63

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 69Докато пристигнат спасителните екипи хората трябва да оцеляват сами. Ако има паника хората могат да загубят живота си.Отделно спасителните екипи нямат възможността да спасят абсолютно всички.

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 66Нищо не ти разбира главата от това, какво и как се прави при бедствия. Та казваш, хората ще се оправят сами при наводнение или земетресение, а после референдум... Усещаш ли колко е куха тази "мисъл"?

61

до 67

преди 3 години

Как така да не ме вълнува? Темата изключително много ме вълнува, тъй като мерките пречат на мен и на милиони други хора по света. Добре, че подхвърли темата за старите и болните хора, защото именно те трябва да носят маски, а не всички останали наред с тях.

60

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 56Прави си каквото си знаеш, но ако имаш стари или болни хора около теб, замисли се малко. Ти може и да си безсмъртен, но на тях малко им трябва, ербап. Впрочем. любопитно ми е от какъв зор пишеш по тема, която не те вълнува? Таен страх ли те гони, а се правиш на мъж, що ли?

59

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 64То при земетресението и наводнението нещата се случват бързо и хората трябва сами да оцеляват. Отделно могат да се изпратят спасителни екипи без да е нужна някаква обстановка.

58

Анонимен

преди 3 години

"До АнонименГоспод те пази нещ........ко?!"Ахааа, ето най-накрая един разумен научен аргумент от феновете на мерките. Господ ме пазел. Тогава довечера да не забравя да си изрека заклинанието против коронавируси.

57

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 52Умен си та дрънкаш като консервна кутия. А сега кажи при наводнение, земетресение или друго бедствие като как и за колко време ще направиш референдум? То бива тъпота, ама чак толкова...

56

Дъртак

преди 3 години

До АнонименГоспод те пази нещ........ко?!

55

Батко

преди 3 години

Фактите говорят! Вирус има, но той не е това което се опитват да го изкарат! Я си направете справка и вижте колко хора са се възстановили, я вижте колко хора умират и стига с тази корона пропаганда! И малките деца ги виждат фактите, ние трябва да се върнем към нормалният начин на живот, не може да стоим в епидемични обстановки и да стоим затворени още една - две - три или пет години.Какво се оказа, че Швеция и Беларус са с най-правилните стратегии, защото не си затваряха държавите под натиск!

54

Gost

преди 3 години

Еми най ветпятно си е лекардка грешка. Тоя цирк наречен корона само им помага да си крият грешките.

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 49Момче, данните на Швеция са публикувани. Написах ти какви са. Не се върти като наакан, че още повече се оцапваш. Давай, покажи ми други данни, ако можеш, а не плачи като вдовица за ...

52

Анонимен

преди 3 години

Ясно! Бащата е адвокат! За тях всичко може! Жалко за момчето!

51

Анонимен

преди 3 години

Тая човка(сибила)никой не може да я диша в болницата,дано тоя път прокуратурата си свърши работата,а то покрай нея определено ИМА по какво да се работи!

50

Анонимен

преди 3 години

Само да попитам разбирачите тук, тъй като от началото на "пандемията" нито маска съм слагал, нито дезинфекцирам нито дистанция спазвам, та въпросът ми е кога да очаквам да се заразя, ако вече не съм го прекарал без да разбера? От месеци го чакам тоя страшен вирус и не идва бе, мама му стара!

49

Анонимен

преди 3 години

Пак коментират хора които си нямат хал хабер от света... безмислено е дори да се опитва човек да води дискусия с ментално прецакани хора.

48

Анонимен

преди 3 години

До 50Ми не ама вие продължавате да говорите глупости да живеете във някакъв си ваш измислен свят.

47

Стохи

преди 3 години

До Анонимен 31Като си толкова уверен, напиши си името и тези на пострадалите. Басирам се, че няма да посмееш, защото Софиямед веднага ще почне да те съди. Лесно е да се лъготи анонимно от дивана, а? Преди месец касата даваше по 1200 лв. за тази пътека, а болницата предлагат по 2 бона, само да те запишат? Можеш ли да смяташ?

46

Анонимен

преди 3 години

Според мен трябва първо да спрем финансирането на WHO, както направи тръмп.Следващата стъпка е измяна в закона за извънредното положение така че то да може да се обявава само с референдум.

45

Анонимен

преди 3 години

До 46Ти разбираш ли колко абсурдно е това? Собствениците на тези корпорации не са *** от Стъричпатка Видинско. Това са хора със сериозно вризки в политическото пространство и ще са първите, които ще нададът глас ако има някакви измами. Това не е да ти фалират магазина във входа на панелката ти.

44

Анонимен

преди 3 години

Тук какъвто и факт да напишеш за Швеция, почват да валят минуси. Много ви се иска да магически да се окаже, че шведите са разшифровали задката, и някак си са най-добре, понеже нищо не правят, обаче не е така, резултатите, които имат, са адекватни с мерките, които са взели.