180

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ затвориха държавата няколко месеца и спряха доходите на много хора. Поради това те нямаше как да плащат своите кредити. И вместо да се помогне на тези хора, те дадоха 75 милиона на колекторска фирма, която да изнудва същите тези хора, които са останали без доходи заради действията на ГЕРБ.

179

ХиХи

преди 3 години

До Анонимен 185 Айде, де 10 години не давахте пари за болници, държахте служители с мизерни заплати, подигравахте се с по 40 лв с пенсионерите, сега се разбързахте.

178

до Олеле

преди 3 години

Кои сте "тия" дето ще изграждате нашата държава :D Кой те подкрепя теб или твойте кумири "Путин Руски" или "Костов Приватизатори"??? Как шепа хора, ще определяте дневния ред на целия народ??? Как да стане бе ПРОФЕСОРЕ :D

177

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАма Плевналиев не е човек на герберите,някои фигури в управлението на ГЕРБ бяха от ДСБ,като Плевналиев например. Сега те са протестиращи,но управляваха с ГЕРБ.

176

Анонимен

преди 3 години

Да бе - Радев е държавен изменник, щот' си бил общувал във фейсбук с Решетников и Боковица го засякла от Америка! А Плевнелиев, дето директно търсеше съдействието на чужди посолства, за да свали правителството на Орешарски, си е баш к'ъвто трЕбва!

175

Анонимен

преди 3 години

Не пипайте Конституцията, ей, шмaтapoциии !

174

Анонимен

преди 3 години

Б.Борисов:"Аз съм ***,та ми е лесно".Пак Б.Борисов:"Томиславе,на *** човек к... се вкарва"Е сега ще видиш как с 200 народа ще ви го завърти и ще върти,върти...

173

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАма в медиите разясниха,че изхвърлената риба е мафиотски приом и означава,че и други искат от плячката,т.е. ,това ,че ще се смени правителството,не означва по-добро управление,а дори напротив,още олигарси грабещи България ще се наредят на копанята!И защо заради тях да се провеждат предварителни избори,а не редовни?

172

Анонимен

преди 3 години

нагли бандити

171

До 187

преди 3 години

Ти май си спал на течение.

170

Анонимен

преди 3 години

Радев наистина се оказа предател,сигурно и е притиснат и не говори и действа от свое име,а някой му диктува.

169

до 183

преди 3 години

Да намесвате Виденов, е кауза пердута. Виденов, който го помни, беше наивен и много порядъчен, практически неподготвен и не в коловоза на жестоките политически игри на големия финансов свят. Инфлацията тогава беше абсолютно изкуствена и наложена, без да отговаря на състоянието на икономиката. За което свидетелства бързото "възстановяване" след приемането на условията отвън. По същия начин САЩ действат в Южна Америка. След това назначават пионки.

168

Дръж, дръж

преди 3 години

здраво кокала че друг няма.

167

Анонимен

преди 3 години

Такова крадене като при ГЕРБ не е било. Положеният преди 1-2 години асфалт вече е на вълни и се разпада. От парите, които са платени, 80% процента са откраднати и само 20% са вложени наистина. Всичко което ГЕРБ построи се разпада. В София няма нещо ремонтирано от Фандъкова да издържи повече от 2 години. От бюджета всяка година се крадат по 15 милиарда. Когато ГЕРБ се махнат, всичко построено от тях ще трябва да се ремонтира основно, ако искаме да го ползваме.

166

Анонимен

преди 3 години

Айде подавайте оставка и тогава ще разберете какви са очакванията на хората.Иначе приказки на кило много сме ги чували.Еййй,ама много ви е страх,бе.Защо ли?

165

Анонимен

преди 3 години

Подготвят незаконен преврат група военни,генерали и Радев,това не е смяна с честни избори,а военен насилствен преврат и то с чуждо участие,ще ревете на умряло после и ще виете от трагедията,която ще ви сполети,но ще е късно и няма да можете да върнете нищо назад.Толкоз.

164

Анонимен

преди 3 години

Айде,бееее!!1

163

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам защо се натиска точно сега да се сваля правителството и да се дават излишни милиони за избори,вместо да се дават за болници,след като само след няколко месеца са редовните избори?!БСП също имат проблеми,защото Нинова се оказа диктатор в партията си,вижте им мненията на бесепарите за нея!Какъв е смисъла от избори сега?Освен това,че Радев иска властта в свои ръце и е лапнал една *** да ду.а

162

Дончев

преди 3 години

Когато,видя възмездие над Жиката,дидуца и симича, управлява тервелска община ще повярвам на възмездие и промяна.това са вашите лица., членове и симпатизанти.

161

Анонимен

преди 3 години

До до 171 до 180При управлението на БСП при Луканов и Жан Виденов пенсиите бяха 3 Долара на МЕСЕЦ, а заплатите 5 долара. Сега ти ги смятай, защото заплатите са увеличени 20 пъти. Червен *** неграмотен.