231

Анонимен

преди 3 години

Чл. 46. (1) Бракът е доброволен съюз между мъж и жена. Законен е само гражданският брак.Пенчо бре чети! "Бракът като доброволен съюз между физическо лице от мъжки и женски пол трябва да има изричен запис."Може би в момента е допустим брак между юридически лица?

230

Ron Geremy

преди 3 години

Вчера Гръцките Телевизи ЕРТ 1 И СКАЙ -- ДИРЕКТНО ПИТАХА ТИКВАТА, след като слезе от Подума и бръщолевеше нерзбираеми мученета..Гръцките преводачи не можаха да разберат нищо, и следователно НИЩО не превеждаха . :)))ТА, ДВАМА ГРЪЦКИ РЕПОРТЕРА ГО ЗАПИТАХА -- ДАЛИ ПОТВЪРДАВА ИНФОРМАЦИЯТА ИЗЛЯЗЛА В СЪБОТА ОТ ЧЕШКАТА ПОЛИЦИЯ-ЧЕ ВИЕ БАРБА ГАНИО , СТЕ ЛЕЖАЛ ОСЕМ МЕСЕЦА !! В ЧЕХОСЛОВАШКИ ЗАТВОРА В ЧЕХОСЛОВАКИЯ ПРЕЗ 1991 И 1992 ГОД ??БОКОС ПОТВЪРДИ--С КИМВАНЕ НА ГЛАВАТА ! ТОЙ НЕ ЗНАЕ ГРЪЦКИ ЕЗИК .

229

Анонимен

преди 3 години

Ама как се жегнаха троловете протестърски-, че са некадърни- не е истина. :)))))))А оня дето бере домати в Англия и щял да ги хвърля по сградите тук- изби рибата:)))))))))))

228

Бъдещите

преди 3 години

Газди-1лев за народа един милион за нас групичката.

227

Mister Cro

преди 3 години

ГЕРБ=Мутро БКП

226

Анонимен

преди 3 години

До 555 до 223-всички прУмен и образован човек, може да е и лукав. Но ако е добър, ще е способен.Простакът може да е лукав. Но ако е добър, ще е неспособен.

225

Анонимен

преди 3 години

ВЪрнете казрмата със заден срок. Накарайте всичкирте от 18 до 35 да ходят ... вижте какво ще се случи.

224

Анонимен

преди 3 години

До Никаква оставкаБойко е избран на избори и е добре да си изкара мандата, но ПРОТЕСТА е против корупцията. Който е против протеста подкрепя КОРУПЦИЯТА, БЕЗЗАКОНИЕТО И МАФИЯТА.

223

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ СЕ СЪЮЗИ С НАЦИОНАЛИСТИТЕ, ГОЛЯМА ГРЕШКА. ВЪОБРАЗЯВАХА СИ ЧЕ ЩЕ ВЪЗСТАНОВЯТ ВЕЛИЧИЕТО НА ГЕРМАНИЯ СКРИТО ЗАД ПАРАВАНА НА ЕС. АБСОЛЮТНИ ГЛУПОСТИ НА НЕГРАМОТНИ ХОРА.

222

Анонимен

преди 3 години

Против протеста само корумпета!

221

Анонимен

преди 3 години

Гиньо Ганев,Петър Дертлиев,Николай Тодоров,Радой Ралин,Петко Огойски,Стефан Савов и много други,които участваха във ВНС след десети ноември 1989 г.истински мачкани и репресирани от комунистическия режим,ще се обърнат в гробовете си,ако знаят какви посредствени и неграмотни хора ще променят Конституцията.Същите от чиито родители и роднини,са били разпъвани на кръст,заради демократичните си убеждения и през целия си живот,бял ден не са видяли!

220

Анонимен

преди 3 години

До Никаква оставкаСлед следващите избори едва ли Бойко ще е премиер.

219

Анонимен

преди 3 години

Всичко е много просто - ГЕРБ е партията на Бойко Борисов. Той я направи такава, Бойко видимо губи подкрепа, значи ГЕРБ също. Без Бойко партията ще има проценти колкото НФСБ. Бойко не е вечен и това му е последния мандат.

218

за 218

преди 3 години

До АнонименНяма проблем, доматите в Англия ще бъдат обрани, а българските данъкоплатци също от собствените им политици...

217

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно ясно, иначе няма да са на софрата. Е удължават си с месец два времето за далавери, но по- важното е , че всичко това свършва.

216

Анонимен

преди 3 години

Само да попитам къде е Манфред Вебер? Стана ли председател на ЕК? ахахахахаха

215

Анонимен

преди 3 години

До 555"Всички премиери от демократичните промени до сега не са направили и половината ,което Бойко направи "ДА, ЗАЩОТО СА ДЕМОКРАТИЧНИ И ОБРАЗОВАНИ. НЕ ПРАВЯТ ПРОСТОТИИ

214

Анонимен

преди 3 години

ГЕРМАНИЯ ХРАНИ КОРУПЦИЯТА НА ИЗТОК

213

555

преди 3 години

Всички премиери от демократичните промени до сега не са направили и половината ,което Бойко направи -радпродадоха България ,фалираха банки от което народа загуби повече от 35 милиарда долара , бяха спрени еврофондове за милиарди , недоверие на чеждите инвеститори и куп други поразии . В този период се изнесе и голяма част от населението на запад . Думите са излишни - фактите говорят .

212

Анонимен

преди 3 години

До АнонименОх как боли че Бойко си отива и няма да се върне, ахахахаахахах схеми се разпадат, корупцията умира