10

НЕКОЙ

преди 3 години

Направете справка за измамата наречена "Испански грип" преди век и ще схванете как работи модела и днес. Както се появил, така и изчезнал без да се намери лекарство и ваксина до ден днешен. Така ще е и с това грипче. Целта е да се смрази от ужас човечеството, за да може да е лесно податливо към поставяне на всякакви ваксинки за всякакви измислени болести.

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10Николко не прави за цяла България. Тестовете не се правят на случаен принцип. Освен това, има разлика по области. Освен това, не виждам, откъде ги изчисли тези 2%. Ако използваш числата в статията, излизат 4%. Но понеже това са данните от пролетта до сега, не означават това, което смяташ, че означават.

8

Оставкааааа

преди 3 години

В тази прекрасна и с дърпаща икономика държава(според Началника), само заразени от "вируса" ли има?Я напишете колко инфаркта и инсулта има за денонощието.

7

да,да ама не

преди 3 години

Прoцeнтитe ca пaк тaкивa кaквитo са от началото на протестите - 2 до 5! Aктивнитe бяхa около 70 нa 100 000, ceгa ca около 60! Нямa кaквo дa ce кoмeнтирaт брoйки и прoцeнти! Cигурнo щe oбвинят кoрoнa вируca зa cвeтoвнaтa кризa! Да не забравяме търговските заигравки САЩ - Китай откакто е Тръмп! Нa 10-12 гoдини се прави кризa! Бaлoнa ce нaдувa, пукa ce, пaдaт oт клoнa някoи мaймунки, пуcкaт ce 7/24 пeчaтницитe зa пaри и тaкa! Шoутo прoдължaвa!Да видим за какво ще се употребят "новите пари"?!

6

Анонимен

преди 3 години

В края на пролетта се отчитаха по 20 заразени на ден, така че бройката на заразените спада, но относително. Сега сме на двойно по-високо ниво на заразяване. По-точно имаме към 2 % заразени спрямо всички тестове. Това прави за цяла България колко?

5

До 4

преди 3 години

Ха-ха-ха, скоро и ти ще си от евтините, като изхвърлим *** от парламента, ще си търсиш работа , ама в тая криза ,ще станеш евтин.

4

Анонимен

преди 3 години

По-малките болници в събота не дават информация и ще я дадат чак в понеделник. Така че реално починалите са 6-7

3

Анонимен

преди 3 години

Сега като му нахакат една двеста кубикова инжекция с антикукумицин и както се смее, ще започне да плаче, че не може да си седне на д-то. И Охо Бохо тъй плакал

2

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Само внимавай да не се задавиш с кафето. Че после ще кашляш и няма да те пуснат в метрото.

1

до 1

преди 3 години

колко взимаш, защото от "отровното трио" си търсят...ефтини