31

Ангела и Макрон

преди 4 години

Tramp 2020!!!А за байден само това:Ако видите комунист гладен, дайте му да яде, ако е жаден да пие, гол ли е облечете го, само власт му не давайте!

30

Анонимен

преди 4 години

изглежда че всичко това свързано с коронавируса и блокажа на икономиката е война между банковия и индустриалния капитал ако тръмп загуби може и една година да сме под карантина кпп та и тем подобни

29

Анонимен

преди 4 години

До SichtpunktПрадокс мен, тролчетата подкрепят гербаджийте, същевременно са фенове на Тръмпи :))) Няма спор че са фенове на бай Ердо, лошо няма, скоро ще им сложат забрадките :)))

28

Sichtpunkt

преди 4 години

Методите на всяване на страх и разделение сред обществото от страна на Тръмп, ще дадът разултат на интуитивно ниво! И ако има все още вярващи в Тръмп, то това е заради шовинизъма който той прокламира!

27

Анонимен

преди 4 години

Демокрацията е най-порочната система. В целия свят където има демокрация е мизерия, в това се убедиха най-вече страните от източна Европа които рязко понижиха стандарта си на живот и особено България която е една от най-бедните в свеат. Само Белорусия запази приличен стандарт на живот, въпреки че далеч не е толкова богата на суровини и природни дадености както България например.

26

izh

преди 4 години

Ало , авторката. Преди да се заемете с коментар на нещо твърде далече от образованоста ви. не е лошо да погледнете наследството и резултатите на Тръмп, както и реакцията на тези дето живеят на гърба на американците дето плащат данъци с производство - не с далавери . Коя Америка гледаме? На Тръмп или на нагрите и мексиканците на социални помощи. Буклуци, ама и там като тука. Е, тук поне чакат някой да развърже кесията и да осребри крясъците, ама надвечер - поне е по хладно

25

Анонимен

преди 4 години

Дони, гледай демократката да не се намеси, че си история...:))) Гледах по Джо Роугън кандидатката Тълси Габард, много допадна и на републиканци и на демократи, добра женица :))

24

да

преди 4 години

единствените губещи са американските и световните сатанисти, мачкай Тръмп педофилите, прогресистите и троцкистите , и ние с Бог Христос заедно с теб напред

23

истина

преди 4 години

Няма значение дали републиканци или демократи ще направят президент. САЩ ще си остана САЩ - най голямата световна икономика и военна сила. Това което троловете тук пишат, никой в САЩ не го чете. Бъдева си изливат партийните пристрастия. В САЩ левите и техните патриоти са по десни от нашите десни.

22

Sichtpunkt

преди 4 години

Само в САЩ е възможно, практически с по-малък електорат вот, да спечелиш избори. Справка Тръмп!И това е голямата демокрация!

21

Анонимен

преди 4 години

Американската наука, която отново загуби пред руската!

20

Американец

преди 4 години

Тръмп е бита карта. Аз и моето американско семейство и всички мои американско приятели ще гласуваме за Джо.

19

Тръм-пчо

преди 4 години

Абе, вие изпихте ли си дезинфектанта?Който няма наличен в момента да ходи в кухнята при верото !!!XD

18

Анонимен

преди 4 години

Тенденциозна "новина". Журналистиката е нещо повече от този предизборен напът на либералите да влияят чрез медиите

17

Джо

преди 4 години

Ако не спечели, Оранжевия лъжец отива за дълго в затвора.

16

Анонимен

преди 4 години

България и САЩ заедно, с обединени армии, могат да победят на война Северна Македония и да я присъединят към България.

15

Анонимен

преди 4 години

Путин е прав, да форсира военото производство и модеризация на остарялта съвецка техника. Парабелум.

14

Анонимен

преди 4 години

Който и да дойде- войната е на прага. Ако е Тръмп, може да се размине само с 20-30 томахавки, но при Байден ще пламне доста.

13

Анонимен

преди 4 години

Ако директно гласуват, че руските хакери ще броят бюлетините, ще спестят толкова много пари за същия резултат!

12

Анонимен

преди 4 години

Тръмп преди всичко е военен и се стреми да спре Пентагона, но те ще го махнат. Никой не е по-голям от хляба. А империята се храни с войни.