41

Анонимен

преди 3 години

"Nulla lex satis commoda omnibus est". "Никой закон не е достатъчно добър за всички". В този смисъл, винаги ще има недоволни, а и протестиращи.... Недейте да абсолютизирате всеки протест и диктат, пък били те и авторитетни и началнически !

40

Анонимен

преди 3 години

ЕС въобще не го приемат в Латинска Америка, никакво влияние не може да има.Латинска Америка е под владичеството на Щатите. Но под носа им Китай ги печели страните отвътре.

39

Анонимен

преди 3 години

ЛУКАШЕНКО НАСТОЯВАШЕ ЛИ ЗА НОВИ ИЗБОРИ ВЪВ ЕС КОГАТО ЖЪЛТИТЕ ЖИЛЕТКИ ПРОТЕСТИРАХА ВЪВ ФРАНЦИЯ?

38

Архангел Псувнаил

преди 3 години

Еврогейският съюз не е в позиция да раздава правосъдие и може да запази неоснователните претенции единствено за себе си. Акъл може да набиват само в тиквата на Тулупа от Банкя. Лукашенко е друга бира и висока топка за брюкселската лоена бюрокрация.

37

Анонимен

преди 3 години

Обвиненията на запада към Лукашенко за репресии спрямо протестите са просто смешни на фона на разгонването на "жълтите жилетки", бруталността и насилието с което беше смазан двумилионония протест срещу осиновяването на деца от хомосексуалисти в Париж и побоищата при протестите в Берлин.

36

Анонимен

преди 3 години

ЕС изказва ли се някога по повод политиката на Израел?И Що?Израел играе футбол в първенствата на Европа, въпреки, че е в Азия. Щот' никой не ги ще.Защо не пишете за продължаващите седмици наред протести срещу Натаняху? За неговата корупция и злоупотребите на жена му? А?????И най-вече за незаконната окупация на палестински територии на принципа на раковите образувания.

35

Анонимен

преди 3 години

Европейският съюз в Латинска Америка директно назначава нови президенти.В Беларус иска само нови избори.

34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 27ИСТИНА!

33

Анонимен

преди 3 години

В Белорусия няма приватизирани заводи и фабрики. Работа има за всички, дори и за тези които не желаят да работят.

32

Анонимен

преди 3 години

Това което може да стане е гърците да бъдат премазани за няколко часа.

31

Ужас

преди 3 години

В качеството си на какви ЕС се бърка в вътрешните работи на Беларус?! Не сили взеха поука с преврата в Украйна, колко хора загинаха там в гражданската война....

30

Анонимен

преди 3 години

До Иво"А евро съюза признава ли българското крадливо и корумпиран правителство на Герб??"Не, не го признава. Евро съюза го назначава.

29

Серсем

преди 3 години

Аз па искам избори в Германия оти и там ги побахтават полицията!

28

Анонимен

преди 3 години

Путин призна изборите, ЕС да кажаг що си мислят, че не се действителни. ЕС туй са хора като Мария Габриел, *** Мейдел, Баба Меркел, Юнкер пияндето и Макрон дето спи със бабички, на тия ли да вярваме или на Путин ?

27

Анонимен

преди 3 години

До 18, премазан звучи малко попресилено, да не стане така гърците да си върнат Константинопол?

26

Анонимен

преди 3 години

Всички източно европейски страни които се ориентираха към ЕС и НАТО днес живеят в мизерия. Само Белорусия която остана с Русия и не приватизира и не разпродате предприятията запази стандарта си на живот от социализма, при това Белорус в сравнение с България е бедна на ресурси и природни дадености страна.

25

Анонимен

преди 3 години

Диктаторът Лукашенко не е въвеждал мерки срещу вируса и дори не би си помислил да прави такива извращения с белорусите като насилсвена принуда за носене на лигавници-наморници с цел социална дресировка.

24

Котьо

преди 3 години

Да се оплачат на арменският поп. Бърка го Лукашенко те кво искат.

23

Анонимен

преди 3 години

Я, от какъв зор!А за тука си траят, нали?

22

Анонимен

преди 3 години

В Белорусия има недоволни от Лукашенко както във всяка държава има недоволни, но в Белорусия не търпят сороските пилета и русофобите. А опозицията беше така "интелигентна", че да предложи на белорусите скъсване с Русия, приватизация на икономиката и кандидатстване в ЕС и НАТО. Разбира се, че Лукашенко спечели изборите, и 10% и 20% да е присвоил, пак излиза, че е спечелил с най-малко 60%.