61

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен55Времето ще покаже, че нито копейки, нито центове ще спасят някого ,а оцелелите земи и, повярвай , тези територии няма да са в Европа, нито в САЩ.... с една дума, каквото мразиш - на там и ще те отведе....

60

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Навални е тежък наркоман и пропаднал алкохолик. Тоя се напива не като казак, а като сотня казашки атамани. Не до козирката, а до върха на перчема. Прави се на чамова сибирска талпа.

59

Анонимен

преди 3 години

До 54. Прав си за граматическите ми грешки и благодаря. Но разликата е човешките взаимоотношения. Човек от Европа и човек от Русия. Руснака ако забележиш влезнал в Европа те втрщява с културата си. И без да искаш виждаш, че се различава.

58

УМЕН

преди 3 години

"и ще се лекува в местна клиника, но кой е виновникът за неговото състояние?"Евтината гнусна водка, която лоччи в промишлени количества като свинння е виновникът. Нито Путин нито Тръмп са му виновни на тоя.

57

Прасе с каска

преди 3 години

Вярващите в тоя пасквил мога да ги сравня само с тия дето вярват в дядо коледа и чалат от него подарък.

56

историята помни бе

преди 3 години

Скапаняците от ЦРУ като видяха, че цветна революцийка в Русия не става, спретнаха познатия вече в цял свят номер с отравянето. Отровиха си протежето и го лепнаха на диктатора. Нищо ново под слънцето от както САЩ са се кръстили на държава.

55

Мда

преди 3 години

Кариерата на Навални отиваше към безславен край и трябваше нещо,което да я съживи.Иначе руската демократична(?) опозиция има един централен проблем-тотална липса на патриотизъм.Всичките им идеи се свеждат на практика до това Русия да се предаде на Запада.Последствията вече бяха видени през 90-те-Русия беше пред тотален колапс.Е няма как това да се хареса на руснаците.Виж,ако в Русия се появи опозиция с патриотична насоченост-може и да има успех.

54

БългАрия

преди 3 години

Мекедонските скодоумници да не се изказват у форумот оти не са решили гръцките мекеерета не са ги прекръстили на Западно Тамбукту. Седнал тоя скооот Мънкидонеца да държи сметка за сламката в нашето око, а гредата в неговото не вижда и дирека в собствения *** не усеща. Бассси нагглия нещассстник.

53

Анонимен

преди 3 години

До 54. Така е Путин е помпозна Фигура / не е нито цар, нито управник, нито зависи нещо от него/. Управлението е от малка група зад него с познати някои имена. От там надолу всеки държи покитическия кокал. А тия в дъното на държавата дори и неги интересува за опозиция. Борат се с оцеляването.

52

Ало, Ваньо.....

преди 3 години

Да вървиш срещу Путин в Русия е все едно да си срещу бат Бойко в България - случват ти се разни странни случки . Я, ще се самозастреляш в главата ...... или без да искаш ще умреш.... или журналистките които пишат срещу него и правят разследвания изжеднАж стават жертва на сигганско нападение или загиват в катастрофа . ... все с един сигурен краен резултат - спешна среща със свети Петър .Бойко Висарионович Борисов - Има опозиция - има проблем. Няма опозиция ........

51

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 53Не е азиатска, а евразийска порода! И въобще КАКВО ПРОТИВ имаш срещу азиатите? Да не се мислиш за по-умен???

50

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха-ха..........Изпотрябвало му е на Путин да трови някаква си въшка! Той му беше най-удобен, защото беше толкова т-ъ-п, че нищо като хората не можеше да направи! И затова куратори му от запада най-накрая решиха, че като жив не им върши работа, по-добре ще я свърши като мъртъв! Сакралната жертва! Това вече и на децата им е ясно! И как има хора които се връзват на такива "номера"! Че той Путин досега 1000 пъти да го е премахнал, ако въобще му пречеше и то така, че никой да не се усъмни!

49

Анонимен

преди 3 години

Номенклатурата се крие зад Путин. А тоя Путин не е оня от Дрезден. / паднелу, оада и номенклатурата от яската/ Нещо като управкението на Чингиз Хан. Сменен и подменен няколко пъти за да остане империятя. Та Русия си е Азиятска порода

48

Анонимен

преди 3 години

Русия си е свикнала с такъв авторитарен режим. Ноненклатурата е на върха на пирамидата, под нея апаратчици, олигарси, и така надолу. Така е от 1910г. Началото на революцията. Други управкение не са познати. Както е казал Милован Джикас в писмо до Сталин. " твойто управление не е нищо друго , само политика, пари, политика".

47

Майна

преди 3 години

Навални искаше по демократичен път да изтласка путинистите от властта, особено сега, на предстоящите местни избори. Нооооо, едва ли фсб ще му позволят това. Да спреш краденето в Русия е напълно невъзможно. Почти като у нас.

46

До 49

преди 3 години

А ТЕЗИ ОЯЛИ СЕ ОТ КОЯ ПАРТИЯ СА??? НЕ СА ЛИ ОТ ПАРТИЯТА НА ПУТИН????

45

Даааа

преди 3 години

Дааа, върви точно по пътя на Политковска, която също припадна в самолета 2004г. след като пи чаша чай, а 2г. по- късно разстреляха пред дома й с 5 куршума, щото е мноооого опасна. Навални педи 3 години му хвърлиха киселина в лицето и сега е полусляп с дясното око. Издевателствата продължават. Но така е в комунистическия капитализъм на Русия.

44

Анонимен

преди 3 години

ХАРЕСВАМ НАВАЛНИ. НО НЕЩО НЕ СЕ ВРЪЗВА, ЧЕ ПУТИН ИМА ПРЪСТ В ТАЗИ РАБОТА , ОТ ЦЕЛИЯ САМОЛЕТ ДА ПОСТРАДА САМО ЕДИН? И ПРИ ТОВА ПРОТИВНИК НА ПУТИН . ОБВИНЕНИЯТА ВЕДНАГА ПАДАТ ВЪРХУ ПУТИН . ДА НЕ МИСЛИТЕ ЧЕ ТОЙ Е *** ЗА ДА НАПРАВИ ТОЗИ ГАФ? ПРОТИВНИЦИТЕ НА НАВАЛНИ СА МНОГО- И ПРОКУРОРИ И ГУБЕРНАТОРИ ИИИИ ,,,- КОИТО СА СЕ ОЯЛИ (ОТ ЗАКУПЕНИТЕ ОСТРОВИ ДО ДВОРЦИ ИИИИ)

43

Анонимен

преди 3 години

До44. Ти какво ревеш постояно за Русия. А стоиш тук в България. Ходи там създай партия подсигури бъдеще на Путин, щото му се клати стола.

42

U2

преди 3 години

Всичките кремълски храненици вече са на линия...Айде като си заработите тридесетте сребърника да освободите форума,моля...