75

Знайко

преди 3 години

до 84Да си търсиш правата и да искаш достоен живот не е престъпление, да си политик и да псуваш НС, президентската институция и постоянно да лъжеш, че този министър вече няма да краде и не е с купена диплома това вече е престъпление. Да си фигурант или да не си фигурант също не е престъпление.

74

Анонимен

преди 3 години

При капитализма - безработица в някви проценти, при социализма (не казвам комунизма, щот е друго) - работица без пАрица - тотална и задължителна при това.

73

Капиталист

преди 3 години

При комунизма нямахме тоалетна хартия и банани и не можехме да бегаме на Запад.

72

Анонимен

преди 3 години

У нас този експеримент вече се провежда на жълтте павета и както виждаме добре задоволената градска Шикария, чиято пяна е бабикяновата тройка е много "кревативна".

71

Анонимен

преди 3 години

А най-смешното е, че при демокрацията и при капитализма българите и всички в източна европа които се ориентираха към демокрацията и западното парнтьорство днес живеят в мизерия и мнго по-зле от комунизма, но възхваляват капитализма.

70

Дундер

преди 3 години

Хаха! Евреите отново се подиграват и унижават така мразените от тях германци. Германци казвам, защото това фиаско ще бъде само за етнически германци! Кафевите, миpизливи гнycни нашественици от Третия Свят, позиращи и представяни за бежанци ще получават по много повече от 1,200 евро месечно, благодарение на социални помощи!

69

Ха, че по същата

преди 3 години

Логика пенсионерите трябва да са супер спокойни и креативни. Все пак получават пари баз да работят.

68

Анонимен

преди 3 години

Медиите заливат обществото само с темата "Пари" и не случайно всички лентяй клечат на жълтите павета да чакат дъжд от пари и кюлчета злато, а Фигуранта и неговите бабикяновци са водачите на озверялатй търпа към заветния "Клондайк" с изобилие на чекмеджета с пачки.Легенда: Радев = жалка фигура с главна буква - Фигурант

67

Незнайко

преди 3 години

79, По-добре да умра от безводие и климатични промени, отколкото от безмозъчие.

66

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 80Най-смешното е, че комунистите почнаха да правят сметка на капиталистите които са си оправили положението, вместо да си гледат съдраните червени ***, които са голи точно защото си нямат идея как се прави сметка.

65

при комунизма

преди 3 години

Преди 1989та всеки беше задължен да работи. Работа имаше за всички, дори и за тези които не искаха да работят.

64

Анонимен

преди 3 години

При комунизма всеки трябва да работи. Пари без да работиш се дават само при капитализма на 10-20% от населението за да няма бунтове и кражби - и сега си го има този базов доход за безработните. И най-смешното е, че работещите плащат доходите на безработните, а не капиталистите. А в САЩ вече минаха 40% безработицата.

63

Знайко

преди 3 години

Безплатен обяд има и това ще се въведе във цял свят, така ще се намали трафика на автомобили и парниковият ефект. Aко не искате да умрете от безводие и климатични промени ще се нaучите да ядете безплатен обяд и ще се поклоните на Маркс и Енгелс и ГретаТунберг.

62

Анонимен

преди 3 години

Мигрантите заобикалят и бягат от България. Никой африканец не би живял в такава мизерия както в България, по-скоро ще се прибере в Африка в родната си страна където се води война ако не дай-си боже на квотен принцип го пратят в България. А мизерните българи се загрижили за Меркел и за Германия.

61

1

преди 3 години

братя германци,нашето слънце,на нас пенсионерите ни дава по 27 евро на месец,и то само за три месеца,и експеримента му е "успешен",хиляди,ще гушнем букета,вземете пример от него.

60

Един от Германия

преди 3 години

Да, левите фашисти от т.н. АНТИФА ще получават по този начин надника си, затова ,че са новата SA на комунистите. Същите инсцинираха в събота щурма на Райхстага в Берлин и го преписаха на десните.

59

Безплатен обяд

преди 3 години

Няма!

58

Анонимен

преди 3 години

Mилионите търтеи арабо-емигранти, докарани от Меркел, не са ли отдавана на нещо подобно.

57

Анонимен

преди 3 години

Този базов доход неминиуемо ще се въведе за да се спаси рухналата капиталистическа система още малко. Прогресивния данък ще стане още по-прогресивен и работещите ще плащат много повече данъци за да има пари за тези за които няма работа да живеят що годе нормално без да работят. Иначе ще стане навсякъде мизерия както е сега в САЩ, ще се бият и ще се колят по улиците и ще разграбват и мародерстват магазините.

56

пияница мистик

преди 3 години

Вече машините изместиха хората и няма нужда от тях, производителността нарастна неимоверно и за всички тези съкратени хора трябва някой да се погрижи. Така че машините ще произвеждат и работят, хората ще получават част от печалбата, която ИИ, електрониката, машините и автоматите са произвели