39

Анонимен

преди 3 години

единсвенния изход от жалкия ви живот е в гробищата.

38

Анонимен

преди 3 години

Против Орешарски хората баха до ПЛИСКА! Ако си мислят шумкарите недай боже докретали до власт,че след я има я нама 3 месеца ще е разлино, много се лъжат!

37

HMLF

преди 3 години

Много умно и красиво това момче! Зашил се маминия, а я има 30 я не! Ама как му тече мисълта, това е атернативата! Промяна ще има само при образователна тежест при гласуване и интелигенцията начело! Но при БСП това е немислимо, те вече са избили в историята ни умните и кадърни хора! Другите дето ще "променят" са чалгаря и сестра Галева! Честито на протестиращите.

36

Б.С.П.

преди 3 години

Обмисляме дали да си я подадем утре, или вдругиден !

35

Анонимен

преди 3 години

Оставка на всички. Нони партии, ново начало, ново доверие. Партията на Радев къде е, гой няма ли права да си направи партия да не ви е слуга що му нарушавате правата ? Ще подкрепите ли Радев за нова партия или сте властолюбци туй кажете ?

34

Ха-ха-ха!

преди 3 години

Oт БСП да дадат личен пример и първи да хвърлят оставка от парламента, вкл. и пРезидентът!

33

Анонимен

преди 3 години

саморазпускане на бсп и самоубийство на радеф могат да оправят нещата.

32

Аман

преди 3 години

Ей така да спомена нещо: на околовръстното в Люлин има една сграда дето трябваше да е МОЛ. Почна се като властта беше в БСП. После спря. ББ подаде оставка - пак продължиха. За малко. Повече не можаха. Извод: парите са по роднинска и партийна линия. А по това време, за краткото си управление докараха срив в строителството. Всичко замря. Хиляди безработни! Ей, помнете ги тия неща! Скоро беше!

31

Анонимен

преди 3 години

Много сте кухи бесепарите, то такава злоба към жените бъка от вас! То не беше тая е тлъста, оная е грозна, сега пък да си ходят да готвят... Защо такава злоба? Жените също са избиратели и техния глас е равен на мъжкия! Или и с това не сте съгласни?

30

До diana21

преди 3 години

Искала БСП да се саморазпуне........................хаха......................тая мацка ме разсмя........................я си гледай мъжа и децата и не я коментирай политиката!!!!

29

До diana21

преди 3 години

Политиката не е лъжица за твойта уста...............явно си една ограничена женичка............стой си в кухнята до печката и пералната и не се занимавай с политика!!!

28

До diana21

преди 3 години

Жалки, алчни, крадливи и лъжливи човечета са ГЕРБ-аджиите!!

27

diana21

преди 3 години

До До diana21По твоята логика, шефът не може да иска оставка на подчинен на него служител! ..Грешна логика!...Аз не искам оставка за БСП. Аз искам те да се саморазпуснат и да напуснат политиката изобщо заради липсата на правилни политически решения в тази партия. Те донесоха най-голямата криза в нашата страна, а сега отново се опитват нелегитимно да се докопат до властта. Тези хора само пречат на страната ни да се съвземе от шока на престъпния им преход...

26

diana21

преди 3 години

До До Хенри Форд бил каЗащо мислиш така? Фактите говорят нещо по-различно - кой се опитва сега да вземе насила властта? А за какво им е властта на БСП, която си няма идея от политика? За да крадат, разбира се! Кой направи този преход към пазарна икономика? - БСП! И защо го направи така този преход? - за да краде, защото тяхното разбиране за власт е пари, в който са парите, в него е властта! Та те трябва да накрадат доста!...Жалки хора са БСПарите...Недостойни дори за презрение!

25

Аман

преди 3 години

Единственият изход е оставка на льотчика и ***. Божков няма да има кой да ръчка. Аз не искам тая отявлена мутра да ме управлява! Не искам и триото да ни направи ***! Погледнете малко по-далеч от носа си!

24

Анонимен

преди 3 години

Тия на какви се правят, кой затри армията ако имаше армия генерал Радев досега да ги е турил всички на мястото им и да ги e строил за 20. Отивайте се подмазвайте на патриотите за наборната служба и тренирайте патриотинг.

23

272727

преди 3 години

До 20, Който се смее последен, бавно загрява. Радев си вкара автогол и направи услуга на Герб за изборите. Видимо е, че не пращи даже с елементарен акъл.

22

Анонимен

преди 3 години

ДОЛНА КОМУНЯРСКА ***,ЕДИНСТВЕНИЯТ ИЗХОД Е ОСТАВКА НА ГАДЕВ,ПРЕВРАТАДЖИИ НЕЩАСТНИ.САМО ЛУМ..ПЕНИ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ВАС!ПРОКЛЕТНИЦИ.

21

Електра

преди 3 години

Оставка да, но за Кауна Радеф и тлъстата Идиотова...

20

До diana21

преди 3 години

БСП не управляват за да им искаш оставката...............Дианче!!!Не я разбираш политиката , гледай си манджите и плетките...............излизай с приятелки на кафе и не се занимавай с политика, не ти се отдава тая работа!!