40

Помнещ

преди 3 години

Този и д-р Борисов диктаторите.Да се махат от ВЛАСТТА ВЕДНАГА! Оставка !

39

Анонимен

преди 3 години

При баба ти Меркел немците стигнаха да най-високия жизнен стандарт.И дори арабите дето я налазиха /според мен беше грешка/ сама си ги отглежда и не се оплаква на никого. ДиктатОрите - всичките Лукашенко, Путин, Ким/ първо държат народа си в страх, второ са далеч от добрия жизнен стандарт на бабат и меркел, трето Русия дето ги победи още не може да дигне глава от икономически и всякакви проблеми.СЪЛЗИ, СОПОЛИ И ЦЯЛ СВЯТ ИМ Е ВИНОВЕН ЗА НЕЩО.

38

Анонимен

преди 3 години

Беларус единствени в Европа отказаха да се подчинят на СЗО за постановката с измисления коронавирус и реакциите не закъсняха.

37

Чебурашка

преди 3 години

До Кой е престъпник?Ако наистина не можеш да схванеш каква е разликата между Батя и Меркел значи си много зле.

36

Анонимен

преди 3 години

Все едно чувам Роско Плюнката.

35

Кой е престъпник?

преди 3 години

Значи Лукашенко е диктатор и военнопрестъпник,а баба Меркел, която управлява Германия горе-долу колкото него - не,а баба Меркел, която напълни Европа с терористи от ИДИЛ не е престъпник?Да ви имам критериите, вие платени ...

34

V

преди 3 години

Заради ковид кризата всички индустриалноразвити държава имат проблем с поръчките. Това не означава че приватизацията ще ги оправи. Вижте кво направи боко тиквата като подари Булгартабак на Доган и Пеевски .Фалираха го да си построят още сараи .А в Беларус като няма приватизация вярно няма сараи ,ама има работа за хората и то без чорбаджист на главата ;) А честито ви герб ,а за Беларус не ги мислете .герб е дпс.

33

Sichtpunkt

преди 3 години

Ким чен трупа атомно оръжие - и той щял да си пази държавата.Ким прави страхотно промиване. Въпреки че в Северна Корея няма нито един заразен, казал, че имали голям проблем с Covid-19!

32

Анонимен

преди 3 години

Всеки дикттор като започне да му се клати стола зе оправдава с международното пложение.Путин започва да говори как и тях ще ги нападат и какви нови оръжия е измислил. Икак руснаците да са спокойни, но и да умрат ще отидат в рая.Ердоган и той се оправдава с лошите гърци, сирийци и купува оръжие.Ким чен трупа атомно оръжие - и той щял да си пази държавата. Да не би народът му да напълнее щото за народа не е препоръчително.

31

Анонимен

преди 3 години

Напускай военно престъпник. Ти шегуваш ли се 2020г да ходиш с калашник в ръце. Ще избиващ народа на Беларус ли? Какво ще правиш с него? Малоуме33нн комунинс8ст

30

Анонимен

преди 3 години

Лукашенко - мизеренко!

29

Анонимен

преди 3 години

Пълноправие и Членство е когато имаш право на глас ....Члена е другаде ;)

28

Ф.С.В.

преди 3 години

БЪЛГАРИЯ е Пълноправен член на НАТО на 29 МАРТ 2004 ГОДИНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

27

Ф.С.В.

преди 3 години

Къде еВелизар Шаламанов -- да обясни ЗАЩО СЛЕД 16 ГОДИНИ В НАТО!!! НИЕ НЯМАМЕ НИКАВА АРМИЯ??? КЪДЕ Е ЕВРЕИНА ПАСИ ДА ОБЯСНИ КАК СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ И Я НАПРАВИХА ЕДНА ОБИКНОВЕННА ТЕРИТОРИЯ ЗА ЯДРЕНИ КОНФЛИКТИ!! ТА НАШАТА ВОЙСКА Е ПО СЛАБА ОТ МАКЕДОНСКАТА !! НИЕ СМЕ НАЙ СЛАБИТЕ НА БАЛКАНИТЕ!!

26

Анонимен

преди 3 години

Да изпратим Мони Паси да плаче да има НАТО и във Беларус :)))) Мони плаче, а Българина реве ....пари за заплати и пенсий - няма , а за Данък - НАТО имаааа !1264

25

Анонимен

преди 3 години

До знае е се,А бе ***, кво ще им вземат на Беларус?Свръх секретната технология на МАЗ?Ако не е Русия да им дава газ без пари са умрели. Ти като си радетел на великата им икономика ходи там да ставаш бригадир.

24

Анонимен

преди 3 години

Червени ,тия простотии си ги говорете с *** на паметника на Т.ЖивковИли най-добре си вземете ***,Мая и резидента и отивайте в Беларус щом толкова ви харесва там.

23

Анонимен

преди 3 години

Пожелавам им да се опазят от великата демокрация на Европа, която ще ги погълне и изплюе.

22

Анонимен

преди 3 години

Я вижте как нато и ЕС окупира България......Затова ли агентите в руско пАсольство са повече от американските войници в България?

21

Анонимен

преди 3 години

До Знае се!Какво чакаш? Тръгвай за Беларус нали за теб е рай? Аде кво чакаш ще ти купа билет за натам