85

Иван

преди 3 години

Тоя е пълна пародия, поредния бай *** в политиката.Може с Бойко да са братовчеди...

84

Анонимен

преди 3 години

Гешев е ОК, поне се опитва да прави нещо за разлика от предишните Цаци и Татарчеви - свърх мутро-чадъри, на които никой никога не е търсил отговорноста/оставка.

83

Морална проказа

преди 3 години

Шизофренията и психотропните хапове могат да опишат фетиша на Гешев

82

Щирлиц

преди 3 години

Значи знаете къде са въпросните...братя?Признахте си,изборите наближават все пак.!?

81

иванчо

преди 3 години

Гешееев, Гешев!за тебе е писано - комара прецеждаш, а камилата поглъщаш!че не можеш да запомниш два ред от кой да енорматив, всички го видяха; *** си, докато имаш възможност, *** си

80

Анонимен

преди 3 години

94, "мачкай" има и преносен смисъл, върни се в основното училище.А за тези крадливите, заграбили милиарди, мислиш ли че станало без агресия/насилие.

79

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименвикаш "Мачкай,Каскет!"..?..какво да "мачка" един представител на правосъдието?..Как така "да мачка"?..Да не е валяк?Изобщо дали ../едва ли!/ се усещаш че с тоя лозунг САМО демонстрираш тежко душевно разстройство,изразяващо се в неконтролируема АГРЕСИЯ?"Каскета" може да мачка ЕДИНСТВЕНО каскетя си,кога го повикат да дава отчет за нещо си...ако аз бях на мястото на Гешев бих се срамувал от такива ПРИИИ/МАТИ като теб,които в старанието си вместо да му вдигат рейтинга,просто го

78

Анонимен

преди 3 години

Maчкай, Какет, аз съм с теб.Поразбутай ги там, развали им рахата на първо време като за начало.Ясно е, че не може всичко наведнъж...

77

ПроСоТо

преди 3 години

и това "трябва" ЦЯЛА България,от пеленачетата до стогодишните да го разбере,защото...?..ептян са зема за сапункова звезда тоя!..ЕПТЯН!......Пуснете си "Черна котка,бял котарак"!..Или поне намерете саундтрака към филма...Има едно:-"Я сам мала питбул!Териер.Я душим,лаем,едем,***.."....Прослушайте тоя саундтрак!...Никакви внушения не се опитвам да правя,просто РАЗЧУПЕТЕ ХОРИЗОНТА СИ!

76

Анонимен

преди 3 години

Къде бяха когато е натрупвал пари за бизнеса си?Защо не му проверяваха бизнеса когато бяха Галеви тук?Бяха се скрили като мишки!Сега тръгнали да търсят?!Пълна пародия!

75

ГешевТ е герой!!!

преди 3 години

До МНЕНИЕНа умрели кучета нож вади!

74

бръмбари на лайно!!

преди 3 години

От БКП на БСП-СДС-Герб и от конституция на конституция с нови закони за ваша полза

73

къде бляхте досега!!

преди 3 години

До ВеселякаМошенници, лъжци, крадци и убийци от БСП-ДС преимунувани в Герб-Бойко?

72

Анонимен

преди 3 години

Каскета пак яко се е надрусал.Вече и зелени човечета му се привиждат а вампирите го гонят за да изпият кръвчицата.

71

Анонимен

преди 3 години

''Гешев: Продължават проверките на бизнесите на Капланов и свързани с Братя Галеви''Шом правиш бизнес в БГ,значи си престъпник!Е това е България!30 години трябва да доказвам след поредните избори,че не съм мутра и не съм човек на която и да е партия!И на всеки кмет-НОВОБРАНЕЦ да му отварям очите аз!Е писна ми!!!!И защо?!Не заслужавате тук да правя бизнес!!!!Комунисти такива!!!!!!!!!!!!

70

Анонимен

преди 3 години

Гешев гледа лошо като типичната мутра която е.И само да вметна, това че има проверки не означава НИЩО. На Бойко проверката за шкафчетата с евро какво показа

69

Анонимен

преди 3 години

Брей, като гледам голяма дейност се върши. Бойко кога ще го разследват?

68

Анонимен

преди 3 години

Питам се, тези които го хейтят, вие от мафията ли сте, от мутрите ли сте или просто сте от сивата икономика - абе оставете човека да си върши работата.

67

ха ха

преди 3 години

Мафията обижда другите с това,което е самата тя.Нема начин,колкото и да се напиняте.

66

До 76

преди 3 години

Оооо много ви се ще да миряса държавата, ама цирка тепърва започва.Миризмата се усеща от далече и е необратимо вече.