници кат не ви аресва си одете

771

Анонимен

преди 3 години

Радев- *** си човече! Отлети в някоя топла държава, щото тука само на топло ще стоиш:))))))))))))

770

Анонимен

преди 3 години

Отчаяни сте другари. Отчаяни сте.

769

Анонимен

преди 3 години

Оххххх. Всички мразели Борисов!?Затова сега жадно вземате пари за хейт, че после без работа как ще я карате :)))))))))))))))))))