48

О хо хо до 54

преди 3 години

И ти не се изказвай неподготвен - тук няма как да знаеш кое е правилно и кое - неправилно!!!!! Има само едно ПРАВИЛО НА СВЕТА - ИСТИНА се нарича. Та руснаците до вчера твърдяха, че не е отровен, отрицателни му били резултатите, а днес - че е възможно, ама от други. Ами защо не открихте отровата вчера???

47

vlady

преди 3 години

Безмислено е да се разследва поредното препиване на алкаш Навални. Явно е прекалил сериозно а и може би алкохолът не е бил достатъчно качествен и се е отровил.

46

Калеко Алеко

преди 3 години

Типично по Кремълски ... първо твърдяха че Навални не е отровен, а сега се презастраховат, че ако е отровен е от някой друг ... май не остана и руско посолтво в света от което да не е натирен по някой дипломат ... Матушката на нашенските *** продължава да си живее в своя паралелен свят .... !!!

45

Анонимен

преди 3 години

Малко странно,до вчера руските лекари твърдяха,че не е отровен,отиде в Германия,германците казаха,че има остатъци от отрови и вече смениха плочата,външна намеса,някои още си живеят в средновековието

44

До 51

преди 3 години

Това още повече потвърждава хипотезата за централна намеса на фсб, а не на някакви случайни отровители на Навални.

43

О хо хо

преди 3 години

Има само една държава в света, в която опозицията се отравя!!!!!!!!! Познайте коя е тя???

42

Анонимен

преди 3 години

Нагли, престъпни, крадливи затова всеки ( освен бг еничарите!) бяга от Русия! Това е позор, да убиеш някого, затова че не ЩЕ " раят- ти"...

41

Чебурашка

преди 3 години

До До 41Не са подменени, просто от Москва са изпратили фалшиви резултати. А иначе руснаците имат опит в подмяна на пробите.

40

До 41

преди 3 години

ПРОБИТЕ СА БИЛИ ПОДМЕНЕНИ.

39

До 42

преди 3 години

Със сигурност Навални щеше да е гушнал букета, ако не беше решението на пилота за приземяване в Омск, където лекарите са вливали атропин на Навални, а това е антидот на инхибиторите на холинестеразата, тоест на отровата.

38

Анонимен

преди 3 години

До 43Кой е този цивилизован свят? Този, който сее разруха навсякъде, откъдето мине ли?

37

Анонимен

преди 3 години

Няма по-жалки от русофобите.

36

Анонимен

преди 3 години

Няма по жалки от тези в кремъл и родните русофили.

35

spoko!

преди 3 години

С абсолютна сигурност Цивилизованият свят ще разобличи кремълските лъжи, защото разполага с МОСАД, ЦРУ и МИ 6. Иначе, крепостните могат да залъгват единствено собствените си мужици...

34

Анонимен

преди 3 години

Путин не е бойко-празноглавий, подобен акт не би закрепил позициите на Кремъл - напротив, компрометира ги. Ако искаха да го отстранят, отдавна да е гушнал букета.

33

Чебурашка

преди 3 години

До Кой ми .ра в гащитеЛекарите в Омск още в началото са поставили диагноза "отравяне" и са го лещунари с атропин. Незнайно защо обаче пробите с кръв и урина за изследване на наличието на отровни вещества са изпратени в лаборатория в Москва. От там казали, че не са открили отрова в пробите.

32

Анонимен

преди 3 години

За целта трябва да пратят екип да изследва немските лаборанти, докато установят кой е сипал отровата в системата на Навални.

31

А?

преди 3 години

Г-н полцай, кой ми сложи тая овца на раменете ?!

30

Кой ми .ра в гащите

преди 3 години

Лекарите в Омск казали,че Навални има криза с обмяната на веществата-гликемична криза или нещо подобно,но му вливали атропин за всеки случай.Това помогнало за стабилизирането му.Значи има едно,лекуват го за другоза всеки случай.Толкова за руската медицина.Излизат руснаците и казват,чеимат ваксина за Ковид19.Не била масово тествана,но работела.А от каквопредпазва,от синузит?А Навални бил отровен от западни агенти,за дадискредитират руското ръководство?Защо не филмират казуса:007 в действие.

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 35Знам, че ви е по-добре.Важното е да си го признаете. Лечението започва, след като първо приемете разни неща.:)))))