35

Анонимен

преди 3 години

Пак ви плашат с торбалан. Най- вероятно и мармота който завива шоколада в станиол е болен. Скоро шоколадите милка без станиол ...трагедия.

34

Анонимен

преди 3 години

Глобалисти,може да избиете млн,млрди хора с вашите вируси в лабораториите ви,но накрая ще загубите,няма да ви се получи царството.

33

Анонимен

преди 3 години

Едно индийче миналата година предсказа коронавируса. В едно друго видео предсказва че декември 2020г. ще дойде нещо още по-страшно от коронавируса.Човечеството ще го преодолее през март 2021г. След това видеото изчезна от youtube.Защо ли?

32

Анонимен

преди 3 години

до37 къде беше тая "природа" циониса през ледниковия период

31

Анонимен

преди 3 години

Ми спрете тпите азиатци да пътуват.

30

Права е

преди 3 години

Едни животни ги ядете,кои на Коледа,кои на Гергьовден,едни с бяло винце,други с друго,а други,само ги разхождате,целувате,спите с тях!И природата си отмъщава!

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 18Това са военни институти разработващи химически и бактериологични оръжия.

28

Hans

преди 3 години

То и на децата им е ясно вече що е цялото квичене!Глобализацията им пречи забогатяването на хората, по добрия начин на живот! По големите възможности за всички!ех да можеше да се затворят като преди 50 години ама не!

27

Анонимен

преди 3 години

Ще се превърне в обикновена настинка.

26

Barba Ganios

преди 3 години

....docent Mangarov ,reche vsichki da si takovate maikata !!! Prav e choveka !!!

25

Христо Христов

преди 3 години

либерална демокрация и глобализъм му е майката... на таковането на планетата... а урсула и меркел са им знаменосците.

24

да,да ама не

преди 3 години

Вируси, бактерии е имало има и ще има! Служилите в казарма, докато имаше такава ни ваксинираха и за холера! Някога преди 1970 година като деца ни вкарваха в класните стаи и ни облъчваха с ултравиолетова светлина! И тогава е имало грипове, шарки....! Нямаше такава медийна истерия! И тоя вирус ще премине както и предишните!Мийте си ръцете, плодовете и зеленчуците, че има и летни разстройства! Пазете себе! И си живейте живота!

23

Анонимен

преди 3 години

Сара не е много стара 58, но затова пък е много страшна. Видях и снимката с очилата и тази нощ ще сънувам кошмари.

22

зяпач

преди 3 години

Взеха да преекспонират със тези вируси вече.

21

Анонимен

преди 3 години

оххх мале. Тия тирани почнаха с това и нема да спрът. Все едно никога преди не е имало болести. вируси и умирачка, ама сега тоя е по специален. Масовите медии го отразяват."Собствениците на сверта са няколко хиляди, които притежават целия свят", съзнателно ни превръщат в консуматори с мозък на ТЕЛЕ. Яж,яж,консумирай,бъди такъв, това ти показват нашите оръжия за мсов контрол и хайде цялото стадо там и сега така. Поколение от смъртни които искат да не са

20

Анонимен

преди 3 години

Сара е една вехта баба сигурно. Дайте снимка.

19

Анонимен

преди 3 години

Това на снимката Сара ли е? Здравей Сара! Ние всички тук тръпнем в очакване на западната ваксина. Пожелаваме ти успех в ръководството на създаването на ваксина срещу коронавируса в университета "Оксфорд".

18

да,да ама не

преди 3 години

Оксфорд е толкова малък град, а толкова много професори : Андрю Полард, Ричард Пето, Сара Гилбърт в един ден трима оксфордски професори се изживяват като звезди на тема коронавирус на ДНЕС и Факти! Меко казано ми идват в повече тия противоречиви професорски блясъци! Явно и във Велика Британия професорската титла се обезценява и заработват от интервюта!

17

Анонимен

преди 3 години

До ЕвалаМи, много *** станаха и трябва запор в кошарата, иначе е свършено с планетата и всичко.От тази гледна точка короната е добър вирус, пази природата и трепе излишните.

16

(-_-)

преди 3 години

Коронавируси има от както свят светува, ама едни тежки пси хо пати трябва да им се свали короната, защото ще погубят всички с жалката си алчност и нарцисизъм..