44

Анонимен

преди 3 години

Оставка за Вълчев.Иска с манипулирани данни да изпозаразат деца и семейства.

43

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе бе, оня от щаба беше...

42

7

преди 3 години

Кои родители бе Вълчев,покажете си извадката.Стига сте лъгали.По е-Референдумите резултатите са съвсем други.Имаш ли си идея какво зло стоварваш в момента.При първите заразени деца и училище,твоята оставка ще искат ама ще е късно.Или ще изкараш родителите виновни,че са искали децата им да са присъствено.Аз нямам познат който да е анкетиран.Някой от тук присъстващите да е анкетиран?

41

Анонимен

преди 3 години

Един друг министър каза, че яко ЩЕ се мре... сега ли ще започне?

40

Анонимен

преди 3 години

ИМА ЛИ ВИРУС ИЛИ НЕ?

39

Анонимен

преди 3 години

В Норвегия до 7 клас учат само четене и смятане! А колко добре си живеят като пораснат. Е как става бе, г-н министре?

38

Анонимен

преди 3 години

Ще си пласират тестовете и децата ще са застатавени ...

37

Учител

преди 3 години

Човешкият живот е най-ценен в цивилизованите общества. Или нашето не е такова? И един човек да пострада, загуба е! Защо някои са така жестоки, че отричат проблема само и само да не им създава неудобства да си живеят безмисления живот по кръчми и постоянни веселби? Не е ли това причината да беснеят и да нехаят за чуждия живот? Див егоизъм в най- отвратителен вид се е възцарир у нас!!! И конспирации и простотия...Затова сме на тоя хал като държава.

36

Анонимен

преди 3 години

След 3 г. ще има такива катаклизми, че всичко ще е въпрос на оцеляване - оставете децата да си поживеят! От образование няма да се възползват...

35

Анонимен

преди 3 години

Много от малките училища са само с 1 чистачка - хигиена нула!

34

Учител

преди 3 години

До 32: Дали баш така е било както ти си измисляш. Начален съм и започвах в 8.30ч и свършвах към 17-17.30 ч с половин час обедна почивка да хапна все пак. Оставах без глас и с нетърпение чаках да дойде събота. Трудно беше, но и сега бих го работил, защото е по- безопасно за всички. Родител съм и мисля в знак на протест да не си пусна децата на 15. Въпреки, че самият аз ще трябва да отида в училище...Безумие е МОН да не намери алтернатива на присъственото!!! Цяло лято дремаха!

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен ...32ТИ ДАСКАЛ ЛИ СИ, ЧЕ ЗНАЕШ КАК Е????

32

Анонимен

преди 3 години

В същото време вероятно 99% от даскалята искат да продължи театъра с т. н. дистанционно обучение. Та кой няма да е доволен да стои вкъщи, да си клати краката и заплатата му да тече? Те не, че през останалото време се изпотяват от работа, но сега тоя вирус им дойде дюшеш

31

Анонимен

преди 3 години

Вълчев и калинките в МОН са абсолютно неадекватни. Вместо лятото да решават проблемите на дистанционното обучение, които са толкова много, те говорят небивалици.

30

Анонимен

преди 3 години

Деца с COVID-19 могат да го разпространяват седмици наредВълчев май не мете проучванията. Отделно все още няма информация какви са последствията за организма даже и при безсимптомно изкаралите го младежи.

29

Анонимен

преди 3 години

На лавката за закуските каква ли дистанция ще има???

28

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости, подкрепям мнението, че "министъра" иска да избяга от отговорност. Мнението на експертите и опита показва, че децата също разнасят зараза и поставят в опасност близките си. Точно това се получава в Китай януари-февруари

27

Анонимен

преди 3 години

При болни родители детето ще може ли да посещава училище?При болни учители какво ще се прави? Има ли кой да ги замества? Или важното е децата да са в сградата и да се бутат в поРноградският транспорт без значение, че при наличие на заразен те стават контактни, както и родителите им. Кой ще плаща тестове всяка седмица?

26

Родител

преди 3 години

Нас във фирмата ни задължават ако имаме контактен в семейството веднага да съобщим и да си останем у дома неплатен отпуск 2 седмици.Връщане на работа само след 2 отрицателни теста лично платени.Знаейки обстановката в наленските училища поне едно от двете ми деца ще стане контактно още първата седмица, кой ще работи после да ги издържа и отгледа?Вълчев? Борисов? Ангелов?

25

Анонимен

преди 3 години

И после ще каже то родителите искаха. Даже няма и да му тежи на съвеста.Никъде до момента по света няма училища с по 1000 деца в сграда и по 28-30 ученика в паралелка да са присъствено. Отделно не пътуват, като у нас в претъпканият градски транспорт.Никъде не борят пандемията с платени тестове.Семейство с 2 деца плащайки тестове ежеседмично, защото децата няма как да не са контактни с някое заразени какво ще им остане за храна?