17

Анонимен

преди 3 години

Герберите сега искат оставката на законния президент Румен Радев и искат да назначат загубилата Цецка Цачева.

16

Анонимен

преди 3 години

ето го западното лицемерие:когато има протести с насилие и дори убийства на невинни хора по улиците на сащ то това е част от демокрацията и затова тръмп е напълно невинен и чист като момина сълза.когато обаче подобни протести има в беларус,то тогава е виновен единствено и само лукашенко!а иначе в най-великата демокрация в света сащ можеш да протестираш колкото си искаш,когато си искаш,където си искаш,както си искаш и за каквото си искаш.отделен е въпроса дали някой ще те чуе.WHO CARES?

15

Анонимен

преди 3 години

Империалистите са готови да подпалят война навсякъде по света.

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16че с руснаците как е ? същото е

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонименда свободни са украинците само дето инженери по образование с 3 чужди езика работят като миячи на чинии в слънчев бряг за 600 лв.заплата.не благодаря от такава свобода.

12

Анонимен

преди 3 години

До Пилетовие не и берете ядовете на полша,а по-добре погледнете как турците са стегнали танковете на вашата граница...и както винаги бай *** гледа в чуждата паница а не гледа какво се случва буквално на прага му!

11

toti

преди 3 години

там няма демокраци и няма да има !

10

Анонимен

преди 3 години

До Анониментя и швеция не въведе никакви мерки срещу КОВИД 19,но нея не я наказват!

9

Пилето

преди 3 години

В Русия вече са стегнали танковете за окупацията, но Полша няма да им се даде лесно.

8

Анонимен

преди 3 години

До 3На украинците икономиката още не работи, но са свободни, щом е пълно с тях в Полша, другите европейски държави, та дори и в България.Гледай мужиците на какво дередже са - вода гази, жаден ходи !

7

Анонимен

преди 3 години

Протестите показват демократичността на Беларус.Всеки има право да протестира, спазвайки реда и дисциплината.Провокациите на хулиганите ще бъдат спирани от полицията.

6

Анонимен

преди 3 години

Точно това целят западняците после ще заграбят ресурсите, ценните им кадри и ще унищожат конкурентно способните производства, но този път Русия няма да позволи.

5

Анонимен

преди 3 години

Наказват ги затова че не въведоха никакви мерки срещу световната измама Ковид 19

4

!!!!

преди 3 години

Светът се командва от масони, илюминати и Сатанисти (около 10 клана и 300 световни организации).................може да кажете "Теория на конспирацията".................но анализирайте събитията последните 10-15 години и ще видите , че няма нищо случайно и че всичко е по един и същ сценарий!!!

3

Анонимен

преди 3 години

Да , има реален риск....................за Беларус се готви същия сценарий като Украйна....................цветна революция, смяна на властта и още една близка на Русия държава-извън орбитата и сферата на влияние на Русия!!!

2

Как им се иска

преди 3 години

Само че Лукашенко не е страхливият крадец и бандит Янукович. Онзи беше гузен и бързо подви опашка.Много забавни четива има днес в руския либерален нет. И руски, и израелски гражданин хленчат как си го отнесли от беларуската милиция. А как да постъпят с провокатори от чужбина бе, мамини сладки?Но беларуската опозиция е най-трогателна - дайте, значи, да закопаем икономиката и диктаторът ще си отиде. Кукловодите им защо не ги стягат навреме да не бъдат толкова простодушно откровени?

1

Анонимен

преди 3 години

А НЕ КАКТО КАЗВАТ РУСКОЕЗИЧНИТЕ Я НЕ ВЕРЮ СЛОВАМ!ТО И УКРАИНЦИТЕ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДАТ СВОБОДНИ С ПОДКРЕПАТА НА ЗАПАДА ПЪК ВИДЯХМЕ КАКВО СЕ СЛУЧИ...