316

Чебурашка

преди 3 години

До До 380....... Р.Радев се кандидатира за втори мандат,пак ще го спечели.Ако сега реши да се откаже от президентството и направи партия,ще ви помете като луда крава теле.Затова ви е толкова страх от него........ Същество като Радев предизвиква единствено погнуса. За втори мандат ще се пробва за да избегне разследването и присъдата за национално предателство. Но няма да успее. А за партия не му стиска да се пробва.

315

пенсионер

преди 3 години

До До 380Не забравяй,че Първанов,след два президентски мандата образува партия и се провали!Освен ако не си мислиш ,че като политик,Фигуранта е по-добър от Първанов,което е абсурдно!

314

Анонимен

преди 3 години

Уж сте образовано,пък само вие не разбрахте,че са ви яхнали.Май сте си обикновени ***-некадърни и *** на обществото.

313

Анонимен

преди 3 години

Нова конституция "джуркана" от Барни Ръбъл и "т.ъпата къджалийска пуЙка"/само цитирам/.Ха,ха,ха!!!!

312

Анонимен

преди 3 години

Аман от тия "протести".Не искали промени май само искат да докарат резидента на власт и той да ни набута в евразийската кошара.

311

Г.Т.

преди 3 години

Не знам какво искам, но го искам ведната ...Тези забравят какво искаха вече!Или аз не помня, май беше ОСТАВКА, свикване на ВНС и нова Конституция ...Сега само ОСТАВКА ... Ама така е, те кукловодите усетиха огънчето под ...

310

Анонимен

преди 3 години

Охоооо,и Чебурашка се събуди.Да знаете тоя е най-добре платен,защото е най-постоянен и най-зъл.

309

Анонимен

преди 3 години

Пловдивчани са умни хора!Те са търговци!Не случайно нито Фердинанд,нито Тодор Живков ги харесваха!Там вдлъбнатите номера не минават!

308

До 380

преди 3 години

Понеже нямаш свои мисли,цитираш чужди,платени умозаключения.Само не си даваш сметка за едно-ако Р.Радев се кандидатира за втори мандат,пак ще го спечели.Ако сега реши да се откаже от президентството и направи партия,ще ви помете като луда крава теле.Затова ви е толкова страх от него.

307

Чебурашка

преди 3 години

До от ПловдивВ Пловдив май се броите на пръстите на едната ръка превратаджиите. Затова Отровното трио се опитва да прави износ на революция. Но безуспешно, защото пловдивчани са умни хора и не се водят по акъла на мошеници като Отровното трио и неадекватници като Радев. И не са продажници, които за 50 лева да участват в циркове.

306

пенсионер

преди 3 години

До До пенсионерАко има,но няма!Борисов го осъдиха по гражданско дело за нула време,а Баневи,Арабаджиеви,Стайков,Прокопиев с години не могат да ги осъдят!Защо ли?Защото всеки от тях е купил по 2-3 ''независими''съдии!Наглостта им е стигнала до там,че дори искат оставката на човека който ги прибра!

305

Колев

преди 3 години

"Радев има неприемлива политическа риторика. Той въведе страната в размирици и хаос, без изобщо да се замисли за каквито и да било последствия, водейки се от инат, злоба и лична амбиция за власт. Не е трудно Радев да бъде насочван от нечии интереси (на външен фактор или олигархични)." - Калина Андролова

304

хм,искали били

преди 3 години

А случайно баклава с рачел не искате ли!?

303

До 372

преди 3 години

Озверели сте от страх и отчаяние.Знаете какво ще ви се случи,ако паднете от власт.Затова здраво сте се хванали за нея и няма да я пуснете доброволно.Само че и в Европа и в света ви видяха акъла и кражбите и вече никой не гледа сериозно на вас.Немските медии всеки ден ви се подиграват.И не само те.

302

Припомням

преди 3 години

През 2014 г. омразното комунистическо правителство на Орешарски беше свалено на 404-ия ден от непрекъснатите ежедневни протести...

301

Анонимен

преди 3 години

369,Предсрочните избори ще са при служебен кабинет и главен прокурор различен от Гешев. Идеята е да няма как да манипулират под чадъра на прокуратурата и с целия държавен апарат зад гърба си. Иначе 1-2 месеца разлика не бъркат. Бърка как и кой ще брои бюлетините.ГЕРБ вече не си вярват и с манипулации да минат и отидоха на ОТЛАГАНЕ НА РЕДОВНИТЕ ИЗБОРИ чрез врътката с ВНС.

300

Колев

преди 3 години

"Всички ходове на Радев вече са ясни той мечтае да направи военен преврат, но не може, защото сме в ЕС. По тази причина участва в преврат с граждански средства, излизайки безцеремонно от политическата норма. Той се чувства отлично в тази роля, защото е обучен за война, а никога не е водил война. Това е едно психическо задържане, което взриви политическата ни действителност." - Калина Андролова

299

я сравни

преди 3 години

До БЪЛГАРИНнашето развитие с това на словения,чехия...за това говорим . себастиян курц подаде оставка защото коалиционният му партниор го изхващаха със запис на ибица в което обещава държавни поръчки срещу пари за партията му а тук се продаваха паспорти, боко и сие крадат , проспиват КТБ, 700 млн данъци на черепа и нищо ??? а относно америка ЕС даде да се разбере , че ние конкурент а не приятел и налага разни техни глоби на европейски фирми и то в европа ???? нагло нали !!

298

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ не искат предсрочни избори,защото знаят колко много са откраднали и как ще бъдат разобличени и вкарани в затвора во главе с вожда.

297

До 359

преди 3 години

Пенсионере,а ти защо пропускаш тези,които бяха в съюз с избягалите олигарси докато им плащаха и които пропуснаха да приберат за държавата техните данъци,но не пропуснаха да си напълнят чекмеджетата и банковите сметки???