92

Анонимен

преди 3 години

До аз-ът - явно основният проблем е кой да докопа ойрото и кюлтаците... за това се борят Черепи, Грипени, Пинокиовци, Бибияновци, Минетковци... не за промяна, а за промяна кой да *** ойрото... но хората /поне разумните/ го разбраха, затова и юмручето се размахва между 200-300 тулупа, а не пред народа, народа ще покаже кой накъде е на изборите...

91

Анонимен

преди 3 години

Е,той рейтинга им беше равен и на миналите избори,и на европейските,и на кметските а вечерта цоциолозите се оправдават защо са такива разликите с по 7-10%-тни ПУНКТА.Защото хората лъжат за кого гласуват или мислят да гласуват а може и да се бъзикат.Невероятно е как можеш да вярваш за 60% одобрение на протеста а на улиците няма и 6% или хайде 60000 от пълнолетното население.Сега ако е имало деца на протестародителите трябва ли да бъдат наказани,питам протестърите,нали сте големи разбирачи!

90

Анонимен

преди 3 години

До аз-ътЩе има правителство Борисов-4, колкото и да не ви се иска на болшвишката cгaн.

89

Анонимен

преди 3 години

До аз-ътхич няма и да му го поклатите! човека си е избран законно и е в пълното право да си изкара мандата докрай!

88

Прасчо

преди 3 години

Жалко за всички пострадали - и полицаи и протестиращи , жалко и за - Бьлгария явно демокрацията е отпатувала с еднопосочен билетНе е нормално да биеш и пръскаш сьс спреи протестиращиРазбира се тук не виня момчетата от полицията а шефьт които им е распоредил

87

Анонимен

преди 3 години

На площада просто няма толкова място, че да се съберат "десетки хиляди"Типичен гербераст, вероятно архитект в общината!!!Ти имаш ли представа колко квадрата е един асансьор и колко души побира?А имаш ли представа колко квадрата е площада?Явно нямаш, а си платен гербав *** тип калинка и пишеш дивотии!Това опорна точка ли ви е ,че се събират 900 човека на площада и твоя личен гении го роди!Смешници жалки!!!

86

Василев

преди 3 години

Бойко *** си с мир!!!Вече не става въпрос за пътища магистрали и кой вдигнал минималните заплати!Става въпрос дали българите ще бъдем роби на световния финансов капитал или ще бъдем господари в собствената си страна!А ти си послушен васал на световния финансов капитал и червените ционистки генерали!!!И да не забравиш да вземеш под ръчичка Доган,Пеевски , Гешев и генералите от Монтерей!!!България вече е друга!!!Агент Нейтън Васер!ЦРУ!!!

85

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 89 - с павета и слама ли се бори "народа"? "народа" 1000 пияни и платени прости тутки ли е? аз съм "народа" и нито веднъж не отидох и няма да отида на тулупските и лумпенизирани събития.. ще се боря както повелява закона, за който уж се борите - на изборите и без да руша и троша сгради и артефакти, строни от родителите, бабите и дядовците ни...

84

Анонимен

преди 3 години

никаква оставка! ако искате такава - търсете я в прИзидентството! шрек ще ви я даде!

83

Анонимен

преди 3 години

Днес Българските Народни Представители накараха Фигуранта да си говори сам.

82

Чиновник

преди 3 години

До Че ГобараСпоред разни мaлoyмници, като теб, протестиращите са "десетки хиляди", но не е така. На площада просто няма толкова място, че да се съберат "десетки хиляди". Има не повече от 900 човека. Ако не вярваш, преброй си ги сам на снимките.

81

Пян_Гъ

преди 3 години

До 68 ВасилевВасилев, понякога си ми забавен, честно. Даже неведнъж съм казвал "Къде е агент Василев да каже 'Селяни прости ...'", та белким проумеем ситуацията и ние. Сега обаче си се объркал. Ама много. Протестът няма енергия по дефиниция да преобърне нещата. Тоест няма санкция от Световното правителство, иначе досега да сме забравили за ББ. България е арена на геополитически сблъсък, но напоследък Русия губи позиции - Македония, Черна гора, България, даже Сърбия е уклончива. Няма как...

80

Анонимен

преди 3 години

До оставкаааи къде ги видя тез "мирни протести"? да хвърляш предмети, да ревеш като невменяем, да буташ бусове и пръскаш спрей, това ли е мирен протест?!

79

ТИКВО ПРОДАЖНА

преди 3 години

ОСТАВКА!!!ЛИЦЕМЕР АНТИ БЪЛГАРСКИ ИЗЛЕЗ СРЕД НАРОДА, НАЛИ СИ НАЙ-ОБИЧАНИЯ и НАЙ-МОЖЕЩИЯ!Защо те е страх, господин кафеви ***?!?!?!

78

Анонимен

преди 3 години

въстание без жертви не може,Хаджигенов и КО лъвове,а къде са все пак Бойкикев и неговата свита

77

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 91 - на Румбата Десиславов Грипенов откога му казвате ***?

76

Анонимен

преди 3 години

Червената пасмина не проумя, че власт се взема с избори, а не шантаж и терор. Затова полицията трябва да налага здраво..до дупка.

75

Анонимен

преди 3 години

Респект за протестиращите!Народът е с вас!Оставка и затвор за шайката!

74

Анонимен

преди 3 години

Тулупа се превърна в ***!Само некакви *** са останали в негова подкрепа.

73

Марин

преди 3 години

Жалко за пострадалите полицаи.