118

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 118Като сте толкова запознат с корона- и аденовирусите, какво ще кажете за ензима обратна транскриптаза? Тъй че не виждам проблем вирусната РНК да се превърне в ДНК. Но доколко ваксината може да бъде опасна, е друг въпрос. Нали вирусът така или иначе прониква в клетката. И другите вируси също. И също биха могли на теория да имат "тератогенен ефект". Затова вашите разсъждения са безсмислени.

117

До Анонимен 118

преди 4 години

Не е регистрирано, но е възможно РНК от вирус да се вгради в човешка ДНК ..............това не противоречи на основната догма на молекулярната биология например !!!!Има непознати механизми в генетиката и биохимията!!!!

116

До Обективно

преди 4 години

Вибрационна медицина няма, брат'чед ................има например вибрационна спектроскопия, което си е инфрачервена спектропскопия, но това е друга ракия!! И не виждам как хомеопатията може да влияе на енергийно ниво..............при такива ниски концентрации................но това е сложна материя!!!!

115

Анонимен

преди 4 години

Отдавна има ваксина и тя се тества в САЩ. На бедни голтаци, като руснаците, които се бият за парче месо в Казан, няма кой да повярва. В САЩ тестват алфа версия на ваксината от м. март насам, бета версия- април и от 3 месеца текат тестове на истинската ефективна ваксина, но няма никой да излезе и да се бие в гърдите, като голтака Путин.

114

Анонимен

преди 4 години

Не виждам, първо, как фрагмент от РНК ще се вгради в човешкия геном, който е съставен от ДНК. Не е регистрирано нито генетичен материал от коронавируса, нито от аденовируса да се вграждат в човешкия геном. ГМО храните се подозират за такива ефекти, но ако ги консумираш дълго. Организмът е в постоянен контакт с храни, вируси, бактерии. По-опасно е, ако се прояви тератогенен ефект, което значи, че жени във фертилна възраст не трябва да се имунизират преди пълно многогодишно изследване на ваксините

113

Ямболски цървул

преди 4 години

До 116Защото не осъзнават,че всичко идва от космоса.

112

Обективно

преди 4 години

Не знам защо задълбахте във физиката. Хомеопатията е ВИБРАЦИОННА МЕДИЦИНА. ИМА ОБЩО ПОВЕЧЕ С ФИЗИКА НА ВЪЛНОВИТЕ ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ.

111

Ямболски цървул

преди 4 години

До всичко прочетено до сега,си затвърждаване мисленето,че трябва да си ваксинирате мозъците против тъпня.И спрете да гледате телевизия ,и като четете новини по сайтовете-просто мислете и бъдете индивидуално мислещи единици.

110

До анонимен 111

преди 4 години

Отрицателната ентропия е свързана с информацията!!-S=k*ln2*IS-entropiqI-informaciqTова уравнение е изведено от един голям учен, унгарски евреин.........Лео Силард!!!Енталпията е нещо различно, тя си е вид енергия!!!!H=U+PVНаучи термодинамиката, преди да пишеш глупости !!!!

109

До анонимен 111

преди 4 години

Ентропия и енталпия са две различни термодинамични величини....................ти нищо не разбираш от термодинамика!!!!!!

108

Анонимен

преди 4 години

Плиткоумна манипулация. Не ако се прибърза, изобщо не трябва да се слагат ваксини, особенно за несъществуващ вирус ...

107

анонимен

преди 4 години

До До Анонимен 104Отрицателна ентропия значи енталпия! Всички завършили ЕМФ във ВМЕИ би трябвало да знаят какво е ентропия и енталпия и да ви..............! Приятна вечер!Ентропия - енталпия! Думичките са древногръцки! ЗАТВАРЯЙ РАКИЕНО ВРЕМЕ Е!

106

Обективно до 110

преди 4 години

БРАВО НА ТЕБ!!! НЕ ВЯРВАХ, ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ КАЖЕ ИСТИНАТА В ПРАВ ТЕКСТ!!!!

105

Анонимен

преди 4 години

Има ли сегменти от ДНК или РНК една ваксина...............бягайте от нея, тия сегменти могат да ви увредят на генетично ниво..................да се вградят във вашата ДНК, дори може да причинат рак или други увреждания................това е голям риск!!!!

104

До 107

преди 4 години

Да. Така е. Но 6 мес. Не са никакъв срок. Важни са дългосрочните увреждания върху РНК И ДНК НА КЛЕТКИТЕ. Краткосрочни увреди може и да няма.

103

До 99

преди 4 години

Несвързано е за теб, защото хал хабер си нямаш от хомеопатия.

102

Анонимен

преди 4 години

Ваксините, които сега се приготвят срещу ковид в Русия, Англия и САЩ не съдържат живи (но отслабени) вируси. Затова описаните по-горе ефекти не могат да се случат с тях, защото това са случаи с живи ваксини. Плюс това до нова година те ще бъдат изпробвани върху контингенти от по 50-100 000 души. Ако някоя ваксина даде проблеми - ще отпадне. Само в една от китайските ваксини има живи, но отслабени вируси

101

До Анонимен 104

преди 4 години

Много се радвам, че има умни хора като теб тук!!!!

100

До Анонимен 104

преди 4 години

Според Ервин Шрьдингер организмите се хранят с отрицателна ентропия, което от съвременна гледна точка (на физикохимиатя) е пълна глупост..............отрицателна ентропия значи информация...............я се опитай да се храниш само с информация без вода и храна да видим колко време ще живееш!!!

99

До Анонимен 104

преди 4 години

Може и да си прав, може и да грешиш...............някои физици казват, че квантовата механика е универсална и действа на всички нива в природата, аз съм химик и съм по-скептичен..........дори един голям учен като Шрьодингер е написал една книга "Животът от гледна точка на физиката", която книга от съвременна гледна точка съдържа може би само 10-20 % истина!!!