65

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 62Новия министър на здравеопазването, няма да помни какво е обещал стария! А те, на здравеопазването министрите често се сменят!

64

Анонимен

преди 3 години

ЕЗДо АзКъде точно прочете, че ще бъде тествана върху български граждани?

63

Анонимен

преди 3 години

И... познай? Който не си е праснал прибързаната, съмнителна ваксина, ще бъде задължаван да си прави тестове за щяло и нещяло.

62

Ако

преди 3 години

Не е тествана върху българи, как да бъдем сигурни, че е подходяща за нашия генотип...

61

Анонимен

преди 3 години

Я ваксината безплатна,а теста 120лв

60

Аз

преди 3 години

Тя ще бъде тествана върху български граждани. Не трябва ли да се информира народа? Чували ли сте нещо за информирано съгласие?!

59

Анонимен

преди 3 години

Мисля,че и шута в *** ти ще бъде безплатен, когато те прогоним.

58

Трябва да е

преди 3 години

Задължителна за всички активни граждани до 45 години. Останалите няма какво да ги мислим.

57

Анонимен

преди 3 години

Голямо изпитване ще падне , няма що! Ако някой не пукне до седмица-две - значи е безопасна. Ама ако след половин една година развие рак, автоимунни, диабет... и прочие - ял е много мазно или някой ген се е "отключил" от нищото.

56

Иво Петров

преди 3 години

Който не иска да ползва и плаща Европейската ваксина, нека си сложи руска или да спре да плаща данъци :D Така ще разбере, че никой не е по-голям от народа!!! Когато живееш в едно общество - било то България, русия или другаде, или се съобразяваш с общите правила и благото на всички, или хващаш влака и роша, китай, космоса те очакват!!! Можеш да се родиш българин и да помагаш на народа си, но можеш и да си едно ЛА*ЙНО, което се отказва от народа си, заради егоизма си!!!

55

Анонимен

преди 3 години

Е как сега за болести, които вече ги няма в северното полукълбо ваксините са задължителни, а за този вирус дето блокира целия свят, ще е по желание? Нещо логиката ми куца..

54

Не е ли странно

преди 3 години

За какво ваксиниране говорят?Реално трябват 10-15 години клинични изпитания за да се каже доколко една ваксина е безопасна,какви са ползите и какви са страничните ефекти от нея.Друг е въпросът дали има смисъл от нея,тъй като вирусите мутират по няколко пъти в годината. и ваксината за новите щамове няма да има никакъв ефект

53

Иво Петров

преди 3 години

Ваксина ще има най-късно края на Октомври. И да не помага на 100% (на всички и да е ефективна 95% дори) - със сигурност ще намали броя на болните или поне ще боледуват по-леко (говоря за пенсионери, онкоболни, спортисти с преца*кан организъм от химията, която взимат). Който не иска да ползва и плаща Европейската ваксина, нека си сложи руска или да спре да плаща данъци :D

52

Безплатна ваксина

преди 3 години

Платено ваксиниране.Ще стигне за всички оцелели дотогава.

51

Анонимен

преди 3 години

До вчера Европа и нашите Щаб - Светила казваха,че Руската ваксина Не е преминала тестовете и е опасна ...че тази кога ги мина, че да е полезна ???? Нека се ваксинират първо избраниците ни и така ще наптавят нещо за народа !!!

50

Анонимен

преди 3 години

Не само, че няма да е безплатна, защото я плащаме всички ние с нашите данъци, но и тези които няма да си я сложат, пак ще платят за нея. Икономика братче!

49

Анонимен

преди 3 години

Рибата в морето, те вече тигана сложили. Ами ако никога не се произведе ефикасна ваксина? За първия SARS 7 години никой не успя да направи такава.

48

Анонимен

преди 3 години

Като си плащам здравните осигуровки ми се полагат безплатни здравни грижи, а за всичко ми искат да им плащам, така ще е и с ваксината уж безплатна, но само на хартия.

47

Анонимен

преди 3 години

Ще Ви се с търгашите в бели престилки.

46

Анонимен

преди 3 години

До потребител Ф.С. В :) Сайта трие Неудобните коментари или поставя минуси ....според това каква поръчка има !!!! Ето и Аз ще бъда изтрит, сега след минута, две !