17

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ: Не можем да подаваме оставка, имаме толкова работа за вършене, за да се справим с последиците от кризата.Пак ГЕРБ: Ще пишем нова Конституция.

16

Анонимен

преди 3 години

"Много добре знаят какво е. Но не могат да не крадат."

15

???

преди 3 години

Център за изследване на демокрацията.........................хаха................какво изследват тия шемети!!Демокрация.................такова животно нема...............те изследвали демокрацията............поредните грантаджии и вредни НПО_та са те, гадините долни, на хранилка на чичко Сорос...............Шорош!!!

14

Анонимен

преди 3 години

Няма извънредно положение. То падна на 01.05.т.г. Има извънредна епидемиологична ситуация, НО ВИЕ СТЕ ПРОС-ТИ, ТОЛКОВА СТЕ ПРОС-ТИ, ЧЕ НЯМА ИЗХОД ЗА ТОЗИ НАРОД, ЗАЩОТО ВРАГЪТ ВИ Е В ГЛАВАТА-ТОВА Е УМЪТ ВИ.Честито на *** и турци, получават чудесна територия от без-мозъчния и без-детен български етнос.30-годишни пергиши си каносват брадите и ходят на кола маска на краката или бъхтят железа във фитнеса вместо усилието им да е плодоносно-ТОВА НЕ СА МЪЖЕ, ТОВА СА ОБЛЮДКИ.

13

гост

преди 3 години

Има нежелание на управляващите да разберат причините за недоволство и протести, защото самите управляващи а причината за всичко.

12

Анонимен

преди 3 години

Има погазване на законите от всички министерства и неграмотност, който е донесъл престъпници и неграмотници на власт да понесе политическата отговорност Един премиер трябва да може да обхваща едни по-далечни хоризонти, не само да вижда до магистралите. Няма време за повече експерименти във никое министерство Оставка и туй е всяка агония и проливане на кръв са безмислени. Да си е подбирал хората не да си е пъхал във партията първите изпречили се на пътя му властолюбци и гладни мишки.

11

Анонимен

преди 3 години

Аре, аре неразбирали ха-ха много добре разбират, но не им отърва да си подадат оставките, че много от тях няма никога повече да помиришат власт.

10

Айде бе

преди 3 години

Има и причина да снимаш тълпа с т.нар. "рибешко око". Така не си личи колко е рехава тълпата, а изглежда в пъти повече.Прочее, рибешкото око е прийом от художествената, не от репортажната фотография. Репортажната има за цел да покаже реалността. Авторът на тази снимка явно е искал тъкмо обратното. Също и публикувалият снимката.

9

Чебурашка

преди 3 години

Причините за протестите са повече от ясни. Олигарха беглец с 19 повдигнати обвинения Васил Божков иска да си върне България и влиза в престъпен сговор с Фигуранта Радев, Отровното трио, БСП и психодесните. Гжтжви са са ходят по трупове само и само да се докопат до властта.

8

Анонимен

преди 3 години

"Забелязва се неразбиране в управляващото мнозинство за причините и мотивацията на хората за протест."Къде ще схванат такива сложни концепции. По простичко трябва да им се обяснява. Кое ще се открадне, как ще се дели и такива работи. Това го разбират.

7

Handel

преди 3 години

Какъв бюджет бълнуваш, когато тиkвoча поддържа извънредно положение? При извънредно положение няма конституция, няма закони. Има значение само това, което каже овластеният с извънредното положение. А нали с любезниото съдействие на продажната *** (иначе откъде пари за детенцето си да учи в САЩ) цялата власт бе дадена на тиkвoча?

6

Анонимен

преди 3 години

Трябва да дадем отпор на посредствеността, която агресивно пречи на обществото и дотяга с протестите си.Всяко време независимо от обществената формация е добро за кадърните хора.На площада са неудачници, които или са откровено лу-ди, или откровено тъ-пи и АЗ НЕ ИСКАМ ЖИВОТА МИ ДА СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ НЕУДАЧНИЦИ!

5

Чудно защо ли?

преди 3 години

Мафия! Това е! България е изцяло мафиотизирана Държава. Всички са вътре в лапачката.

4

Анонимен

преди 3 години

Протести имаОпозиция няма

3

SS

преди 3 години

да речем, че ББ не разбира. - Ами тогава освен вреден, става и много опасен за хората и за нещастната ни държава...

2

Анонимен

преди 3 години

Кой е тоя Марков?И къде видя протести на народа.

1

Tangra

преди 3 години

Раздават земи и концесии на поразия. Само, че както раздават следващите могат и да събират. Тия са по зле и от комунистите. Орешарски бил лош ли ?тея опоскват всичко !!!