21

Анонимен

преди 3 години

Отровен с чай от руският посланник.

20

V

преди 3 години

До Анонимен Български евроатлантик не може да се използва в едно изречение с англииската дума ПАТРИОТ . Членството в тия съюзи напълно обезмисля съществуването на българска държава. Все пак човек трябва да има един бог . Двубожието си е вид *** ;) И това далеч не значи че не трябва да имаме търговски отношения с Германия или Русия .

19

Анонимен

преди 3 години

До ...except me...Да, но под съветско командване и това на подлогата "генерал" Владимир Стойчев, даваме напълно безсмислени хиляди жертви с безумни нападения на отстъпващите германски части

18

баба мара

преди 3 години

какъв цар това е позор за българия намерили Фердинанд болен в еднакръчма във виена и хоп цар на българите я стига с тези простотии това не трябвада го споменавате изобщо търсят в българия само имоти и аванта

17

...except me...

преди 3 години

Много е тъжно! Каквото и да сме сторели, пак сме щели да стигнем до тук. Поне не сме дали безсмислени жертви на източния фронт.

16

8

преди 3 години

До Анонимен Това е най-тъпата версия !

15

Анонимен

преди 3 години

Така наречените,от комунистите фашисти,всъщност са защитавали българските интереси.Докато комунистите чуждите руски,сръбски (продали са Македония)Цар Борис,ген Вълков,ген Кочо Стоян Стоянов,Димитър Порков,генВазов,ген Луков,и много други обявени за фашисти след 9септемврийския преврат,са били всъщност патриоти.Тогава България е била сила на Балканите,завземаме Одрин,а след падането под съветско се превърнахме в хора без вяра в себе си,търсейки постоянно към кой от великте сили да се примъкнем

14

Памет българска

преди 3 години

Точно преди 2 години българският съд обяви своето окончателно решение да отнеме някакъв имот от Симеон Сакс-Кобургготски. Решението бе обявено в централната новинарска емисия на БНТ, а заради случайното съвпадение (??) с годишнината от смъртта на цар Борис III, БНТ "успя" да включи никакви новини, свързани това събитие. Въпреки че това беше кръгла годишнина - 75 години. Събитието от преди 2 години си остава знаково, както за политическите нрави, така и за свободата на медиите в днешна България.

13

6

преди 3 години

Авторите на матрялчето имат бели петна в паметта си . Забравили са да споменат за хиладите антифашисти , избити в името на негово величество .Те имаха ли семийства , деца и родители и желание да живеят ? Монархията на Борис е най-кървавата в историята на България и нищо не опрощава греховете й за избитите хиляди наши сънародници !

12

Анонимен

преди 3 години

До 10 Какво лъжеш бе патриот. Цара ни е отровен от вътрешни мекерета / ***/ слуги на Москва. Това се знае още в първите дни. Но ина и истински патриото , които спасяват Мария,Симион и Царицата. Искалиса да свърши царството ката в Москва. С пълно унищожение.

11

Анонимен

преди 3 години

и как така нищо за разстрела на Вапцаров. Как ***.бе?Нали е помолен като личен приятел на семйството.Зарът е убит или е починал от Курана вируса и то само на 49. па сегашния от къ ги тръкулна пидиситято и къде 70-ката се е зацелилИзлиза че когато на днешното Боре ще честваме 70 РД, на Цър Боре ще му чествам80 годи от умирачката Бати Бойко ще издеяни и ще четва 100 от ЦБорисовата кончина

10

даден от Бога

преди 3 години

а не от Боко!

9

др.Петров ,

преди 3 години

При залавянето на м-р Томпсън са намерени в него 192 000лв.(В.Андреев -Бригадата)Така наречените партизани(от народа наричани шумари)в по голямата си част са били платени наемници,защитавайки антибългарски интереси.На Москва,Лондон,Сърбия и т.н.След това заемайки властта благодарение на съветската армия,продължават да работят за чуждите интереси.Който се противопостави -бесило.Пример Т.Костов,Н.Петкова..Имало е и много честни комунисти,които са неутрализирани,по някакъв начин.И за 45 г подмених

8

АНТИ

преди 3 години

Левски искаше чиста и свята република !И след него и сега, България е в еврейски крадливи ръце !

7

Патриот

преди 3 години

абе фашага си беше ,ама не е допуснал България да бъде разрушена през ВСВ въртял е швабите до последно и затва са го отровили!

6

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСталин също го е отровил като неудобен за него държавник и дружбата със СССР

5

Анонимен

преди 3 години

Има ли по-*** народ от българите, да си докарат в държавата чуждоземна царска династия да ги управлява? Това даже не са го направили и африканските племена под колониално робство. Като стана дума за Африка, няма ли да си смените сегашния вожд Боко Тиквата, или ще го оставите да ви управлява цял живот, като цар на племето?

4

V

преди 3 години

Според мен са го убили фашистите.Само не се знае българските или германските.Август 43 та.Битката при Курск .В нея става ясно че Германия не получава предимство от новите тежки танкове.СССР вече има певъзходство във въздуха.От тежките танкове Германия се отказва и от тактиките на блицкрика .По същото време СССР си връща малки територии Прохоровка.Става ясно че Германия ще води само отбранителна война .Българските евроатлантици са искали да вкарат България в губещия лагер.А сега същите управляват

3

Анонимен

преди 3 години

Титлата Цар да не е пост като министър, че я пишете с малка буква?Цар оставка къде сте виждали да подава?Постове и оставки имат само придворните и уттрепките в безличната демон-крадци-я.

2

Анонимен

преди 3 години

Както винаги България отново тръгна надолу когато прегърна австро-немските Кобурги. И ни набутаха във II ВСВ. В следствие на това българите пак обрахме калая.